IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вамо АД (VAMO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А ти как го виждаш пазара
    лъве, ти си печен -знаеш
    пазара - фърли зара

Коментар

• [quote="Силвия"]бихме написали правилно "сделки",наместо неправилното "зделки"[/quotе/Да ти кажа и аз се по4удих дали със с или с з .А ти как го виждаш пазара?

Коментар

• бихме написали правилно "сделки",наместо неправилното "зделки"

Коментар

• Това което пиша не е препоръка това е моето виждане за пазара и моите идеи за пе4еливши зделки.Който иска може да ги ползува който не вярва може да направи обратното -пе4албата или загубата са си негови ,а риск има и в двете посоки.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
            nide ,финансовите пазари са рискована дейност няма гаранции против загуби или за пе4алби.Винаги съм съветвал да се играе с пари загубата на които няма да навреди на стандарта ти на живот,а най грешно е да се играе с пари взети на заем.
            На фона гореописаното от теб ме учудва "лекотата" с която правиш препоръки! Или казваш опитайте пък каквото стане.

Коментар

• vhk, ок пич, инвестирай си на чуждите борси и в компании, които дават редовно дивидент. Не ми се спори с теб, а и специално темата VAMO не ми е особено интересна

Коментар

• nide ,финансовите пазари са рискована дейност няма гаранции против загуби или за пе4алби.Винаги съм съветвал да се играе с пари загубата на които няма да навреди на стандарта ти на живот,а най грешно е да се играе с пари взети на заем.

Коментар

• nide,При ВАМО о4аквам обратно изкупуване.
                  vhk, да не би да имаш предвид обратно на обратното

Коментар

nide, При ВАМО о4аквам обратно изкупуване.
                    То хубаво ама да няма неприятни изненади с цената. Има толкова примери.

Коментар

• Michelangelo,В момента европеиските и щатските акции са с два пъти по добро П/Е от нашите и даването на дивидент е традиция при тях защо да купя български при положение 4е са мажоритарна собственост и нямаш никакъв контрол по закон.

Коментар

Michelangelo Има два на4ина да се вземат пари от мажоритар 4рез двидент или обратно изкупуване винаги съм го твърдял.Паве4ето игра4и тук оба4е се надяват да прехвърлят топкат на следващия по млад от тях игра4 на по висока цена което според мен е илюзия.
                        PETHL predloji predi vreme da izkupi akciite na TOPL ot minoritarite i pari im davashe daje ama te ne se nmaviha chudno zashto. Az pari ot majoritarq ne iskam iskam akciqta da raste na baza rasta na kompaniite koito pritejava. Pak shte povtorq na ribite na finala s vamo shte ima izgoreli nikoi ne si pravi smetki da se nabutva za vas edinstveniqt shans za uspeh e da pritejavash neshto raboteshto i perspektivno s aktiv za razvitie na garba si nqma da fiksiram PETHL ima i mnogo drugi. Hora ne se nabutvaite. Tova e mnenie ne e preporaka.
                        www.targ.bg

Коментар

• vhk, а какво ще кажеш за реинвестиране на печалбата - по-добри резултати - покачване на цената на акцията. Е това за теб ако е илюзия, ами да закриваме направо предприятията, които не раздават дивидент

Коментар

• nide,При ВАМО о4аквам обратно изкупуване.

Коментар

• Вижте не знам дали някой преди мен го е писал, но ако не е смятам че ще е от полза. Баща ми работи във ВАМО и ми каза, че са съкратили 200 човека предната седмица и щели да оставят само общо 60 души на работа, които ще преквалифицират в оксиженисти за да нарежат "завода". След това смятали да започнат производстово с модерни машини, но с по- малък персонал и на по- малка площ, като предполагам останалата земя ще се продава... а да и собствениците на завода преди седмица са отказали поръчка за 1000 двигателя, което според думите на баща ми е работа за около 1 година.
                              Това не е препоръка за покупка или продажба!!!!!!!!!
                              Демокрацията е средство, което гарантира, че няма да бъдем управлявани по- добре отколкото заслужава

Коментар

• Michelangelo Има два на4ина да се вземат пари от мажоритар 4рез двидент или обратно изкупуване винаги съм го твърдял.Паве4ето игра4и тук оба4е се надяват да прехвърлят топкат на следващия по млад от тях игра4 на по висока цена което според мен е илюзия.

Коментар

Working...
                                X