Първоначално изпратено от stotinkata
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ ДЗИ банк АД (RXB)
Collapse
X
-
По тази позиция се търгува яко с вътрешно инфо! А любимото ни КаФеНе си спи сладък син, или по-точно се занимава с кокошкарски истории или търси под вола теле (нарушения там където ги няма). Като примерно мен ми наравиха акт за нарушение което после се оказа че не съм извършил и след писане на възражение акта отпадна. Егати смешната институция!
Коментар
-
Някой има ли обяснение на този факт: в материалите от дневния ред на ОСА на ЗПАД ДЗИ АД е записано, че цената на сделката е 8.31 лв/акция. Впоследствие на проведеното ОСА същите тези материали са одобрени. Цените на сделките от днешното прехвърляне на целия пакет са 8,62-8,63 лв. Официална публикация за промяната на цената до момента никъде не е оповестена.
Коментар
-
понеже съм нов),бихте ли ми обяснили ако има търгово как се провежда и съответно ,ако няма -какво се слу4ва?
Първоначално изпратено от the magСпоко бе банда, нищо кой знае какво не е станало, тази сделка беше обявена преди доста време, и цената се знаеше и всичко. Това което ме учуди, е че го пуснаха по време на търговска сесия, а не извън нея, както Chim направиха малко след началото на търговията с акциите им. То там нямаше и как да стане на борсова поради огримния брой заявки купува. Това днес беше красиво го видим, защото едва ли скоро ще има нещо подобно. Киф не мисля че си се преебал, напротив, късметлия си ако цената ти е била близка до 8.63. Защото тази сделка реално с нищо не променя пазара, все така чакаме инфо за търговото и тн. В случай че има такова, защото доста често мажоритаря го избягва. Така че, поне според мен, по- добре не се юркайте да слагате поръчки на 8.50. Аз лично гледам какво правят големите, а те не си мръднаха ордерите и с цент! Стотинка, сориКакто и да е, скоро ще излезе инфо и ще се види дали бъркам.
Та така, по- леко с емоциите и успех!мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от аналгинаНе зная дали някой знае нещо, но ми е много любопитен факта, че точно кобос на Пощенска си пълни сериозни бройки точно сега :-)
Ще поживеем, ще видим.
вече си получи отговораВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Така е Били, факт! Нали те и мен излъгаха вчера да продам
Единственото което ме съмнява в това прехвърляне по време на сесия е че може би някои хора са знаели ще ще стане по този начин и за това купуваха толкова здраво предишните дни. Може да е така, може и да е паранояИначе което казах за големите беше по повод ордерите след сделката, не преди.
Коментар
-
Споко бе банда, нищо кой знае какво не е станало, тази сделка беше обявена преди доста време, и цената се знаеше и всичко. Това което ме учуди, е че го пуснаха по време на търговска сесия, а не извън нея, както Chim направиха малко след началото на търговията с акциите им. То там нямаше и как да стане на борсова поради огримния брой заявки купува. Това днес беше красиво го видим, защото едва ли скоро ще има нещо подобно. Киф не мисля че си се преебал, напротив, късметлия си ако цената ти е била близка до 8.63. Защото тази сделка реално с нищо не променя пазара, все така чакаме инфо за търговото и тн. В случай че има такова, защото доста често мажоритаря го избягва. Така че, поне според мен, по- добре не се юркайте да слагате поръчки на 8.50. Аз лично гледам какво правят големите, а те не си мръднаха ордерите и с цент! Стотинка, сориКакто и да е, скоро ще излезе инфо и ще се види дали бъркам.
Та така, по- леко с емоциите и успех!
Коментар
-
Anton Chigurh
olellelll hAHAHA
Коментар
Коментар