IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И с безплатни акции и без аромката си има добри показатели а и според мен си се движи абсолютно префектно, леко леко си се покачва, а то и нема нужда от резки движения.
    Аз лично съм дългосрочно тук, че малко са вече дружествата които да не са надценени.

Коментар

• Арома-та, какво става тук ? Изконсумирана ли е новината за безплатните акции или просто никой не вярва, че ще има такова нещо ?

Коментар

• До dalkom. Колега благодаря за изчерпателната информация,надявам се с нея да изкарам повече отколкото изкарах от FORM.Удоволствие е да се разговаря с вас колега!

Коментар

• да-м

Възможно е да излъжат. Но това ще им се отрази много зле, едва ли ще пускат официални съобщения за нещо толкова сериозно. А и тя акцийката им се качва и без това.
          Освен това, те наистина си имат резервите за увеличението, виж последния отчет:
          2. Резерв от последващи оценки на активите и пасивите 10 492,00
          3. Целеви резерви, в т.ч.: 1-0423 11 280,00
          общи резерви 1-0424 11 280,00
          специализирани резерви 1-0425
          други резерви 1-0426
          Общо за група II: 1-0420 21 772,00
          ...Спокойно могат да си позволят увеличение 3х за собствена сметка, а и акцията ще им стане силно ликвидна.

Коментар

• До dalkom.Колега това ,че планира не е официално.И аз мога да кажа всичко и нищо да не направя.Тези изказвания целят само едно : вдигане цената на акцията.Благодаря ти за подочуването до 15декември...това е много важно ако е истина и ще помогне да предвидим цената ...

Коментар

• Re: !

Първоначално изпратено от dalcom
              Нашата Аромка пак не ни подведе, на всяка акция ще вземем +2 нови, абцолютно безплатно!
              ЕТо го официалното съобщение:
              "Ръководството на Арома АД-София планира до края на годината да предложи на акционерите на дружеството да се вземе решение за трикратно увеличаване на капитала с натрупани резерви на дружеството, съобщи БФБ-София."
              Подочух че това трябва да е факт до 15 декември.
              Скоро нива от 30-35 ще бъдат желани

ако може и за всяка по акция по 4 нови

Коментар

• !

Нашата Аромка пак не ни подведе, на всяка акция ще вземем +2 нови, абцолютно безплатно!
                ЕТо го официалното съобщение:
                "Ръководството на Арома АД-София планира до края на годината да предложи на акционерите на дружеството да се вземе решение за трикратно увеличаване на капитала с натрупани резерви на дружеството, съобщи БФБ-София."
                Подочух че това трябва да е факт до 15 декември.
                Скоро нива от 30-35 ще бъдат желани

Коментар

• Някой знае ли кога управителния съвет ще предложат официално на акционерите сплит 1 към 3?Предварително благодаря.

Коментар

• Колеги,
                    чета долните постинги,и им се радвам.Всички занеме пно своему че АРОМАТА ще е нагоре, и понеже всеки иска това да стане фак,всеки прилага какви ли не номера и хватки дани убеди,че така и ще стане.
                    Аз лично не вярвам да е останал някой,който вече да не е преспал с идеята,че АРОМАТА след "рейдърската "атака на Донев няма да качи до 30-35 кинта.ПРи ДОверието как стана-просто трябваше малко време.
                    Това не е препоръка за нищо, ей! Само си мъча двете гънки на мозъка...

Коментар

• Абе Деси,
                      Аз нали казах че преди ползвах сапун от свинска мас, ма сега съм с Арома.
                      Ся за да не спамим 2-та с теб ти предлагам да дойдеш у нас, да влезем в банята..и да се разберем.
                      Таман ако имаш някой по-добър продукт ще можеш да ме изкъпеш, дет се вика.
                      Ами да, нека бъдем конструктивни Деси, коше им обясняваме тука у форума, ..дай да се разбереме 2-та с тебе и да..действаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho
                        Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        Генчо, аз също купувам продукция на Аромката, също съм патриот Генчо
                        ....ееее значи сме поне двама.......щото жена ми , наскоро реши да пробва някакъв техен балсам ли беше ...шампоан ли беше...(под мое давление , разбира се)та после искаше да ходи в "Пълна промяна"....
                        ...брей като гледам каква дискусия се заформи почвам да си мисля , че вярно не сме само двама с Ветъра...

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
                          Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                          Малечка, ама много ги знаете тея селски работи, тва е похвално човек да не губи връзка с корена все пак, абе сега щом едни цигари ще станат 3 лв, ще видиме тея 2 лв за цигари ли ще идат или за паста за зъби която никак не е лоша междувпрочем
                          Вятърко, аз против Арома нямам нищо против и аз понякога си купувам тяхни продукти. Просто не ми харесва как Деси тънко се мъчи да манипулира със селските навици за използване на колосални количества от Арома. Това, че хората са от провинцията не означава, че нямат потребителска култура.
                          Не си права, че искам да манипулирам някой, просто исках да споделя какво ме е подтикнало да направя една добра инвестиция от която съм доволна. Освен това ако искам и сама мога да си направя цената и 50 лева, но нямам такъв интерес защото това ще е за малко, а аз се възприемам като дългосрочна инвеститорка в тази позиция, за бързи печалби използвам ХИМКО. :-)

И да не пропусна, че горенаписаното не е маниполация или съвет за търговия с акции.
                          Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• така си е, А некой път и човека изпреварва...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                              подкрепям че не е убаво да се манипулира, но си мисля че Деси просто намери некои съмишленици - фенове на продуктите на Аромката и нема никаква користна цел, но виж Малечка не бива зад всеко мнение да търсиме опит за манипулация, макар че дори да имаш съмнения тука от форума никой нема да си промени решението дали да купи или да не купи Всички сме писали хиляда пъти че не даваме препоръки, не съветваме и прочее. клавиатурите чек изтъркахме /тва аромката дали не предлага некакъв химикал за почистване / А Много по-мащабен пример ни дават за манипулациа в последно време и доста по сериозните играчи, но не бива да правиме като тех - ние с големото куче си гледаме дръжеството, коментираме си го, радваме му се и си чекаме да мине корекцията ...
                              Право казваш Вятърко, ами то големото куче знае най-добре. Винаги съм казвала, че кучето е най-умното животно, след човека.

Коментар

• подкрепям че не е убаво да се манипулира, но си мисля че Деси просто намери некои съмишленици - фенове на продуктите на Аромката и нема никаква користна цел, но виж Малечка не бива зад всеко мнение да търсиме опит за манипулация, макар че дори да имаш съмнения тука от форума никой нема да си промени решението дали да купи или да не купи Всички сме писали хиляда пъти че не даваме препоръки, не съветваме и прочее. клавиатурите чек изтъркахме /тва аромката дали не предлага некакъв химикал за почистване / А Много по-мащабен пример ни дават за манипулациа в последно време и доста по сериозните играчи, но не бива да правиме като тех - ние с големото куче си гледаме дръжеството, коментираме си го, радваме му се и си чекаме да мине корекцията ...

Коментар

Working...
                                X