da i az tam gi vijdam ne6tata i daje si mislq,4e ideqta koqto porajda tezi sabitiq e ot 2005
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
.
Ти, Аромката както се казва "остави на нас".
Аз лично много се кефя че имам над 2% от целия фрий флот на Арома. Виждам некви недъгави опити за тапене и прочие. е нема как да стане, то целия фри флот е 6% а аз държа почти половината.
Иванов, това което ще кажеш аз го знам, ама за да сме дет се казва, почтени кажи ко преди сесията или след това.
Ще има 3х капитала, ще има нови мажоритари, има и нови предприятия ама нека не избързваме с новините.
Само стойте дълбоко в окопа и никакво продаване, 50 лева ще ви се видят смешни само след нова година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivannovДо ПИЧ. Колега ,пък аз се обадих и да ти кажа там не хапят....останах безкрайно доволен от отговора....С удоволствие ще си допълня...
Г-н Иваннов би ли споделил с нас или в частност с мен може и на лично информацията която си получил :-)
P.S. Днес опитах и аз да получа директно информация, но явно не успях да попадна на правилния човек, но предпочитам да не ги разсейвам от основната им задача /да правят пари/.
Горанаписаното, не е препоръка за търговия с акции.Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)
Коментар
-
нещо такова Франки ...то нема лошо, еми уплашиха ни от еланата че сички П/Е-та били над 40 и се загледахме некъде към по-ниските стойности
ама чудиме се що не купуват еланките от тея с по-ниските стойности ами се целят у тея с по-високите стойности
карай, те сигурно ще ги обяснят тея въпросителни, лекция май щели да изнасят, който се намери да иде, може да пита...
Коментар
-
Ветре ще донесе бе, аз съм оптимист. Като са казали "А" ще кажат и "Б". А отчетчето ще е добро.
ПП>>Ветре снощи съм навивал кварталната бакалия, да продава Аромката, казах му че ще му дам 100 лева да купи цигари ( те тука вайсрой най много пушат) и да им дава на секи 5 шампоана по една кутия примоция....В началото нещеше гада му с гад, ама ние сериозно го натиснахме с един приятел и гада каза че ще помисли)
(ПП>>Еех, ко ли не праим ние дребните инвеститори за наште акцийки)
Коментар
Коментар