IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Единственият начин, по който може да си определил, че банките ще паднат, е ако си знаел за национализирането на частните пенсионни фондове. Друга причина не може да има, защото данните за банковата система в последните месеци са изключително добри.

Просто този "таргет", който си мислиш че си поставил е бил базиран на това колко кафета си изпил сутринта, колко скандала си има с жена си etc. Иначе евала, че ти е вързало този път, но внимавай за бъдеще.
    Човекът го кара на "техника", а както знаеш там таргети да искаш.

Коментар

• Попътен вятър

Коментар

• Пак слезе под номинал

Коментар

• Тука мирише....
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Голямо течение, голямо нещо на два пъти ме отнася. За сега съм пас та да видим.
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              Не съм противник на ТИМ ,но имам нещо наум и никаква вяра....
              Eстествено, че ще си имаш едно на ум. Въпросът е текущите цени какви са. В крайна сметка пазара винаги е прав. Щом пада явно има сериозна причина.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Не искам да изглеждам, като адвокат на ЦКБ просто ми е интересно да видя как учасниците на българския капиталов пазар разсъждават.
                Ти на кой капиталов пазар си участник? Иначе - отпуснати кредити на стойност около и над СК на банката, на компании с отрицателен собствен капитал. Това ми е основанието да не влизам тук.

Коментар

Мен лично мажоритара ми харесва, но ако го допуснем, че е рисков си го charge-вайте с по-висока очаквана възрващаемост.

Коя банка в България няма струпване на кредити към определени групи? ПИБ - Ковачки, ОББ - както се оказа Божков, БАКБ - кредити в Слънчев Бряг, КОРП - проекти на Цецо Василев. Списъка може да продължи още.

Даже и инвестора пуснаха новина за последните развития в банковия сектор.

http://www.investor.bg/news/article/107414/332.html

Коя банка в условията на криза плаща дивиденти? Даже мисля, че имаше и ограничения, които им забраняват.

Тогава просто чуждестранните инвеститори затвориха и последните си позции в България, което беше напълно нормално и логично. Особено като се има в предвид какви бяха очакванията за банковия сектор.

Не искам да изглеждам, като адвокат на ЦКБ просто ми е интересно да видя как учасниците на българския капиталов пазар разсъждават.
                  Мажоритар.....
                  е ако си имал акции при търговото на Слънце БТ щеше да си на обратно мнение ....

кредити към....
                  да но тук са само към една група с розови отчети.....

банкова среда ....
                  сега ще се отписват много ,много лоши кредити и ако не вярваш на мажоритара за действително положение ... Братя Леман и те така с 25 милиарда долара скрити.........

дивиденти ....
                  КОРП....
                  2009 г. излизаха
                  защо тази акула и сега продължава да излиза на всяка цена....
                  Не съм противник на ТИМ ,но имам нещо наум и никаква вяра....

Коментар

• мажоритар
                    Мен лично мажоритара ми харесва, но ако го допуснем, че е рисков си го charge-вайте с по-висока очаквана възрващаемост.

кредити на една група ,която ако бъде натисната
                    Коя банка в България няма струпване на кредити към определени групи? ПИБ - Ковачки, ОББ - както се оказа Божков, БАКБ - кредити в Слънчев Бряг, КОРП - проекти на Цецо Василев. Списъка може да продължи още. Важното в случая, е какво става с тези гредити, а не към кой са. Ако кредитите се изплащат какъв е проблема?

банкова среда
                    Даже и инвестора пуснаха новина за последните развития в банковия сектор.

http://www.investor.bg/news/article/107414/332.html

липса на дивиденти
                    Коя банка в условията на криза плаща дивиденти? Даже мисля, че имаше и ограничения, които им забраняват.

Доверието беше разбито когато цената 2009 г. стигна 80 ст. и излизаха на всяка цена всички чужденци
                    Тогава просто чуждестранните инвеститори затвориха и последните си позции в България, което беше напълно нормално и логично. Особено като се има в предвид какви бяха очакванията за банковия сектор.

Last edited by Nikola; 26.10.2010, 09:45.

Коментар

Единственият начин, по който може да си определил, че банките ще паднат, е ако си знаел за национализирането на частните пенсионни фондове. Друга причина не може да има, защото данните за банковата система в последните месеци са изключително добри.

Просто този "таргет", който си мислиш че си поставил е бил базиран на това колко кафета си изпил сутринта, колко скандала си има с жена си etc. Иначе евала, че ти е вързало този път, но внимавай за бъдеще.
                      Здравей,
                      Този таргет от един лев е въз основа на няколко неща ..... мажоритар , кредити на една група ,която ако бъде натисната .. , банкова среда ,липса на дивиденти което поражда съмнение за истиността на действителната печалба и най вече акциите се купуват от ПФ,ДФ свързани с мажоритара и дребни....
                      Доверието беше разбито когато цената 2009 г. стигна 80 ст. и излизаха на всяка цена всички чужденци ... тогава .
                      Така че и 80 ст да сложиш таргет .... вече сме го виждали.
                      Смятам ,че при едно засилване на борсата 2 лева е достижима ,но не знам кога....

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                        ЦКБ, Армеец и ще няколко са най-добрите дружества на Хим-а, респ. може да вземат за тях най-много пари, ако тръгват да разкешват, така че не ми се струва че банакта ще я фалират, по-скоро ще я продадат когато има ликвидни затруднения...Но и Мажо подобно на Бойко сега се учи, да му дадем време
                        Не знам как ще я продадат с толкова експозиции към свързани лица. Това за мен е най-непродаваемата банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                          Няма ли държавата намерение да му вземе едни 100 млн, дето мажо ги има за оборотни? Наред с масата други неща, които му има. Като раздаване на кредити на свързани фирми в особено големи размери, които вече имат отрицателен собствен капитал.
                          ЦКБ, Армеец и ще няколко са най-добрите дружества на Хим-а, респ. може да вземат за тях най-много пари, ако тръгват да разкешват, така че не ми се струва че банакта ще я фалират, по-скоро ще я продадат когато има ликвидни затруднения...Но и Мажо подобно на Бойко сега се учи, да му дадем време

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                            Приината няма значение за мен.

Имах си таргет, той се изпълни, и аз почвам вече да алчнея, т.е. да си представям как купувам

Last edited by Nikola; 26.10.2010, 09:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              кво му е на мажо?
                              Няма ли държавата намерение да му вземе едни 100 млн, дето мажо ги има за оборотни? Наред с масата други неща, които му има. Като раздаване на кредити на свързани фирми в особено големи размери, които вече имат отрицателен собствен капитал.

Коментар

• кво му е на мажо?
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X