О не. Явно Пепи е влезнал в ЦКБ.......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Mного са силни..............,
зърното е в тяхните ръце,
това е много силен коз...............,
ама и цената му се увеличава непрекъснато!!!
А интересно ОК що мълча през последните 2-3 дни в темата!!
А и никой не е по-голям от хляба!!!Last edited by Пепи; 29.10.2010, 12:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tuj-to Разгледай мнениеМислиш ли, че най-голямата икономическа група в момента няма инструменти да управлява отношенията си с властта - Правителство, БНБ и т.н. и нещо изобщо излиза по медиите? Наивник.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеДоколкото мога да смятам, няма как да не са сгазили наредбата. Чак се очудвам, че БНБ не е реагирала досега. Все си мисля, че скоро ще четем по медиите по случая.
Коментар
-
ОК
19.20 - още 65 000 акции увеличение.
Коментар
-
Това за хъс, късмет или комплекс го пишеш....
за хъс - нещо като 25гр за начало на търговията
за късмет - все едно да пипнеш коминочистач рано сутрин
от комплеси - да лепнеш един шамар на слабия, за да се почувстваш велик
Не че Порки е цвете за мирисане, но в последно време ти си инициатор на кавгите във форума...
Извинявай и успех
Коментар
-
От доста време се коментира, че акциите на БФБ били кофти, защото нямало достатъчно ликвидност,прозрачност и фрии флоута бил мизерен. Все неща през които искаме не искаме и българският пазар трябва да премине.
И какво стана сега : ето ви ликвидност ..ето ви увеличен с 0.х% фрии флоут ... дай боже да видим и прозрачност. Веднага това, че Х е продал 200К акции на 1 лв. стана проблем. Имал човека продал..въпрос на преценка. По-важно е каква ще е тенденцията с лошите кредити, цената на ресурса и развитието на икономиката, НО явно целите оправдават средствата.
лекатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеНедей така. Както казва другарят Йода - Пейшънт ю маст би. Айде стига за тази вечер. Лека ти.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеСпоред мен на някой чужденец просто му е "ударило" виртуалния стоп и е разтоварил 150 - 200 хиляди акции в предходните 3 дни. При тази неликвидност на борсата бройката изглежда голяма, но не бих направил от това директния извод, че някой ГОЛЯМ излиза. Сетълментът е 2 дни и с това исках да кажа, че продажбите вече са в минало време, а не в сегашно продължително
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНямам търпение.
Недей така. Както казва другарят Йода - Пейшънт ю маст би. Айде стига за тази вечер. Лека ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеВсе си мисля, че скоро ще четем по медиите по случая.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного добре знам къде ги гледаш. Просто ми е интересно, какво ще ми отговорят.
Коментар
Коментар