IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow
    При писане на отговор. Когато натиснеш синьото бутонче с надпиs "ЕN" един път се кирилизира на фонетичен бг, като натиснеш два пъти се кирилизира на машинописен стандарт.

Kade go tova butonche na kompa li imash vpredvid ? Toi moia nisto ne mi dava da promeniam dobre che i na maimunica moga da pisha

Коментар

• При писане на отговор. Когато натиснеш синьото бутонче с надпиs "ЕN" един път се кирилизира на фонетичен бг, като натиснеш два пъти се кирилизира на машинописен стандарт.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
        Izvinivam se che ste triabva da pisha na maimunica no na novia windows 7 niama kirilizator.Ami kakvo da vi kaja inache ....az si sledvam plana.Za bledolikia s bezimennia nick i ovchite ochicki moga da mu kaja che sam kupil i ste prodaljavam da kupuvam no si chakam moite niva.Skoro ne sam prodaval tuk.Spekuliram po edna druga pozicia makar che ne e tolkova likvidna.Niamam nikakvo namereni da barzam za kakvoto i da e bilo.Tova koeto si mislia che ste stane ste stane .Osteedin pat s izviniavam che ne moga da pisha na kirilica no ne moga da nameria takav.Ako niakoi moje da mi izprati takav ste sam mu blagodaren.Uspeh na vsichki !!!!!
        Ами що не използваш синьото бутонче над полето за писане?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Izvinivam se che ste triabva da pisha na maimunica no na novia windows 7 niama kirilizator.Ami kakvo da vi kaja inache ....az si sledvam plana.Za bledolikia s bezimennia nick i ovchite ochicki moga da mu kaja che sam kupil i ste prodaljavam da kupuvam no si chakam moite niva.Skoro ne sam prodaval tuk.Spekuliram po edna druga pozicia makar che ne e tolkova likvidna.Niamam nikakvo namereni da barzam za kakvoto i da e bilo.Tova koeto si mislia che ste stane ste stane .Osteedin pat s izviniavam che ne moga da pisha na kirilica no ne moga da nameria takav.Ako niakoi moje da mi izprati takav ste sam mu blagodaren.Uspeh na vsichki !!!!!

Коментар

• Ташунко, къде си се паркирал. ? )

Коментар

• колегите от булбанк пипат сравнително леко (доста леко даже) иначе...жална ни майка на тарикатите тук...ще изчакаме да свършат
              хипотетично ако има още 3мил акции за селл това прави около 4.5 милиона лева , което не е някакво колосално число, но в момента на БФБ кеша е замразен.
              аз лично се кефя на тези цени и ще си пазарувам ако иде надолу.

не е препоръка за покупка или продажба на акции
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Преполагам,че meche_cveti93 ще се окаже прав.Като знам колко много акции остават за пласиране.Ниво 1.42 вече не върви.Какво още чакат,че не понижават цената на 1.40.Е,до края на сесията има още време.1.35 все още си е мираж за екипа на Ташунко.

Коментар

• Търпение, колеги.

То е пределно ясно, че акцията е свръхпродадена и доста евтина в момента, но въпроса е колко бърза ни е работата?

Според мен акцията ще тръгне следващата година, поради простата причина, че в момента всичко в България е спряло. Държавата просто не работи - не плаща, няма пари..., или просто не иска да плаща, така ще е до следващата година. 2ро тримесечие най-вероятно се засилят работите и акциите по моя преценка ще се удвоят на бързо, а Софикс ще е над 700 за отрицателно време.

Между другото дали бюджета ще е на 0 или 500 млн. на минус мисля че няма значение, ама Дянков да се надъхва там...., че е голяма работа...

Не е препоръка за покупко продажба. Притежавам над 15К акции в ЦКБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                    Първоначално изпратено от Gaki
                    А Ташунко си стои,лулата пуши и мълчи.Чака,разбира се,нива под 1.35,за да му се развърже езика.Може и да се окаже прав индианеца,кой би могъл да каже.Този,който продава,е неуморим.Лично аз замижах и направих огромен пакет на 1.42.Само отбелязах,че и Bertram не е далеч от тая мисъл.Ако съм сбъркал в прогнозата,ще чакам колкото трябва,но не бих продал на загуба.Споделям това,за да дам възможност някой да ме подхапе,ей така,за нечие удоволствие.Парите се губят и се печелят,удоволствията се помнят.
                    Гаки, браво за пакета...

Един виц в допълнение - Две мацки си лафят...
                    Едната казва ...и тоя мой 20см пръст...
                    Другата - че това са 10 см..
                    А първата - Ах, тоя мой негодник, 30г ме лъже, че 20 см е колкото пръста.....

И Гаки, вица няма нищо общо с огромния пакет, който си направил, нали ???

Аз си чакам 1.4 , а той Гаки ме надцаква...

успех
                    4i40,не издребнявай за 2 стотинки,навярно още утре ще се получи.Ниво 1.30 също не е невъзможно.Тогава Ташунко ще е на мода.А за мене ще е поредното разминаване с действителността.Остава ми удоволствието да ги отстъпя на bate Goiko с 10 % намаление.Оборот да става.Относно вица - оценявам хумора.Може и да си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                      А Ташунко си стои,лулата пуши и мълчи.Чака,разбира се,нива под 1.35,за да му се развърже езика.Може и да се окаже прав индианеца,кой би могъл да каже.Този,който продава,е неуморим.Лично аз замижах и направих огромен пакет на 1.42.Само отбелязах,че и Bertram не е далеч от тая мисъл.Ако съм сбъркал в прогнозата,ще чакам колкото трябва,но не бих продал на загуба.Споделям това,за да дам възможност някой да ме подхапе,ей така,за нечие удоволствие.Парите се губят и се печелят,удоволствията се помнят.
                      Гаки, браво за пакета...

Един виц в допълнение - Две мацки си лафят...
                      Едната казва ...и тоя мой 20см пръст...
                      Другата - че това са 10 см..
                      А първата - Ах, тоя мой негодник, 30г ме лъже, че 20 см е колкото пръста.....

И Гаки, вица няма нищо общо с огромния пакет, който си направил, нали ???

Аз си чакам 1.4 , а той Гаки ме надцаква...

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                        Тя,тая стока,като че ли няма свършване.Битият бит,ебаният ебан.Прилагам правилата на покера.Ако трябва,ще влизам и на по-ниски нива.
                        Gaki,
                        Добре ... ще влезем на по ниски нива ... продавача е 130 и има в запас между 1 и 4 м акции ? Тези който купуваха на 1 .6 лв. за кратка спекулка..... те какво ще правят ? Говореше се ,че пакета ще бъде глътнат септември , октомври.... а сега е декември и отива за пролетта . В момента се хвърлят последния кеш на дребните ... кой ще качи акцията, ако свърши пакета..... като се има предвид възможната корекция от 15 % на запад ..и че повечето участници с акции ще излизат през 10 стотинки , а може и на минус 10 стотинки...?
                        Само тук има ликвидност ... но до кога ?
                        Пожелавам ви да я качите и до 3 лв. .. но ми е интересно как ще стане... практически.
                        Логиката ти е желязна,не мога да ти възразя.Но все някога идва момент човек да поеме своя риск.А само който е рискувал има право да ползва удоволствието от възможния успех.Има и още една приказка:"Прави само това,което може да преглътнеш в случай на неуспех".В противен случай ставаш съмишленик на Forest Master,в което също има резон.

Коментар

• Тя,тая стока,като че ли няма свършване.Битият бит,ебаният ебан.Прилагам правилата на покера.Ако трябва,ще влизам и на по-ниски нива.
                          Gaki,
                          Добре ... ще влезем на по ниски нива ... продавача е 130 и има в запас между 1 и 4 м акции ? Тези който купуваха на 1 .6 лв. за кратка спекулка..... те какво ще правят ? Говореше се ,че пакета ще бъде глътнат септември , октомври.... а сега е декември и отива за пролетта . В момента се хвърлят последния кеш на дребните ... кой ще качи акцията, ако свърши пакета..... като се има предвид възможната корекция от 15 % на запад ..и че повечето участници с акции ще излизат през 10 стотинки , а може и на минус 10 стотинки...?
                          Само тук има ликвидност ... но до кога ?
                          Пожелавам ви да я качите и до 3 лв. .. но ми е интересно как ще стане... практически.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                            Ташунко си стои,лулата пуши и мълчи.Чака,разбира се,нива под 1.35,за да му се развърже езика.Може и да се окаже прав индианеца,кой би могъл да каже.Този,който продава,е неуморим.Лично аз замижах и направих огромен пакет на 1.42.Само отбелязах,че и Bertram не е далеч от тая мисъл.Ако съм сбъркал в прогнозата,ще чакам колкото трябва,но не бих продал на загуба.Споделям това,за да дам възможност някой да ме подхапе,ей така,за нечие удоволствие.Парите се губят и се печелят,удоволствията се помнят.
                            Gaki,
                            " Всички на прИмоцията .... ,че не остана .Не се блъскай и не пипай стоката , утре пак .... "
                            Продавач на кебабчета от един панаир в Северна България...
                            Тя,тая стока,като че ли няма свършване.Битият бит,ебаният ебан.Прилагам правилата на покера.Ако трябва,ще влизам и на по-ниски нива.

Коментар

• Ташунко си стои,лулата пуши и мълчи.Чака,разбира се,нива под 1.35,за да му се развърже езика.Може и да се окаже прав индианеца,кой би могъл да каже.Този,който продава,е неуморим.Лично аз замижах и направих огромен пакет на 1.42.Само отбелязах,че и Bertram не е далеч от тая мисъл.Ако съм сбъркал в прогнозата,ще чакам колкото трябва,но не бих продал на загуба.Споделям това,за да дам възможност някой да ме подхапе,ей така,за нечие удоволствие.Парите се губят и се печелят,удоволствията се помнят.
                              Gaki,
                              " Всички на прИмоцията .... ,че не остана .Не се блъскай и не пипай стоката , утре пак .... "
                              Продавач на кебабчета от един панаир в Северна България...

Коментар

• А Ташунко си стои,лулата пуши и мълчи.Чака,разбира се,нива под 1.35,за да му се развърже езика.Може и да се окаже прав индианеца,кой би могъл да каже.Този,който продава,е неуморим.Лично аз замижах и направих огромен пакет на 1.42.Само отбелязах,че и Bertram не е далеч от тая мисъл.Ако съм сбъркал в прогнозата,ще чакам колкото трябва,но не бих продал на загуба.Споделям това,за да дам възможност някой да ме подхапе,ей така,за нечие удоволствие.Парите се губят и се печелят,удоволствията се помнят.

Коментар

Working...
                                X