IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя
    Абе аз от предходната вълна 2001-2007 съм се научил да не се радвам на дребни печалби. Хванеш на акцията първите 10-20%, тя пък качи още 30-40-100% без повече да се връща и да ти дава шанс пак да я яхаш. А какво да кажем ако прибираш при само 4-5%.
    Когато е тръгнал бичия пазар неизменно ще има и корекции, но важното е да яхнеш тренда, кратките флуктоации само новобранци-наивници си вярват че винаги ще могат да ги отиграват. Веднъж-два пъти се отиграва, 5-6 пъти се пропуска - не питай старило, а патило е казал мъдрия народ

Тогава беше друго Батя.Сега ситуацията е различна.Сега нещата няма да са така както си ги мислите.Че ще вървят акциите нагоре на всеки му е ясно но не и по начина по който повечето си мислят.Зиг-зага ще е често явление близките години.Ще има какво да се отиграва който има късмет да го направи.Не мисля че когато има индикация за движенеи надолу трябва да се дреме и да се цъка с език че падали.Ма повечето правят так нали Еми в това ни е разликата.Аз нямам вече сантименти към тези артии.За мен те са само средство за изкарване на пари.Нищо повече

Коментар

Абе аз от предходната вълна 2001-2007 съм се научил да не се радвам на дребни печалби. Хванеш на акцията първите 10-20%, тя пък качи още 30-40-100% без повече да се връща и да ти дава шанс пак да я яхаш. А какво да кажем ако прибираш при само 4-5%.
      Когато е тръгнал бичия пазар неизменно ще има и корекции, но важното е да яхнеш тренда, кратките флуктоации само новобранци-наивници си вярват че винаги ще могат да ги отиграват. Веднъж-два пъти се отиграва, 5-6 пъти се пропуска - не питай старило, а патило е казал мъдрия народ
      дано повече инвеститори прочетат този пост и си извадят поука, а ташунко не го закачайте ......................... чакахте първата му грешка и всички му се нахвърлихте, а през цялото време мълчахте като пу.ки
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Абе аз от предходната вълна 2001-2007 съм се научил да не се радвам на дребни печалби. Хванеш на акцията първите 10-20%, тя пък качи още 30-40-100% без повече да се връща и да ти дава шанс пак да я яхаш. А какво да кажем ако прибираш при само 4-5%.

Коментар

• Каквото е рекъл Великия дух туй ша стане.Аз не бързам с нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
            Първоначално изпратено от Батя
            Ташунко, от дядо ми съм чувал че птичето веднъж каца на рамото.
            И не знам какъв кеф ти прави да купуваш мах. евтино, като после и продаваш също така евтино, ама ти си знаеш най-добре. Най-важното е играта да ти носи удовлетворение. Виж че има и по-зле - 8-9% годишно им носи пълно удовлетворение, и вярно при депозита стинките капят всеки ден, мизерно но сигурно и редовно Шарен свят, хора сякви

Батя математически са сметнати нещата.Не е чак толкова елементарно както някой си мислят.Е не всеки път се хващат големи печалби ама малко по малко и с постоянство става Важното е да не ми пада общата печалба като цяло
            Ба ли го, миналият път се лигави, лигави позицията и един февруари май беше скочи от това ниво дубъл. Всеки си знае де и ако няма обороция, кел файда че е на промоция нещо. Така че само успехи на спекулантите пожелавам, независимо какво казва Айшето

Коментар

Ташунко, от дядо ми съм чувал че птичето веднъж каца на рамото.
              И не знам какъв кеф ти прави да купуваш мах. евтино, като после и продаваш също така евтино, ама ти си знаеш най-добре. Най-важното е играта да ти носи удовлетворение. Виж че има и по-зле - 8-9% годишно им носи пълно удовлетворение, и вярно при депозита стинките капят всеки ден, мизерно но сигурно и редовно Шарен свят, хора сякви

Батя математически са сметнати нещата.Не е чак толкова елементарно както някой си мислят.Е не всеки път се хващат големи печалби ама малко по малко и с постоянство става Важното е да не ми пада общата печалба като цяло

Коментар

• Ташунко, от дядо ми съм чувал че птичето веднъж каца на рамото.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                  ех аз го казах добронамерено, а вие го изядохте индианеца барабар с мокасините и перата

ташунка
                  поздрави

Абе нека си приказват Те не знаят кво правят Да са живи да са здрави.Аз ЦКБ ще го чакам скоро да се смъкне и ще отмъкна доста бройки Само търпение му е майката.Иде нова година студ и мраз липса на пари ,лоши новини ще се бълват.Ще падне нема къде да иде.Ще го чакам

Коментар

• ех аз го казах добронамерено, а вие го изядохте индианеца барабар с мокасините и перата

ташунка
                    поздрави
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Dolaresko
                      Това лапането ниско долу винаги води до болка в кръста и около

Е що бе зависи от ситуацията Ако имаш впредвид хващането на дъна цялата 2008 си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                        Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                        Бледолики играчи аз мой да не изцърквам докрай разтежа на една акция ама аз отиграх движението на таз акция толкоз пъти че не искам да го казвам щот мой да объркам бройката .Докарал съм такава цена и доходност от таз артия че ако река утре да купувам не само че ще и посдигна цената ако ще и с малко да е но и пак ще съм на сметка.Въпроса е да се изкефиш от играта да лапаш колкото се може по ниско.
                        браво смотан! евала!

Мерси смотан Това името ти ли е Хахахахаха
                        Ще ти го припомня като му дойде времето

Коментар

• Това лапането ниско долу винаги води до болка в кръста и около

Коментар

Бледолики играчи аз мой да не изцърквам докрай разтежа на една акция ама аз отиграх движението на таз акция толкоз пъти че не искам да го казвам щот мой да объркам бройката .Докарал съм такава цена и доходност от таз артия че ако река утре да купувам не само че ще и посдигна цената ако ще и с малко да е но и пак ще съм на сметка.Въпроса е да се изкефиш от играта да лапаш колкото се може по ниско.
                            браво смотан! евала!

Коментар

Хахахахаха индианеца въобще не се е издънил.Може да се каже че съм пропуснал да дръпна още 5 ст печалба но аз не съм лаком.Лакомията води до издъки.Просто ще я изчакам пак и то много скоро ако не и утре да се удуши тази акция и ще вляза.Специално ще уведомя всички когато влизам.Бъдете споко Стойте и гледайте. Апропо винаги има куде да се влезе.Има акции които сега никой недолюбва но които ще напраят след време голямото Ъп Верно некой от тех са мноо неликвидни ама си струват цената сега.Там ще се чака ама ще се хване кьоравото
                              не са 5 мин 10 са )
                              така ли се успокояваш и верно ли си вярваш
                              Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Бледолики играчи аз мой да не изцърквам докрай разтежа на една акция ама аз отиграх движението на таз акция толкоз пъти че не искам да го казвам щот мой да объркам бройката .Докарал съм такава цена и доходност от таз артия че ако река утре да купувам не само че ще и посдигна цената ако ще и с малко да е но и пак ще съм на сметка.Въпроса е да се изкефиш от играта да лапаш колкото се може по ниско.

Коментар

X