Благодаря. Значи до края на седмицата ще видим цената без дивидент...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каучук АД (KAU)
Collapse
X
-
Общото събрание беше на 13.08.2020.Сложете още 12 дни и ще получите 25.08..По принцип 14 дни след общото събрание на всяка компания ,акционерите притежаващи нейни акции имат право на дивидент.Сложете още 2 дни минус за сетълмента и за това ги броите 12 дни.България е един от водещите производител,а и в таблицата се вижда на каучукови маркучи.Отчета им до юни 2020 год. е за печалба мисля около 750 000 лв..Четете отчетите на едно предприятие, баланс,заеми и т.н..Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
Ако питаш мен тя не струва и 13 лв, явно нямаш представа(визуална) какво представлява предприятието...преди да ги купят ХИМ-а, мой познати имаха интерес, ама като го видяха и се оплашиха, както искай ги разбирай думите ми, нямам лоши чувства
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТук логиката на пазара я няма изобщо... Дивидент от над 7 лева, а цената надолу...
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТук логиката на пазара я няма изобщо... Дивидент от над 7 лева, а цената надолу...
без препоръка, разбира се
Коментар
-
Сигурно има не едно и две подобни сенчести, но пък плодородни кътчета на клетия пазар, но какво може да се направи без никакъв фрий флоут?
Всяка листната компания, която отчита печалби, растеж и коректно споделя успеха си с инвеститорите, заслужава овации. Не знам дали е такъв случая тук, просто видях във ФБ, че раздават и реших да намина да огледам оперативната обстановка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеБаси тука три поста надолу постът е от 09.04.2008!!!! На това му викам заспала тема.
Някои от тях понякога се събуждаха
Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеТук някой с 4 000лв. изкупи всичко, качи акцията с 33% за ден Шантава работа...
Първия ии втория път беше изненада, но някъде имаше материали за новото ОСА когато изглежда ще се гласува отново сносен дивидент 15% по текущи цени, което ще бъде за трета поредна година. Имат и вече сносна годишна печалба за 2019г. над 6 мил, с която малко дружества от бфб могат да се похвалят.
Въпросът е обаче дали дивидентската политика ще се запази. Ако се запази може да превърне дружеството в следващата атракция на бфб, особено при пе 6 и ако запази резултатите в криза.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар