IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мдаа, явно поне до края на годината ще има голям напън тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
      Здраве, успехи и късмет.
      Утре акцията 1.5 ...(евро) да стане!
      От твойте уста в божиите уши! Може и да не е утре. И до март ме устройва. Ама жив да си, таквизи пожелания да получаваме.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Честит празник на служителите от ЦКБ !!!
        Здраве, успехи и късмет.
        Утре акцията 1.5 ...(евро) да стане!

пп. И на надзорниците...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dolaresko
          Обучение по използване на софтуер и как да си сглобите компютър, който да си набиете у главите в други теми и сайтове.

Моля не задръствайте темата с шитовете си.

Благодаря.

Абе кат та гледам как си са заинтересувал от темата че чак преливаш.Ай по кротко че мноооо се навъдихте Кво очакваш от таз артия? Не четеш ли ко сме писали.Моето мнение съм го рекнал вече.

Коментар

• Обучение по използване на софтуер и как да си сглобите компютър, който да си набиете у главите в други теми и сайтове.

Моля не задръствайте темата с шитовете си.

Благодаря.

Коментар

• Не съм пробвал на друг браузър, само на Мозила. Впрочем лаптопа с Уин7 беше на брат ми, та с него си пийнахне "Преславска" ракийка, да ме извинява Ташунко ама ракията не можеше да чака. Щеше хептен да измръзне в камерата.
              Впрочем и у нас като си купуш лаптоп с лицензиран софтуер не ти дават диска, ако не си го поискаш настоятелно. Нали могат да го продадат още няколко пъти. Ами хората откъде да знаят. Радостен вземаш новата придобивка и не мислиш. че може да има още инсталация или преинсталация. Хайде наздраве!

Коментар

• Изглежда че има значение за къде е предназначена операционната система.Ако е за европейския пазар може би има кирилизатор но ако е за друг пазар не знам дали е така.Компютри закупени от америка или япония нямат кирилизатор.Просто не е предвиден в диска на ОС.Освен това не всички ги продават с диск.Каквото има инсталирано на компа това е .

Коментар

• Освен от операционната система зависи и от браузъра. В момента през google chrome не ми излиза такъв бутон, а през explorer-a излиза.
                  Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                    Верно ли не работи кирилизатора на сайта за Уин7 ? Мисля че човека имаше предвид бутона над полето за писане в самия форум а не на системата ти...
                    На Уин 7, когато искаш да напишеш отговор във форум на Инвестора въобще не се появява синия бутон с надпис "ЕN" горе в дясно над полето за писане. Може би това е причината едно момче, дето пишеше на латиница пък аз го критикувах. Явно не съм бил прав. Ама аз съм още на XP.
                    Иначе самият Уин7 в пакета си има кирилизатор. Ама се инсталира при наличие на оригиналния диск(за легалния софтуер, лицензиран.) Така казва сина ми. Той по му разбира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                      Апропо да та светна селски че Flex Type не работи на всеки Windows и ахмашките ти забележки са за някой кат теб дет освен Правец компютър друго не е виждал .Бади рааат че кат виждам колко злоба си натрупал ми се чини че доста си позагубил.Ма да знаеш че с туй поведение ще загубиш всичко накрая.Един съвет момче бледолико бягай от борсата не си за тука с тия нерви от мен да го знаеш .Ша си ми благодарен един ден.Айде със здраве.На теб ша ти трябва Мнооо нерви си натрошил кат та чета
                      Верно ли не работи кирилизатора на сайта за Уин7 ? Мисля че човека имаше предвид бутона над полето за писане в самия форум а не на системата ти...

Коментар

• Някои си мислят, че е едно и също да седнеш на компютър на 40 години и на 10 години, ама не е.
                        Дето се вика: "Да би младо знаело, да би старо можело."

Коментар

• Апропо да та светна селски че Flex Type не работи на всеки Windows и ахмашките ти забележки са за някой кат теб дет освен Правец компютър друго не е виждал .Бади рааат че кат виждам колко злоба си натрупал ми се чини че доста си позагубил.Ма да знаеш че с туй поведение ще загубиш всичко накрая.Един съвет момче бледолико бягай от борсата не си за тука с тия нерви от мен да го знаеш .Ша си ми благодарен един ден.Айде със здраве.На теб ша ти трябва Мнооо нерви си натрошил кат та чета

Коментар

• Първоначално изпратено от ^_^
                            Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                            Izvinivam se che ste triabva da pisha na maimunica no na novia windows 7 niama kirilizator...

Първоначално изпратено от gigow
                            При писане на отговор. Когато натиснеш синьото бутонче с надпиs "ЕN" един път се кирилизира на фонетичен бг, като натиснеш два пъти се кирилизира на машинописен стандарт.

Kade go tova butonche na kompa li imash vpredvid ? Toi moia nisto ne mi dava da promeniam dobre che i na maimunica moga da pisha
                            Евала манго!
                            "Добре че ти дава" поне да спекулираш, та да ни удивляваш всички...
                            То "регионалните настройки" на уиндоуса са много сложно нещо : )))
                            Ава ша си наруша добрия тон заради селски келеш кат теб ама да ти кажа че гад дойде ред да си купиш лаптоп с лецинзиран Уиндоус ела ми се обади профукал парите си келеш на борсата.Такива кат теб требе им забраният до компютър да са доближават камо ли да играят на борсата невежа селска грешка на любовта.

Коментар

Izvinivam se che ste triabva da pisha na maimunica no na novia windows 7 niama kirilizator...

При писане на отговор. Когато натиснеш синьото бутонче с надпиs "ЕN" един път се кирилизира на фонетичен бг, като натиснеш два пъти се кирилизира на машинописен стандарт.

Kade go tova butonche na kompa li imash vpredvid ? Toi moia nisto ne mi dava da promeniam dobre che i na maimunica moga da pisha
                              Евала манго!
                              "Добре че ти дава" поне да спекулираш, та да ни удивляваш всички...
                              То "регионалните настройки" на уиндоуса са много сложно нещо : )))

Коментар

Не е на компа ами при писане на отговор(цитат) е над горния десен ъгъл на прозореца за писане. Това е функция на самия сайт. А кирилизатор съм ти пратил на "лични съобщения).
                                Ако имаш въпроси: на лични, да не занимаваме хората.

Коментар

Working...
                                X