Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проучване и добив на нефт и газ АД (NGAZ / GAZ)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Investorrr
Когато започне да се качва, ще видиш и как ще се изпълни с пишещи по тази тема...
При тази позиция (да не се разбира като "поза") - не се съмняваме в дългосрочен план! Успехи!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от devilsАми дано в понеделник излезне и някакво инфо за ПДНГ .., че вече имам чувството, че останахме само двама акционериДаже и Розалия се покри, ами то пък няма и какво толкова да се каже тук. Пишем така двама трима, колкото да поддържаме темата жива.
Ясно е едно - ПДНГ остава в сянка на другите компании на Химимпорт, дали ще излезе от това си положение се надявам да разберем в понеделник.
Успехи на колегите тук !
Коментар
-
Първоначално изпратено от devilsАми дано в понеделник излезне и някакво инфо за ПДНГ .., че вече имам чувството, че останахме само двама акционериДаже и Розалия се покри, ами то пък няма и какво толкова да се каже тук. Пишем така двама трима, колкото да поддържаме темата жива.
Ясно е едно - ПДНГ остава в сянка на другите компании на Химимпорт, дали ще излезе от това си положение се надявам да разберем в понеделник.
Успехи на колегите тук !
Коментар
-
Ами дано в понеделник излезне и някакво инфо за ПДНГ .., че вече имам чувството, че останахме само двама акционериДаже и Розалия се покри, ами то пък няма и какво толкова да се каже тук. Пишем така двама трима, колкото да поддържаме темата жива.
Успехи на колегите тук !
Коментар
-
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Химимпорт АД-София /CHIM/: Управителният съвет на „Химимпорт” АД, уведомява всички акционери и всички заинтересувани лица, че дружеството е приело Програма за инвестиционни намерения за 2007 год. Инвестиционните намерения ще бъдат официално представени на пресконференция по повод 60-годишнината от основаването на дружеството, на 23.04.2007 год. от 12:00 ч в БТА.
Да видим какво ще кажат и за ПДНГ на това представяне.
Коментар
-
Девилс, аз отдавна не съм от вашия отбор - намерих си по добри такива :-) Но си го следя. Преди време, малко по назад тук, намекнах че може отново да стигне 9.20 и почти познах :-) Тогава другаря Болинжер и разни други негови приятели ми го подсказаха това. Сега пак ще ги питам кво мислят по въпроса и дали няма да видим единични сделки и под 9 още некст уик.
Коментар
Коментар