IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ ДЗИ банк АД (RXB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ебаси прехвърлянето - е такова нещо не бях очаквал - малко се преебах

П.С. абе нали цената беше 8.63 като в нея влизаха и акциите на ЕВРОБАНК, а сега защо всичко мина на тая цена - нещо не ми е ясно
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Интресно, че и РИВР се купи, макар и в съвсем други мащаби, по същото време.

Коментар

• лелеее, добре, че не си бях заредил оферта продава
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Такова нещо не бях виждал. Помислих си, че ЦОБОС нещо е хакнат

Коментар

• Юхууууу

Някой запознат с причините???
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Красота

Коментар

• 37 млн акции? Какво става тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от доцента
                  Запор върху капитала на дзи банк някой знаее ли нещо?върху 50 000 000лв от горнооряховския съд
                  Айде сега! Да не стане като онзи случай с CENHL?!
                  Внимавай, че глобите на КФН са солени!

Коментар

• 22271

Коментар

• Запор върху капитала на дзи банк някой знаее ли нещо?върху 50 000 000лв от горнооряховския съд

Коментар

• 53904

Коментар

• при всеки един инвестиционен фонд трябва да присъства винаги банка, като процента е различен....същото е и за всеки портфеилите на всеки играч.Аз имам и от двете .... за по- сигурно... да ми носят радост....
                          яд ме само , че преди2-3 дни не напълних още....

Коментар

• Da, javno turgovoto 6te e okolo i nad 8 i zatova sa rezi pokupki. Vse pak predstoi i slivane s PostBank

Коментар

• Честито на хората със здрави нерви и от мен макар че се предадох ненавреме. Нищо, все пак 5% за по малко от месец, а и човек така се учи. Иначе явно търговото ще е мин 8 лв, мен високо ми се виждаше това ниво ама съм се излъгал май.
                              Успех на всички!

Коментар

• Цената вече е 7.70.Май прогнозата от 7.30 не излезе вярна.Предполагам че ще има корекция?

Коментар

Working...
                                X