IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• О не. Явно Пепи е влезнал в ЦКБ.......
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Mного са силни..............,

зърното е в тяхните ръце,

това е много силен коз...............,

ама и цената му се увеличава непрекъснато!!!

А интересно ОК що мълча през последните 2-3 дни в темата!!

А и никой не е по-голям от хляба!!!
      Last edited by Пепи; 29.10.2010, 12:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от tuj-to Разгледай мнение
        Мислиш ли, че най-голямата икономическа група в момента няма инструменти да управлява отношенията си с властта - Правителство, БНБ и т.н. и нещо изобщо излиза по медиите? Наивник.......
        Не знам дали изобщо трябва да се обръща внимание на "У.К."Той е човека,който всичко знае и най-добрият "аналазатор"."Умен" е спор няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
          Доколкото мога да смятам, няма как да не са сгазили наредбата. Чак се очудвам, че БНБ не е реагирала досега. Все си мисля, че скоро ще четем по медиите по случая.
          Мислиш ли, че най-голямата икономическа група в момента няма инструменти да управлява отношенията си с властта - Правителство, БНБ и т.н. и нещо изобщо излиза по медиите? Наивник.......

Коментар

• Някой изсипва здраво

Коментар

• 19.20 - още 65 000 акции увеличение.

Коментар

• Това за хъс, късмет или комплекс го пишеш....

за хъс - нещо като 25гр за начало на търговията
                за късмет - все едно да пипнеш коминочистач рано сутрин
                от комплеси - да лепнеш един шамар на слабия, за да се почувстваш велик

Не че Порки е цвете за мирисане, но в последно време ти си инициатор на кавгите във форума...
                Извинявай и успех

Коментар

• Ей бледолики дебнете момента да влезете БФБ кинти ще се правят който го умее има усет и е търпелив другите ша ядят шкембе чорба в Столипиново

Коментар

• Очакваме след малко дежурния кореспондент в ЦД - ОК да ни осведоми за състоянието на фрий-флоута при ЦКБ.

Коментар

• От доста време се коментира, че акциите на БФБ били кофти, защото нямало достатъчно ликвидност,прозрачност и фрии флоута бил мизерен. Все неща през които искаме не искаме и българският пазар трябва да премине.

И какво стана сега : ето ви ликвидност ..ето ви увеличен с 0.х% фрии флоут ... дай боже да видим и прозрачност. Веднага това, че Х е продал 200К акции на 1 лв. стана проблем. Имал човека продал..въпрос на преценка. По-важно е каква ще е тенденцията с лошите кредити, цената на ресурса и развитието на икономиката, НО явно целите оправдават средствата.

лека
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Недей така. Както казва другарят Йода - Пейшънт ю маст би. Айде стига за тази вечер. Лека ти.
                        Лека, че верно пак прекалихме.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                          Според мен на някой чужденец просто му е "ударило" виртуалния стоп и е разтоварил 150 - 200 хиляди акции в предходните 3 дни. При тази неликвидност на борсата бройката изглежда голяма, но не бих направил от това директния извод, че някой ГОЛЯМ излиза. Сетълментът е 2 дни и с това исках да кажа, че продажбите вече са в минало време, а не в сегашно продължително
                          Продавачи по позицията са чуждестранни клиенти, гаранция за това. Трудно им е да повярвам че са решили да продават на 1 лев при полжоение, че са купували по над 6-7 лева за брой. Но това са фактите. Колкото и да имат да продават, важното е, че нови играчи влизат тук...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Нямам търпение.

Недей така. Както казва другарят Йода - Пейшънт ю маст би. Айде стига за тази вечер. Лека ти.

Коментар

Все си мисля, че скоро ще четем по медиите по случая.
                              Нямам търпение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Много добре знам къде ги гледаш. Просто ми е интересно, какво ще ми отговорят.
                                Доколкото мога да смятам, няма как да не са сгазили наредбата. Чак се очудвам, че БНБ не е реагирала досега. Все си мисля, че скоро ще четем по медиите по случая.

Коментар

Working...
                                X