IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ ДЗИ банк АД (RXB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stotinkata
    Някой има ли обяснение на този факт: в материалите от дневния ред на ОСА на ЗПАД ДЗИ АД е записано, че цената на сделката е 8.31 лв/акция. Впоследствие на проведеното ОСА същите тези материали са одобрени. Цените на сделките от днешното прехвърляне на целия пакет са 8,62-8,63 лв. Официална публикация за промяната на цената до момента никъде не е оповестена.
    Добър въпрос.....някой има ли смислено обяснение?

Коментар

• По тази позиция се търгува яко с вътрешно инфо! А любимото ни КаФеНе си спи сладък син, или по-точно се занимава с кокошкарски истории или търси под вола теле (нарушения там където ги няма). Като примерно мен ми наравиха акт за нарушение което после се оказа че не съм извършил и след писане на възражение акта отпадна. Егати смешната институция!

Коментар

• Някой има ли обяснение на този факт: в материалите от дневния ред на ОСА на ЗПАД ДЗИ АД е записано, че цената на сделката е 8.31 лв/акция. Впоследствие на проведеното ОСА същите тези материали са одобрени. Цените на сделките от днешното прехвърляне на целия пакет са 8,62-8,63 лв. Официална публикация за промяната на цената до момента никъде не е оповестена.

Коментар

• Цената се знаеше.....защо минаха на официален пазар е въпроса. Не че се оплаквам. Така ако има търгово.....абе всеки може да си го сметне

Коментар

• mi o4akwana cena - ni6to izwunredno
            Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• понеже съм нов),бихте ли ми обяснили ако има търгово как се провежда и съответно ,ако няма -какво се слу4ва?

Първоначално изпратено от the mag
              Споко бе банда, нищо кой знае какво не е станало, тази сделка беше обявена преди доста време, и цената се знаеше и всичко. Това което ме учуди, е че го пуснаха по време на търговска сесия, а не извън нея, както Chim направиха малко след началото на търговията с акциите им. То там нямаше и как да стане на борсова поради огримния брой заявки купува. Това днес беше красиво го видим, защото едва ли скоро ще има нещо подобно. Киф не мисля че си се преебал, напротив, късметлия си ако цената ти е била близка до 8.63. Защото тази сделка реално с нищо не променя пазара, все така чакаме инфо за търговото и тн. В случай че има такова, защото доста често мажоритаря го избягва. Така че, поне според мен, по- добре не се юркайте да слагате поръчки на 8.50. Аз лично гледам какво правят големите, а те не си мръднаха ордерите и с цент! Стотинка, сори Както и да е, скоро ще излезе инфо и ще се види дали бъркам.
              Та така, по- леко с емоциите и успех!
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                Не зная дали някой знае нещо, но ми е много любопитен факта, че точно кобос на Пощенска си пълни сериозни бройки точно сега :-)
                Ще поживеем, ще видим.
                аналгин, поживехме и увидихме ;-)
                вече си получи отговора
                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Така е Били, факт! Нали те и мен излъгаха вчера да продам
                  Единственото което ме съмнява в това прехвърляне по време на сесия е че може би някои хора са знаели ще ще стане по този начин и за това купуваха толкова здраво предишните дни. Може да е така, може и да е параноя Иначе което казах за големите беше по повод ордерите след сделката, не преди.

Коментар

• Аз лично гледам какво правят големите, а те не си мръднаха ордерите и с цент! Стотинка, сори Както и да е, скоро ще излезе инфо и ще се види дали бъркам.
                    Големите купуваха в началото на седмицата..... ако не си забелязал

Коментар

• Споко бе банда, нищо кой знае какво не е станало, тази сделка беше обявена преди доста време, и цената се знаеше и всичко. Това което ме учуди, е че го пуснаха по време на търговска сесия, а не извън нея, както Chim направиха малко след началото на търговията с акциите им. То там нямаше и как да стане на борсова поради огримния брой заявки купува. Това днес беше красиво го видим, защото едва ли скоро ще има нещо подобно. Киф не мисля че си се преебал, напротив, късметлия си ако цената ти е била близка до 8.63. Защото тази сделка реално с нищо не променя пазара, все така чакаме инфо за търговото и тн. В случай че има такова, защото доста често мажоритаря го избягва. Така че, поне според мен, по- добре не се юркайте да слагате поръчки на 8.50. Аз лично гледам какво правят големите, а те не си мръднаха ордерите и с цент! Стотинка, сори Както и да е, скоро ще излезе инфо и ще се види дали бъркам.
                      Та така, по- леко с емоциите и успех!

Коментар

• ИЕС!!!!!!!!!!!!! ами естествено и ривиера - нали има акции на дзи-банк

Коментар

• колега, 5 лева ги минахме отдавна ;-)
                          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Някой има ли си няква идея за какво става въпрос ??? Какви запори .....какви 5 лева ?

Коментар

• Явно това беше прехврълянето на акциите от ДЗИ, РИВР и Кюлева

Коментар

• olellelll hAHAHA

Коментар

Working...
                                X