IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    Благодаря ти много за помощта. Наистина съм ти признателен. Аз както и досега ще действам по трудния начин като се ровя в Търговския регистър. Там ги има отговорите на твоите въпроси. Но няма лошо и банката, че и надзора да ти отговорят.
    Много добре знам къде ги гледаш. Просто ми е интересно, какво ще ми отговорят.

Иначе ти следи промянта на фрий-флоута в ЦКБ, а аз ще ти пействам промяната във фрий-флоута на RBS, OTP и примерно Sony. По твоята гениална логика, това е повод за паника.
    Last edited by Nikola; 27.10.2010, 21:32.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Приеми моите най-искрени извинения. Ще гледам да не се повтори повече.

Поне за мен няма проблем във финансирането на свързани компании. Предполагам знаеш, че БНБ следи доста изкъсо банките за такива неща. Има си отделна наредба даже.

Утре мисля да пусна едно официално писмо от името на фонда и да ги попитам, дали наистина финансират компании от групата с отрицателен СК. Като източник на информацията ще посоча поста ти. Ще те държа в течение на отговора им.

Благодаря ти много за помощта. Наистина съм ти признателен. Аз както и досега ще действам по трудния начин като се ровя в Търговския регистър. Там ги има отговорите на твоите въпроси. Но няма лошо и банката, че и надзора да ти отговорят.

Коментар

Благодаря за ценните напътствия, ще ги имам предвид. Дразнят ме правописните грешки, не промените във фрий флоута. Иначе си прав, финансирането изключително на свързани компании е проблем и прави банката непродаваема.
        Приеми моите най-искрени извинения. Ще гледам да не се повтори повече.

Поне за мен няма проблем във финансирането на свързани компании. Предполагам знаеш, че БНБ следи доста изкъсо банките за такива неща. Има си отделна наредба даже.

Утре мисля да пусна едно официално писмо от името на фонда и да ги попитам, дали наистина финансират компании от групата с отрицателен СК. Като източник на информацията ще посоча поста ти. Ще те държа в течение на отговора им.

Коментар

• Благодаря за ценните напътствия, ще ги имам предвид. Дразнят ме правописните грешки, не промените във фрий флоута. Иначе си прав, финансирането изключително на свързани компании е проблем и прави банката непродаваема.

Коментар

Никола, пише се учудва, не очудва. Маловажно е, но дразни. Не ме учудва, по-скоро е показателно за мен. А и е от малкото публично досъпни информации за банката, така че не виждам защо да не я коментираме.
            Бигбеър, разбира се, че продажбите от 25.10. Сетълмента е минал днес.
            Спокойно само не се нервирай.

Чудя се не те ли дразни ежедневната промяна на фрий-флоута при Applе, Microsoft или UBS? Ако такива нещата те дразнят със сигурност водиш доста напрегнат начин на живот.

Виждам какво се опитваш да направиш, но е смешно за хората, които поне малко следят пазарите.

По-добре се върни на мантрата за финансирането от ЦКБ на компании от групата на Химимпорт с отрицателен собствен капитал, преоценките, загубите и намаляващия СК. Там имаш по-голям шанс да плашиш хората.

Коментар

• ОК, сам го каза че това отразява реалността с изоставане 2 дни. За мен е по вероятно да са свършили, защото иначе днес щеше да изсипе до 1 лев.

Акцията е маржин и може да се продаде на късо или пък да се купи - следя я с интерес, но не препоръчвам нищо:
              Last edited by BigBear; 27.10.2010, 19:40.
              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                Според мен на някой чужденец просто му е "ударило" виртуалния стоп и е разтоварил 150 - 200 хиляди акции в предходните 3 дни. При тази неликвидност на борсата бройката изглежда голяма, но не бих направил от това директния извод, че някой ГОЛЯМ излиза. Сетълментът е 2 дни и с това исках да кажа, че продажбите вече са в минало време, а не в сегашно продължително
                Последните дни се увеличава фрий флоута всеки ден, така че може и да е сегашно продължително

Коментар

• Според мен на някой чужденец просто му е "ударило" виртуалния стоп и е разтоварил 150 - 200 хиляди акции в предходните 3 дни. При тази неликвидност на борсата бройката изглежда голяма, но не бих направил от това директния извод, че някой ГОЛЯМ излиза. Сетълментът е 2 дни и с това исках да кажа, че продажбите вече са в минало време, а не в сегашно продължително

Коментар

• Никола, пише се учудва, не очудва. Маловажно е, но дразни. Не ме учудва, по-скоро е показателно за мен. А и е от малкото публично досъпни информации за банката, така че не виждам защо да не я коментираме.
                    Бигбеър, разбира се, че продажбите от 25.10. Сетълмента е минал днес.

Коментар

И днес ново увеличение на фрий флоута - от 19.04 на 19.12%. Или с 65 000 акции. Големите излизат.
                      И други големи влизат. Това е кръговрат, който е нормален и не мога да разбера, защо те очудва толкова. От много време се говори, че Булбанк имат голям пакет, който явно още не са разкарали. Нали се сещаш какво стана при RXB от близкото минало, като на Райфайзен им изкупиха пакета?

By the way това с фрий-флоута ли ти е новия подход за плашене на рибата? "Големите излизат!" Паника! хаха

Коментар

• Нарастването на обявените свободно търгуваеми акции би трябвало да отразява продажбите от 25.10, утре също ще нарастне.

Коментар

• И днес ново увеличение на фрий флоута - от 19.04 на 19.12%. Или с 65 000 акции. Големите излизат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Пък нека троловете си лаят че на БФБ само се губело

Коментар

Фрий флоута и тук започна да нараства - от 19 на 19.04%. Значи някой от големите акционери (с над 2%) е продал над 20 000 акции.
                              Има и друг вариант.
                              Булбанк държи като попечител акции на доста чужденци, със сигурност общия пакет е над 2%. Ако един от тях продава, независимо колко едър е, това намалява общата бройка, т.е. %-тите които се водят на Булбанк.

Аз пак се включих тук. Най-сетне и аз да изкарам някой стотинка вместо само да стискам пакет. Бях излязал на 1,17 средно, завъртях паричките през Софикс промените и сега пак вътре на левче
                              Пък нека троловете си лаят че на БФБ само се губело

Коментар

• Фрий флоута и тук започна да нараства - от 19 на 19.04%. Значи някой от големите акционери (с над 2%) е продал над 20 000 акции.

Коментар

Working...
                                X