IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/?cat=0&id=49450

Коментар

• Пощата ги гледам си търсят обратно продадените акции на ХВАР, продадоха и при ГАЗ, интересно ми е, дали ще си ги върнат и тук :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr

Когато започне да се качва, ще видиш и как ще се изпълни с пишещи по тази тема...
        Така е! Но с ъгълчето на едното си око следим И очакваните IPO. Въпросът е: как да предвидим къде има смисъл, къде настроенията и очакванията ще надделеят и в комбинация с добрия фундамент и нагласата на големите играчи, които не обсъждат намеренията си като нас, още повече - изобщо не обичат да пишат, а с нашите "анализи" направо им "бръкваме в здравето", защото (с общи усилия - за които съм благодарен, вкл. и на песимистите) - налучкваме посоката..., май?...

При тази позиция (да не се разбира като "поза" ) - не се съмняваме в дългосрочен план! Успехи!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
          Ами дано в понеделник излезне и някакво инфо за ПДНГ .., че вече имам чувството, че останахме само двама акционери Даже и Розалия се покри, ами то пък няма и какво толкова да се каже тук. Пишем така двама трима, колкото да поддържаме темата жива.
          Ясно е едно - ПДНГ остава в сянка на другите компании на Химимпорт, дали ще излезе от това си положение се надявам да разберем в понеделник.

Успехи на колегите тук !
          Когато започне да се качва, ще видиш и как ще се изпълни с пишещи по тази тема...

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
            Ами дано в понеделник излезне и някакво инфо за ПДНГ .., че вече имам чувството, че останахме само двама акционери Даже и Розалия се покри, ами то пък няма и какво толкова да се каже тук. Пишем така двама трима, колкото да поддържаме темата жива.
            Ясно е едно - ПДНГ остава в сянка на другите компании на Химимпорт, дали ще излезе от това си положение се надявам да разберем в понеделник.

Успехи на колегите тук !
            много сме, силни сме!

Коментар

• Ами дано в понеделник излезне и някакво инфо за ПДНГ .., че вече имам чувството, че останахме само двама акционери Даже и Розалия се покри, ами то пък няма и какво толкова да се каже тук. Пишем така двама трима, колкото да поддържаме темата жива.

Успехи на колегите тук !

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Химимпорт АД-София /CHIM/: Управителният съвет на „Химимпорт” АД, уведомява всички акционери и всички заинтересувани лица, че дружеството е приело Програма за инвестиционни намерения за 2007 год. Инвестиционните намерения ще бъдат официално представени на пресконференция по повод 60-годишнината от основаването на дружеството, на 23.04.2007 год. от 12:00 ч в БТА.

Да видим какво ще кажат и за ПДНГ на това представяне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  Първоначално изпратено от Investorrr
                  Накъде сме? Към 9ката или към 10така, или към 13ката?
                  Това е сериозен въпрос. Дано сте към горната цифра, но нямам против да върне, за да се включа...
                  Хане, старата любов ръжда не хваща май

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                    Накъде сме? Към 9ката или към 10така, или към 13ката?
                    Това е сериозен въпрос. Дано сте към горната цифра, но нямам против да върне, за да се включа...

Коментар

• Накъде сме? Към 9ката или към 10така, или към 13ката?

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                        Сега пак ще ги питам кво мислят по въпроса и дали няма да видим единични сделки и под 9 още некст уик.
                        И аз снощи сънувах разни работи, ама като се събудих и видях, че краката ми биле отвити

Коментар

• Отдавна съм излязъл от тази позиция... Какво ново - откриха ли нефт или газ?

Коментар

• Девилс, аз отдавна не съм от вашия отбор - намерих си по добри такива :-) Но си го следя. Преди време, малко по назад тук, намекнах че може отново да стигне 9.20 и почти познах :-) Тогава другаря Болинжер и разни други негови приятели ми го подсказаха това. Сега пак ще ги питам кво мислят по въпроса и дали няма да видим единични сделки и под 9 още некст уик.

Коментар

• ТИМ забавят, но не забравят

Коментар

• Сега на дневен ред е BRP. И на GAZ ще и дойде реда - рано или късно. При ТИМ няма пропуск Като гледам бая време мина, така че ми се вижда, че й идва реда

Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X