If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чак сега намерих време да прегледам предпоследния брой на The Ecnomist. Доста е интересна водещата статия. Горещо я препоръчвам на всички, които са се надъхали от увеличението.
Чак сега намерих време да прегледам предпоследния брой на The Ecnomist. Доста е интересна водещата статия. Горещо я препоръчвам на всички, които са се надъхали от увеличението.
От известно време следя развитието на тази компания и определено смятам, че тя върви добре.
Двата нови сайта може и да имат огромен успех, стига да имат добър мениджмънт.
Не е въпрос само на мениджмънт, ами и на техническа реализация. От гледна точка на дизайн единият от двата нови сайта му давам единица по десетобалната система. Ярко зелено с ярко синьо, че и ярко жълто... не знам, само мен ли ме болят очите от това?
Иначе с маркетинг и добра реклама всичко се постига.
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората! :-) На агенционния пазар ние вече се конкурираме с "гиганти", като Фейсбук, или Гугъл но тези "гиганти" на българския пазар нямат кой знае колколко по голяма публика спрямо Инвестор.бг!
Да не говорим, че при Групон клоновете е супер важно да имаш добре мотивиран местен отдел продажби, който да ти докарва качествени оферти! Аз за сега поне не виждам начин да се измисли автоматично отсяване на качествените от некачествените оферти и от такава гледна точка местните играчи имат по голямо предимство!
За разлика от Фейсбук, който е основно технология и изисква огромни инвестиции, Групон е бизнес модел, а не технология! Готов сайт за Групон всеки може да си купи за 200 долара от интернет, но това само по себе си няма да му гарантира дългосрочен успех на този пазар!
Коментар