Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дивиденти, дивиденти, ДИВИДЕНТИ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Аз зная какво говориш, но не разбирам идеята ти. И Българските компании снасят дивиденти, и небългарските също тоже снасят дивиденти. Къде е проблемът? Защо да не сравняваме едните с другите? Да не е извратено човекът да цоца дивидентченца сосни от цял свят?
Не: не е извратено.Last edited by lareman; 25.06.2017, 18:38.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Не се прави,че не разбираш.
Говоря за БГ пазар.
Не: не е извратено.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Е: че Ford да не е пъпешарница?
Говоря за БГ пазар.
мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
нека сравняваме ябълки с ябълки .Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, щом сефтосвате чак сега... аз на още около 4 март...мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Импе тия от чужбина не ги брой, иначе много хора взимаме на всеки три месеца навън
Що да не ги броим - дивидентът от ВР (напримерно) нещо по-малоценен ли е, сравнен с дивиденът от ПДНГ (напримерно)?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
Някои и всеки месецСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Импе тия от чужбина не ги брой, иначе много хора взимаме на всеки три месеца навън
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, щом сефтосвате чак сега... аз на още около 4 март...
Коментар
Коментар