If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Който има търпение и пълни от месеци , пичели, който нема ни пичели.
Радвам се че стана факт това дето още от лятото прогнозирахме,
вече тръгна последния влак, да понапълним още малко и тва ше е.
С тва решение януари месец таз акция може и 40 лева да удари.
Най-важното е че не ни излъгаха, верно ни е казал директора за връзки с акционерите.
На проведено заседание на Надзорния съвет на Арома АД-София /AROMA/ е прието решение за свикване на извънредно ОСА, както следва:
Арома АД-София /AROMA/ свиква извънредно ОСА на 19.02.2008 год. от 11.00 ч. в гр. София, ул. Кирил Благоев № 10, при следния дневен ред:
- Приемане на решение за увеличение на капитала на „Арома” АД, по реда на чл. 197 и чл. 246, ал. 4 ТЗ и чл. 79, ал. 3, т. 4, чл. 79, ал. 4, т. 5 и чл. 112, ал. 1 ЗППЦК, със собствени средства на дружеството от 5 163 933 лв. на 15 491 799 лв., чрез издаване на нови 10 327 866 обикновени, поименни, безналични акции, всяка една с номинална стойност един лев.
Право да получат новите акции от увеличението на капитала имат лицата, вписани в регистрите на "Централен депозитар" АД, гр. София като акционери към 14-ия ден след деня на провеждане на общото събрание на акционерите. Срещу една притежавана акция към 14-ия ден след деня на провеждане на общото събрание всеки един от акционерите получава 2 нови акции от увеличението на капитала.
ОСА избира инвестиционен посредник „Елана Трейдинг” АД да обслужва увеличението на капитала на дружеството.
- Приемане на решение за промяна в Устава на „Арома” АД във връзка с прието предложение за увеличение на капитала на дружеството.
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 05.03.2008 год. от 11 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 05.02.2008 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 01.02.2008 год.
Никой не говореше за сплит. И на мен това ми стана интересно.
Те като гледам доста хора от тука са звъняли, ако някои е чул за сплит да каже.
Аз чух за трикратно увеличение на капитала със собствени средства за сметка на резервите, без сплит.
Или ние не разбираме, или окончателното решение ще го вземат февруари на ОСА.
Поне аз колкото увеличения съм виждал се са били със сплит или СПО.
Каквото и да мислят, лично аз смятам да се заседя тука още дълго.
Първоначално изпратено от ivannov
До dalkom. Колега ,значи не съм се излъгал в твоя капацитет,мисля дори ,че те подцених.Моля за извинение.Така казано всичко си идва на мястото си ,дори и отгоре.Благодаря колега,обаждал съм се и съм в час.Мисля ,че тук би могло да се спечели...Имам и ще допълня...защото ,очаквам леко нагоре...
До dalkom. Колега ,значи не съм се излъгал в твоя капацитет,мисля дори ,че те подцених.Моля за извинение.Така казано всичко си идва на мястото си ,дори и отгоре.Благодаря колега,обаждал съм се и съм в час.Мисля ,че тук би могло да се спечели...Имам и ще допълня...защото ,очаквам леко нагоре...
Иванов?
Или аз пак грешно се изразих или не си ме разбрал.
Казвам че най-вероятно увеличението ще е февруари, 3 пъти. За какво смятане говориш??
Не говоря за цифри а за едно обикновенно увеличение.
Сега лино аз предполагам че ще има изискване за стари и нови акционери, може и да няма. Един бог знае.
А може и още сега да го направт декември.
Просто си изразявам мнението.
Затова препоръчвам който се интересува , да звънне и да пита.
Нищо повече.
До dalkom! Колега ,какви ги пишеш,не ме разочаровай....имам мнение ,че си капацитет ,а говориш глупости за увеличението на Арома....Нови правила ще пишеш ,незнам.На това ,което си писал ,може да ти повярва само някой дългоух заек и да се панира....Всички ние сме ходили до трето отделение и можем да смятаме на пръсти и да сричаме азбуката...Извинявай ,не искам да те обидя.
Директора им за връзки с инвеститорите каза че ОСА е февруари, тогаз ше има 1х3, но аз си мисля че само купилите до декември-януари ще могат да се възползват.
Може и да греша, който иска да звъни и да пита.
Аз съм си тук дългосрочно и не препоръчвам нищо друго освен редовен секс и редовен отдих.
ми те във форума на увеличението на капитала със собствени средства за сметка на резерви и неразпределена печалба му викат сплит(което има горе-долу същия ефект),та за това.Ама тази цена ми се вижда доста височка и единствено нагласата,че при увеличение на капитала цената се вдига(обикновенно преди крайната дата) поддържат цената.
Коментар