IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вамо АД (VAMO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• VHK pozdravqvam te za VAMO dobar si veroqtnostta da precakat minoritarite spored men e malka /mnogo grubo shte e/ a i nai veroqtno shte barzat da realizirat proektite si i edva li shte se pazarqt mnogo. Uspeh na vsichki.
    www.targ.bg

Коментар

• Смятам 4е е крайно време миноритарите да се обединим за защита на нашите законни интереси имам в предвид не само да се спазва буквата на закона но и духа на закона .За целта предлагам да направим здружение целта на което да бъде борба с законни средства срещу действия на мажоритарите , решения КФН или приемане на закони от народното събрание .На първо време ако КФН одобри цена за ВАМО под 70лв да им прегреем телефоните от обаждания ако това не помогне протест пред КФН в София нека да вземем пример от пенсионерите .Моля всеки 4етящ да си даде мнението.

Коментар

• То алгоритъм си има, ама другаде е трагедията:

1. Едни купуват около 80% от акциите по 86 лв.
        2. Други купуват 10% по 90 лв.
        3. Дребните акционери пийват студена водица, защото им купуват акцийките по 36 лв.

Това дали ще направи впечатление на КФН питам аз?

Коментар

• как се определя цената на акция при търгово предложение?

П.П.
          има ли нещо от рода:
          ("това"+"онова")."еди си какво"/ "нещо" = "цената на акция"

... в смисъл има ли някакъв точен алгоритъм...
          или гледаме тавана...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
            а краткосрочно
            Когато имам идея ще я постна.

Коментар

• а краткосрочно

Коментар

• Гоуем съует, брауо уе буато!Напуао ме уазби!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                  vhk, а като ни изкупят Вамото какво да купуваме после ?
                  Атера и Еларг дългосро4но.

Коментар

• vhk, а като ни изкупят Вамото какво да купуваме после ?

Коментар

• В форума споделям моя опит от 1993 г. до сега.Това е моето виждане за пазара .Всеки може да направи и обратното.Финансовите пазари съдържат риск от загуба и възможност за пе4алба.По този повод не препоръ4вам да се играе с заемни средства или средства загубата на които ще влоши стандарта ви на живот.Относно идеята ми за ВАМО ще споделя ли4ния си опит за обратно изкупуване в следния ред име,цена на покупка от мен и цена на обратно изкупуване.Балканфарма Дупница-3,5лв. -12лв, Бъдещност 4ирпан- 0,2 лв.-2.7лв Рубин Плевен 2.4 лв. -17лв.Мехатроника В.Търнова -6лв.-12лв. Златен лев 3,3лв. -5лв.Сега ще видим при Вамо какъв ще е резултата.Имам си индикатори с които преценям кога ще има търгово и вероятна цена.

Коментар

• vhk,много ми допада чуството ви за хумор, твоето и на този Facts,готини сте, кефите,правите си т...к с всички ,всичко и с себе си!:-) Дори някои ви вземат насериозно!

Коментар

• Мдаа, поздрави за vhk, но никакви поздравления за призивите му))
                          Такова чудо, като "продавайте Синергон и купувайте Вамо", няма как да се опише , даже)
                          vhk, теоретично как си го представяш, ако биха те послушали повече...хора...Продават акциите на холдинга- О'к, има кой да ги поеме и едва ли нещо ще се промени чувствително.НО, какво се случва с тези на Вамо, която не е от най-ликвидните позиции.Натрупват се поръчка до поръчка, цената расте, няма предлагане...до един момент.....и това без ясна идея за намеренията на сегашния собственик към акционерите?!

Коментар

• поздравления за vhk...
                            чел съм прогнозите ти .... и призивите ти за ВАМО...

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпило уведомление относно търгово предложение за закупуване на ценни книжа, съгласно ЗППЦК:
                              - Дружество, обект на предложението: Вамо АД-Варна /VAMO/;
                              - Предложител: Дивал-59 ЕООД-София;
                              - Упълномощен инвестиционен посредник: ИП Стандарт Инвестмънт АД;
                              - Брой на акциите, притежание на предложителя /пряко и чрез свързани лица/: 734 959 бр./90.0007 %/;
                              - Брой на акциите, обект на търговото предложение: 81 656 бр.;
                              - Предлагана цена за една акция: 36.00 лв.;
                              - Срок на предложението: 28 дни, считано от деня следващ датата на публикуване в два централни ежедневника;
                              - Търговият предложител възнамерява да поиска отписване на дружеството от регистъра на публичните дружества воден от КФН
                              - КФН все още не е взела отношение към предложението.

Коментар

• Пробват се на 36 лева с търгово.Малко наивно ми се вижда.Поне да разменът цифрите, може да има шанс тогава.КФН е важно каква позиция ще заеме сега.

Коментар

Working...
                                X