Първоначално изпратено от ОК
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
Ташунко, всеки е свободен да харчи парите си за каквото намери за добре. Ако губи от борсата - още по-добре, трябва да има и такива, за да може други да печелят. На мен лично ЦКБ ми е скъпа на тези нива, но може и да не съм прав. Времето ще покаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа...Абе ко ги пусна тези деца на борсата бе.Нама ли кой да ги запре да не си губят парите.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Абе безименен Кьорльо От нива на продажба около 1.70 лв до покупки от 1,42 надолу знаеш ли клко е разликата и докъде трябвада падне акцията за да почнада се овътрям от собствените си пари.Поставям ти СЛАБ 2 по математика.След като не можеш да смяташ не си за тук.Бягай да си довършваш поне основното образование.Абе ко ги пусна тези деца на борсата бе.Нама ли кой да ги запре да не си губят парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ^_^Първоначално изпратено от Ташунко със сапаМа как подреждат пак на бат ви Ташунко пъзела пак.Хахахахха дойдоха пак на цена.Дет са вика сметките излезнаха и търпението се възнаграждава ...
Пуснато на: Пет Дек 04, 2009 7:39 pm
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаIzvinivam se che ste triabva da pisha na maimunica no na novia windows 7 niama kirilizator.Ami kakvo da vi kaja inache ....az si sledvam plana.Za bledolikia s bezimennia nick i ovchite ochicki moga da mu kaja che sam kupil i ste prodaljavam da kupuvam no si chakam moite niva.Skoro ne sam prodaval tuk. !!!!!
Да спомеваш Flex Type и да претендираш да даваш компютърни съвети ... този виц явно не можеш да го разбереш, но не спирай да ни святкаш за гениалните си инвестиционни и технологични прозрения... Чувствай се свободен да използваш всякакви обиди за мен, аз няма да ти отвръщам защото ти сам постигаш достатъчно в автопортрета си...
Хахахах селския се позна и се обадиНещастен младеж бледолики флекса не работи на новия уиндоус 7 защото е още не е обновен.Що се отнася до обидите до колото сиспомням ти започна първи и ако си следил форума трябва да си разбрал че аз нямам навика да се заяждам ,но на такива келеши като теб ми прави кеф да им смазвам елементарната им инвестиционна сиреч комарджийска за теб физиономия.На такива като теб длъжник няма да остана.Радвам се че мога да прибирам парите на подобен род същества като теб.Не си за тук момче слаби ти са нервте и нямаш усет.Махай се от борсата докато е време.Аз винаги съм казвал какво си мисля че ще стане и си действам така това че ти не си съгласенси плащаш със загуби а това че аз няма да позная с прпуснати ползи.Разликата е огромна ако не ти е ясно още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanotoПървоначално изпратено от ^_^Първоначално изпратено от Ташунко със сапаМа как подреждат пак на бат ви Ташунко пъзела пак.Хахахахха дойдоха пак на цена.Дет са вика сметките излезнаха и търпението се възнаграждава ...
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаIzvinivam se che ste triabva da pisha na maimunica no na novia windows 7 niama kirilizator.Ami kakvo da vi kaja inache ....az si sledvam plana.Za bledolikia s bezimennia nick i ovchite ochicki moga da mu kaja che sam kupil i ste prodaljavam da kupuvam no si chakam moite niva.Skoro ne sam prodaval tuk. !!!!!
Да спомеваш Flex Type и да претендираш да даваш компютърни съвети ... този виц явно не можеш да го разбереш, но не спирай да ни святкаш за гениалните си инвестиционни и технологични прозрения... Чувствай се свободен да използваш всякакви обиди за мен, аз няма да ти отвръщам защото ти сам постигаш достатъчно в автопортрета си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ^_^Първоначално изпратено от Ташунко със сапаМа как подреждат пак на бат ви Ташунко пъзела пак.Хахахахха дойдоха пак на цена.Дет са вика сметките излезнаха и търпението се възнаграждава ...
Да спомеваш Flex Type и да претендираш да даваш компютърни съвети ... този виц явно не можеш да го разбереш, но не спирай да ни святкаш за гениалните си инвестиционни и технологични прозрения... Чувствай се свободен да използваш всякакви обиди за мен, аз няма да ти отвръщам защото ти сам постигаш достатъчно в автопортрета си...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаМа как подреждат пак на бат ви Ташунко пъзела пак.Хахахахха дойдоха пак на цена.Дет са вика сметките излезнаха и търпението се възнаграждава ...
Коментар
-
Ма как подреждат пак на бат ви Ташунко пъзела пак.Хахахахха дойдоха пак на цена.Дет са вика сметките излезнаха и търпението се възнаграждаваУспех на всички.За ония дет не смеят да продадат и да купат е добре да си сложат ник кат оня безимменния ник с облещените очички и тъпата физиономия
Той са знай кой е мой ви обясни мнооо работи.Пекан е селския
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от ОККерезов каза при пласирането на привилегированите акции, че с парите ще се увеличава капитала на ЦКБ Груп. Логичната стъпка след това е да се увеличи капитала и на дъщерните му дружества, включително ЦКБ. Параметри няма откъде да знам.
ЦКБ груп != ЦКБ
Ако има увеличение на капитала на дружество от ЦКБ груп, мисля че по схемата ще се ориентираш къде е най вероятно да е то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от ОККерезов каза при пласирането на привилегированите акции, че с парите ще се увеличава капитала на ЦКБ Груп. Логичната стъпка след това е да се увеличи капитала и на дъщерните му дружества, включително ЦКБ. Параметри няма откъде да знам.
ЦКБ груп != ЦКБ
Ако има увеличение на капитала на дружество от ЦКБ груп, мисля че по схемата ще се ориентираш къде е най вероятно да е то.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от ОККерезов каза при пласирането на привилегированите акции, че с парите ще се увеличава капитала на ЦКБ Груп. Логичната стъпка след това е да се увеличи капитала и на дъщерните му дружества, включително ЦКБ. Параметри няма откъде да знам.
ЦКБ груп != ЦКБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОККерезов каза при пласирането на привилегированите акции, че с парите ще се увеличава капитала на ЦКБ Груп. Логичната стъпка след това е да се увеличи капитала и на дъщерните му дружества, включително ЦКБ. Параметри няма откъде да знам.
ЦКБ груп != ЦКБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOKТук явно сте се събрали отбор специалисти дето много "чувате играта".
Сполай виНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ОК
Керезов каза при пласирането на привилегированите акции, че с парите ще се увеличава капитала на ЦКБ Груп. Логичната стъпка след това е да се увеличи капитала и на дъщерните му дружества, включително ЦКБ. Параметри няма откъде да знам.
Коментар
Коментар