Тук проблема е, че няма гаранция за редовни дивиденти..МОЖЕ СЛЕДВАЩИЯТ ДА Е СЛЕД 7-8 ГОДИНИ..ИМАМ МАЛКО..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каучук АД (KAU)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнениеКога се очаква да е общото събрание?
П.П. Опитвал съм се да погледна това дружество, защото намирам индустриалните компании за секси по принцип, а и защото винаги ми се е искало да намеря форми на живот и в по-сенчестите кътчета на БФБ. Обаче като вляза в официалния сайт и натисна ето този линк за връзка с инвеститорите, разбирам, че капиталовият пазар е последната грижа за Каучук АД, следователно решавам да не ги безпокоя и да ги оставя да си работят.
Не виждам причина да не раздадат дивидент за поредна година. 7.14 лв бруто за 2019, малко над отчетения доход на акция, ама нищо безпрецедентно. 13-14% дивидентна доходност, но пак никой не посяга. Шеврон и Ексон Мобил биха свили уши при тази щедрост, обаче на БФБ компанията Каучук остава нерезбрана. Какво да се прави...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеако не снесат дивидент се очертава пир за мечкитеLast edited by dimitracis; 19.04.2021, 20:43.
Коментар
-
Печалба на акция-6.25лв. Кеш-8 397 млн.
За поредна година се очертава мазен дивидент.Last edited by dimitracis; 06.04.2021, 20:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнениеЗначи да си купуваме още на добра цена
затова в подобни случаи харесвам да завтарям, че не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Значи да си купуваме още на добра ценаПървоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
В естеството на нещата е. Чудех се вече, какво му е станало, та още не пада
Виж му графиката - държи с лие общо взето нормално - падане след дивидента.
Е, разбира се, много хора отричат техническия анализ на бфб. Мисля че имат предвид някакъв абстрактен и "изфабрикуван" извън фундамента чарт. За разлика обаче от фундамента, чартът има "памет"
Коментар
-
Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнениеЗащо толкова падна цената?
Виж му графиката - държи се общо взето нормално - падане след дивидента.
Е, разбира се, много хора отричат техническия анализ на бфб. Мисля че имат предвид някакъв абстрактен и "изфабрикуван" извън фундамента чарт. За разлика обаче от фундамента, чартът има "памет"Last edited by precakanoto; 19.10.2020, 15:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнение
Аз още нямам в сметката на Елана
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеИма преведен дивидент по сметките!
Коментар
Коментар