IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Твърде много акции се изляха на пазара...

Ще тежат много на всеки опит за поскъпване...

Освен ако не се появи голям купувач, който бързо да ги събере от пазара... засега не се вижда..

Не е препоръка! Притежавам акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
      Ако гледаме някаква корелация между ЦКБ и ПИБ (колкото и да е условна) за развитието от дъната в края на февруари до сега, би трябвало да сме на около 2-2.10 в момента.
      Не е препоръка. Имам.
      Пушенето убива.
      Или пък ПИБ да е 2.50. Всичко е условно, а истината, по всяка вероятност, е някъде по средата. И това не е препоръка, защото имам и от двете.
      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Ако гледаме някаква корелация между ЦКБ и ПИБ (колкото и да е условна) за развитието от дъната в края на февруари до сега, би трябвало да сме на около 2-2.10 в момента.
        Не е препоръка. Имам.
        Пушенето убива.
        * think positive * think simple * think big *
        * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• щом запъна така на продавачите нещо не им стиска вече..

Коментар

• Първоначално изпратено от sswot
            един път с теб Атила да сме на едно мнение
            хе-хе! що само един път??

не си спомням - за какво сме спорили??

Коментар

• един път с теб Атила да сме на едно мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от sswot
                min 3 удря до 3 месеца
                и аз съм за 3.00 ... към Нова година!

притежавам акции!

Коментар

• min 3 удря до 3 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                    Дали ще ударим тук 2 лв до края на годината???
                    защо не и 3
                    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
                      Дали ще ударим тук 2 лв до края на годината???
                      до края на месеца

Коментар

• Дали ще ударим тук 2 лв до края на годината???
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                          Нищо чудно ЦКБ и Химимпорт да направят сложна корекция. Което ще рече, че може да отнеме известно време мотането им покрай сегашните нива и дъната от предния месец (може и да не стигнат обаче въобще до тях) преди новото си покачване. Какъв вид обаче точно ще е тази корекция, а от там да търсим нивата и не знам и не искам да гадая много (хима ми е малко по лесен, за ЦКБ има малка въпросителна чисто технически).
                          Но както и да се мотат като време, за на горе са, оптимист съм за тях и няма промяна в предните ми виждания.
                          Около 2.45 - 2.35 мисля, че хима ще е добър за покупки.
                          Който обаче е купил да си ги стиска и двете.
                          Супер

Коментар

• Нищо чудно ЦКБ и Химимпорт да направят сложна корекция. Което ще рече, че може да отнеме известно време мотането им покрай сегашните нива и дъната от предния месец (може и да не стигнат обаче въобще до тях) преди новото си покачване. Какъв вид обаче точно ще е тази корекция, а от там да търсим нивата и не знам и не искам да гадая много (хима ми е малко по лесен, за ЦКБ има малка въпросителна чисто технически).
                            Но както и да се мотат като време, за на горе са, оптимист съм за тях и няма промяна в предните ми виждания.
                            Около 2.45 - 2.35 мисля, че хима ще е добър за покупки.
                            Който обаче е купил да си ги стиска и двете.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Тук поне както винаги е интересно. Определено такъв се очертава и днешния ден.
                              * think positive * think simple * think big *
                              * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                                Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                                определено има зорлия продавач, но признавам че е доста културен..
                                бих предпочела да е малко по-брутален,за да си напълня културно
                                и аз, и аз

Коментар

Working...
                                X