If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Едно изсипване до 1,25-1,30 на затваряне с моментно изсипване до 1,15-1,25 може да предвещае краят.
По-надолу имаше коментар, че видиш ли излизал на загуба - не съм съгласен.
zhoro,
Когато бягаше една естонска ли , латвииска ли банка , ги хвърли на 80 стотинки ... последния път . Дали пък срока за излизане да е края на годината ..? В близките седмици ще стане ясно ....
Не е препоръка....
Дали пък някой няма да иска да отчете доходност в края на годината ....?
добре добре
днес падаме с 5 ст, но важното е,че има оборот и пакета се топи. Колкото по-ниско слезем толкова по-бързо ще приключат. Уж кофти перспектива пред БГ икономиката, но само балама ще изпусне да напазари банка с P/B под 0.5 и П/Е под 5 .
Аз лично метнах едно скромно пакетче на 1.42 и само чакам следващите си цели , за да добавя. Сигурно някой ще каже защо влезе на 1.42 - ами защото не знам колко имат още Булбанк и не искам после иведнъж да има изненада и да трябва да ги взимам примерно по 1.75
мисля ако иде на 1.22 да се включа и там..но не мисля ,че ще иде в близките 1-2 месеца...освен ако наистина колегите от Булбанк не ни направят един коледен поарък на всичкото тарикат дето се облизваме за ниски цени...
според мен тази банка ще е с доста малко лоши кредити в сравнение с другите банки на нашия пазар. перспективите са доста добри.
не е препръка за покупка или продажба на акции
хубав ден
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Едно изсипване до 1,25-1,30 на затваряне с моментно изсипване до 1,15-1,25 може да предвещае краят.
zhoro,
Когато бягаше една естонска ли , латвииска ли банка , ги хвърли на 80 стотинки ... последния път .
Дали пък срока за излизане да е края на годината ..? В близките седмици ще стане ясно ....
Не е препоръка....
newkid,
Ще ти дам един безплатенн съвет.....последните бройки от големият пакет ще бъдат хвърлени на пазарна ...... когато привърши.Продавача бяга и няма да се върне на тази неликвидна борса .... никога.
не е препоръка ...
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
newkid,
Ще ти дам един безплатенн съвет.....последните бройки от големият пакет ще бъдат хвърлени на пазарна ...... когато привърши.Продавача бяга и няма да се върне на тази неликвидна борса .... никога.
не е препоръка ...
Коментар