IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Определено покрай кризата, форумците се озлобиха )))
    Преди всички и всичко ви беше розово и готино. Дакота борсата не почна да пада яко. След това почнаха ругатните, я един към друг, я към борсовите институции, я към медиите и инвестор в частност..

Всеки търси собствените си грешки у някой друг.

Никой не ни е виновен за грешните ни инвестиционни решения

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
      Микеланджело, не е хубаво това което го правиш, ама нейсе ...
      (ти си знаеш какво визирам)

само ще ти кажа, че аз за Мариян съм писал предимно добри неща, много се старае и е доста отворен за нови идеи и подобрения ...

и проявява страхотен ентусиазъм.

Точно аз не съм озлобен, писал съм критики по адрес на Инвестора винаги, когато съм имал такива, дори и когато борсата летеше - не търси позитивна корелация между спада на борсата и критиките ни към Инвестор.

Колко вашия модератор трие просташките мнения, знаеш по-добре от мен - изобщо даже, олигофрени като Мони Магурата пишат ли пишат глупости ...
      Хахаххаха, следващия с параноята. "Моят модератор" отдавна съм го настроил да "пропуска" мненията на определени участници.

А колкото до просташките мнения, аз лично не съм виждал да се задържат такива.

И последно: Аз съм ЗА да има критика, но тя да е градивна, а не само да плюеш напосоки, без преди това да си се информирал дори достатъчно.

Коментар

• Микеланджело, не е хубаво това което го правиш, ама нейсе ...
        (ти си знаеш какво визирам)

само ще ти кажа, че аз за Мариян съм писал предимно добри неща, много се старае и е доста отворен за нови идеи и подобрения ...

и проявява страхотен ентусиазъм.

Точно аз не съм озлобен, писал съм критики по адрес на Инвестора винаги, когато съм имал такива, дори и когато борсата летеше - не търси позитивна корелация между спада на борсата и критиките ни към Инвестор.

Колко вашия модератор трие просташките мнения, знаеш по-добре от мен - изобщо даже, олигофрени като Мони Магурата пишат ли пишат глупости ...

Коментар

• Марияне, остави ги бе, не виждаш ли, че губят пари, озлобени са и все си търсят някой да им е виновен за нещо и сега на дневен ред са Инвестор-а и форума.

Толкова глупости прочетох надолу, че не е истина.

Първоначално изпратено от Боримечката
          а то е, че инвестора губи класа. пишат се слаби статии, във форума се зарихме в уши до простотия, фин. данни не са блестящи и т.н.
          В Investor.bg се пишат най-стойностните статии за мен, както и се дава трибуна за нас, дребните акционери. Мариян трябва да го позлатите !!! За простотията във форума способствате и самите вие. Ако не отговаряте на глуповатите мнения из форума, модераторът ще си ги изтрие и постепенно тези субекти ще си изчезнат като виждат, че не им се обръща внимание. Но вместо това на всяко заяждане и простотия се отговаря с нова такава. За финансовите данни аз забелязвам, че напоследък наистина тези, които проверявам са верни. Евала за което. Не трябва и да забравяте, че това е единственият форум, в който може да контактувате и директно с мажоритарите или ДВИ-тата на дружествата. Да не изреждам: Керезов, Донев, Даниела Пеева, Николай Митанкин,...

Първоначално изпратено от CrazyHorse
          ...кой ще ползва старт.бг като с едно натискане в гугъл всичко ти се поднася на типсия...
          Провери посещаемостта на start.bg преди да говориш

Първоначално изпратено от franky4fingers
          Novinite v investora idvat posledni.

Finansovata sekciq za analizi i multiples na kompaniite ne podlezi na komentar.
          Всичко тук е грешно. Новините идват първи, а финансовата секция е оправена както каза Мариян.

Много е тъпо след всичко, което правят Мариян и целия екип на Investor.bg за нас, дребните акционери, да плюете така грубо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Едуард_Вичинян
            Първоначално изпратено от Nikola
            Едуард_Вичинян, не е нужно да ми обясняваш каква е процедурата по която ще разбера, да ли инвестора ще плаща дивиденти тази година. Попитах в проспекта им да ли е заложено изплащане на дивидент в близкото бъдеще. Иначе, ако имаш желание може да се образоваме, като ти обясня какво става, когато някоя фирма declare-не дивидент. Какви contra equity accounts се създават и тн.
            Nikola, ето какво сме написали в проспекта 2007 г.:

"Дружеството не е изплащало парични дивиденти и не се очаква да го прави в обозримо бъдеще. “Инвестор.БГ” АД възнамерява да задържа печалбата, ако има такава, за да финансира оперативните си разходи и работния капитал, както и за общи корпоративни цели."

Както знаете от тази година вече отпадна изискването за проспекти, а има Годишен доклад за дейността.

Поздрави
            Благодаря точно това питах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Spec
              Ако правилно те разбирам ти нямаш финансова култура, пари и си тук само за да избиваш комплекси? :-) Сори за закачката, но дискусията вече става смешна! :-)
              наистина е смешна, защото си си заровил главата в пясъка, не виждаш определени проблеми и се хващаш за дребни неща.

но това е стратегията на повечето тук, като изключим Мариян ...

айде, много ти здраве ...

Коментар

какво им пука, че стойностните форумци бягат, важното е да има бройка посетители

а сега, че половината от тях няма да обърнат внимание на рекламите, защото нямат нито финансова култура
                Не мислиш ли, че тези със слаба инвестиционна култура много по се ловят на рекламите от светнатите хора? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                  Едуард_Вичинян, не е нужно да ми обясняваш каква е процедурата по която ще разбера, да ли инвестора ще плаща дивиденти тази година. Попитах в проспекта им да ли е заложено изплащане на дивидент в близкото бъдеще. Иначе, ако имаш желание може да се образоваме, като ти обясня какво става, когато някоя фирма declare-не дивидент. Какви contra equity accounts се създават и тн.
                  Nikola, ето какво сме написали в проспекта 2007 г.:

"Дружеството не е изплащало парични дивиденти и не се очаква да го прави в обозримо бъдеще. “Инвестор.БГ” АД възнамерява да задържа печалбата, ако има такава, за да финансира оперативните си разходи и работния капитал, както и за общи корпоративни цели."

Както знаете от тази година вече отпадна изискването за проспекти, а има Годишен доклад за дейността.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                    Лично съм въвел всичко и всичко е вярно!!!
                    Не говори че е грешно
                    едно време, преди време, да
                    но сега е лъжа че са грешни
                    до 1-2 дни ще въведа всички отчети от последните 10 дни (засега са въведени 20%, само съм ги подредил в папки и ги въвеждам систематично)
                    и ще излязат едни хубави класациийки и така

Моля те не лъжи
                    Mariane, kogato sam polzval dannite na investor, te sa bili greshni i ne gi polzvam ot mnogo otdavna, ako sa verni po-dobre za vashata kompaniq.

Ot kritikite moze samo da spechelite, nisto drugo!

Priqten den!
                    Прав си дълго не бяха верни, но сега са до 31 декември 2007
                    като ги въведа след 2 дни всички до 31 януари, ще пиша и новини и във форума и ще сравним и ръстове и п/ета и абсолютни размери

Коментар

• Лично съм въвел всичко и всичко е вярно!!!
                      Не говори че е грешно
                      едно време, преди време, да
                      но сега е лъжа че са грешни
                      до 1-2 дни ще въведа всички отчети от последните 10 дни (засега са въведени 20%, само съм ги подредил в папки и ги въвеждам систематично)
                      и ще излязат едни хубави класациийки и така

Моля те не лъжи
                      Mariane, kogato sam polzval dannite na investor, te sa bili greshni i ne gi polzvam ot mnogo otdavna, ako sa verni po-dobre za vashata kompaniq.

Ot kritikite moze samo da spechelite, nisto drugo!

Priqten den!

Коментар

Първоначално изпратено от Spec
                        ами хора като франки, греъм и мен висят още по инерция ... но скоро и това ще спре ако не вземете мерки
                        Много трябва да е яка тази инерция, като гледам посещаемостта на инвестор :-)
                        ето виждаш ли, не те знам дали като някой други, които пишат под два ника работиш за инвестор - ще ти кажа, че разсъждаваш като тях ...

какво им пука, че стойностните форумци бягат, важното е да има бройка посетители

а сега, че половината от тях няма да обърнат внимание на рекламите, защото нямат нито финансова култура, нито пари, че пишат само глупости и избиват комплекси ...

вас това не ви интересува ... евалата! трийте на франки постовете и се кефете на посещаемостта ... все едно сте топспорт ...
                        Ако правилно те разбирам ти нямаш финансова култура, пари и си тук само за да избиваш комплекси? :-) Сори за закачката, но дискусията вече става смешна! :-)

Коментар

Не е вярно, винаги съм си пишел на лично съобщение като видя че някой е недоволен.

Както и да е

Журналиста, защото има перото е мразен. Форума защото е силен го мразят мнозина.
                          Има шефове на посредници, и т.н. който са ми казвали "спрете форума, разваля ни имиджа, когато сгрешим някой го пише"

Съжалявам
                          това му е целта, да дава трибуна

Коментар

Много трябва да е яка тази инерция, като гледам посещаемостта на инвестор
                            Hahaha, vie ste stanali super komersialni. Ami to po tazi logika, ako forumat se napulni s uchenici 9-10 klas bez nikakva investicionna kultura i po cql den si chatqt za ebane i svirki, znaete li kolko ste se vdigne posestaemostta ... ?
                            heaheha

Коментар

Много трябва да е яка тази инерция, като гледам посещаемостта на инвестор
                              Hahaha, vie ste stanali super komersialni. Ami to po tazi logika, ako forumat se napulni s uchenici 9-10 klas bez nikakva investicionna kultura i po cql den si chatqt za ebane i svirki, znaete li kolko ste se vdigne posestaemostta ... ?
                              Ако може да се нарече комерсиално 8 г. развиване на пазара у нас. Душата сме си дали за този пазар и ни е мъка и болка и радост всичко на него.
                              Пък и трябвало да умрем от глад. Човек трябва да е умрял за да го уважават.
                              Ако изкарва заплата става ....с

Какъв е проблема?

Коментар

• Първоначално изпратено от Spec
                                ами хора като франки, греъм и мен висят още по инерция ... но скоро и това ще спре ако не вземете мерки
                                Много трябва да е яка тази инерция, като гледам посещаемостта на инвестор :-)
                                ето виждаш ли, не те знам дали като някой други, които пишат под два ника работиш за инвестор - ще ти кажа, че разсъждаваш като тях ...

а сега, че половината от тях няма да обърнат внимание на рекламите, защото нямат нито финансова култура, нито пари, че пишат само глупости и избиват комплекси ...

вас това не ви интересува ... евалата! трийте на франки постовете и се кефете на посещаемостта ... все едно сте топспорт ...

Коментар

Working...
                                X