Първоначално изпратено от хималайски бик
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ericПървоначално изпратено от ghettoffТук трябва да се съглася с Пепи. Банки не харесвам и от банки не разбирам, но тази акция е чудесна за търговия. Страхотна ликвидност. Вече затворих един цикъл покупко-продажба и съм доволен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от репотоПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от MartiПървоначално изпратено от pana_bgАко гледаме някаква корелация между ЦКБ и ПИБ (колкото и да е условна) за развитието от дъната в края на февруари до сега, би трябвало да сме на около 2-2.10 в момента.
Не е препоръка. Имам.
Пушенето убива.
въобще толкова стари увеличения няма как да се включват в сметката. от тогава толкова вода е изтекла...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от MartiПървоначално изпратено от pana_bgАко гледаме някаква корелация между ЦКБ и ПИБ (колкото и да е условна) за развитието от дъната в края на февруари до сега, би трябвало да сме на около 2-2.10 в момента.
Не е препоръка. Имам.
Пушенето убива.http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от MartiПървоначално изпратено от pana_bgАко гледаме някаква корелация между ЦКБ и ПИБ (колкото и да е условна) за развитието от дъната в края на февруари до сега, би трябвало да сме на около 2-2.10 в момента.
Не е препоръка. Имам.
Пушенето убива.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар