Мдаа, явно поне до края на годината ще има голям напън тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DolareskoОбучение по използване на софтуер и как да си сглобите компютър, който да си набиете у главите в други теми и сайтове.
Моля не задръствайте темата с шитовете си.
Благодаря.
Абе кат та гледам как си са заинтересувал от темата че чак преливаш.Ай по кротко че мноооо се навъдихтеКво очакваш от таз артия? Не четеш ли ко сме писали.Моето мнение съм го рекнал вече.
Коментар
-
Не съм пробвал на друг браузър, само на Мозила. Впрочем лаптопа с Уин7 беше на брат ми, та с него си пийнахне "Преславска" ракийка, да ме извинява Ташунко ама ракията не можеше да чака.Щеше хептен да измръзне в камерата.
Впрочем и у нас като си купуш лаптоп с лицензиран софтуер не ти дават диска, ако не си го поискаш настоятелно. Нали могат да го продадат още няколко пъти. Ами хората откъде да знаят. Радостен вземаш новата придобивка и не мислиш. че може да има още инсталация или преинсталация. Хайде наздраве!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Изглежда че има значение за къде е предназначена операционната система.Ако е за европейския пазар може би има кирилизатор но ако е за друг пазар не знам дали е така.Компютри закупени от америка или япония нямат кирилизатор.Просто не е предвиден в диска на ОС.Освен това не всички ги продават с диск.Каквото има инсталирано на компа това е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaloianВерно ли не работи кирилизатора на сайта за Уин7 ? Мисля че човека имаше предвид бутона над полето за писане в самия форум а не на системата ти...
Иначе самият Уин7 в пакета си има кирилизатор. Ама се инсталира при наличие на оригиналния диск(за легалния софтуер, лицензиран.) Така казва сина ми. Той по му разбира.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаАпропо да та светна селски че Flex Type не работи на всеки Windows и ахмашките ти забележки са за някой кат теб дет освен Правец компютър друго не е виждал.Бади рааат че кат виждам колко злоба си натрупал ми се чини че доста си позагубил.Ма да знаеш че с туй поведение ще загубиш всичко накрая.Един съвет момче бледолико бягай от борсата не си за тука с тия нерви от мен да го знаеш .Ша си ми благодарен един ден.Айде със здраве.На теб ша ти трябва
Мнооо нерви си натрошил кат та чета
Коментар
-
Апропо да та светна селски че Flex Type не работи на всеки Windows и ахмашките ти забележки са за някой кат теб дет освен Правец компютър друго не е виждал.Бади рааат че кат виждам колко злоба си натрупал ми се чини че доста си позагубил.Ма да знаеш че с туй поведение ще загубиш всичко накрая.Един съвет момче бледолико бягай от борсата не си за тука с тия нерви от мен да го знаеш .Ша си ми благодарен един ден.Айде със здраве.На теб ша ти трябва
Мнооо нерви си натрошил кат та чета
Коментар
-
Първоначално изпратено от ^_^Първоначално изпратено от Ташунко със сапаIzvinivam se che ste triabva da pisha na maimunica no na novia windows 7 niama kirilizator...
Първоначално изпратено от gigowПри писане на отговор. Когато натиснеш синьото бутонче с надпиs "ЕN" един път се кирилизира на фонетичен бг, като натиснеш два пъти се кирилизира на машинописен стандарт.
Kade go tova butonche na kompa li imash vpredvid ? Toi moia nisto ne mi dava da promeniam dobre che i na maimunica moga da pisha
"Добре че ти дава" поне да спекулираш, та да ни удивляваш всички...
То "регионалните настройки" на уиндоуса са много сложно нещо : )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаIzvinivam se che ste triabva da pisha na maimunica no na novia windows 7 niama kirilizator...
Първоначално изпратено от gigowПри писане на отговор. Когато натиснеш синьото бутонче с надпиs "ЕN" един път се кирилизира на фонетичен бг, като натиснеш два пъти се кирилизира на машинописен стандарт.
Kade go tova butonche na kompa li imash vpredvid ? Toi moia nisto ne mi dava da promeniam dobre che i na maimunica moga da pisha
"Добре че ти дава" поне да спекулираш, та да ни удивляваш всички...
То "регионалните настройки" на уиндоуса са много сложно нещо : )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаПървоначално изпратено от gigowПри писане на отговор. Когато натиснеш синьото бутонче с надпиs "ЕN" един път се кирилизира на фонетичен бг, като натиснеш два пъти се кирилизира на машинописен стандарт.
Ако имаш въпроси: на лични, да не занимаваме хората.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар