Първоначално изпратено от Хайърсъзов
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пухче
-
Батя, на теория и "числата" и "чуждите" лоши кредити сигурно са си повече от добреНо практиката от последните години познава и "некои странности"
свързани с трибуквието
Бялата мечка, не си спомням да съм твърдял, че съм сериозен инвеститор
- по-скоро се възприемам като спекулант с принципи
Коментар
-
Абе добре си расте цената въпреки големия продавач. Но и неговия пакет не е безкраен и при тези високи всекидневни обороти скоро ще се изчерпи. Тогава и тук ще видим подвизите на ПИБ от днес, +18% за ден
Не че нямам и там акции, ама тук пакета ми е по-голям. Просто винаги си пълня повече от това което ми се струва по-подценено. А цифрите говорят точно това:
Р/В 0,51 за ЦКБ и 0,87 за ПИБ. Не че така елементарно може да се сравняват оценките на двете банки, но пък в тези кризистни времена все си мисля че ЦКБ си е по-защитена от лоши кредити. Мисля малко ще са тия дето ще си помислят да не си обслужват кредитите към банката на .... трите букви
Valuator, защо да се чудиш, акционерната структура е общодостъпна информация - няколко западни банки и фондове, половината ни ПФ и ДФ.... Или изброените не се включват в представата ти за "сериозни" инвеститори?
Коментар
-
Хехе! Кой продал, кой купил - я погледнете:
- сделка на средно всеки 40сек. от приблизително 1000бр. акции и за капак на всичко ръст от 5,7%.
Това да сте го забелязвали някъде другаде като утвърдена позиция скоро време на БФБ?Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repotoПървоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от pana_bgИмам една ризка на "GAP". Утре смятам да си я сложа...
Иска да ти каже 4е утре ще отворите с гап)
Нищо ново под слънцето!
Майстори са продавачите.... ако ме разбирате..
Коментар
Коментар