If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никола, аз не съм от набуталите се, но искам да те питам нещо. Ти от Перник ли си?
Коментар
Anton Chigurh
Ще видим. Ако е пуснато от ИП, което ме съмнява много тогава може и да има някакви последствия. Според мен цялата тази "борсова драма" беше много полезна за доста хора. Предполагам, че сега ще ми се нахвърлят набуталите се.
Никола, никога не казвай никога. След като се използва формата на БФБ/ точно копие /, може да се докаже от кой офис е пуснато това съобщение с което си направиха голяма гавра . ;-)
Коментар
Anton Chigurh
Е това вече е безумие. КаФеНе ще провери някакъв човек, който се изгаври на дребно с "инвеститорите", а за големите измами нема ядове.
ПС: Никога не могат да докажат, кой е писал от това IP в определения момент. Така, че КаФеНе ще си останат с разследването, но малко популизъм не би се отразил зле.
КФН започва проверка по повод публикувана невярна информация за размера на дивидент на акция на „Стара планина холд” АД 28.6.2006 г.
Във връзка с публикувана невярна информация от участник във форума на интернет страницата „Инвестор.БГ” относно размера на разпределяния дивидент на акция на „Стара планина холд” АД, Комисията за финансов надзор започва проверка с оглед изясняване на обстоятелствата по случая и уведомява инвестиционната общност, че всякакво разпространяване на невярна, преувеличена или подвеждаща информация, отнасяща се до ценни книжа, приети на регулиран пазар би могло да бъде счетено за манипулативно действие по смисъла на чл. 161, ал. 2 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа.
За първи път в България отделен закон ще се бори срещу едно от най-тежките престъпления на капиталовия пазар - търговия с вътрешна информация и манипулация на цените на финансовите инструменти. Министерството на финансите подготви проектозакона, като предстои обсъждането му от заинтересуваните страни, след което текстът ще влезе за гласуване в парламента. В него се запазва досегашният принцип това престъпление да се преследва с административна, а не както е в развитите страни - с наказателна санкция.
idete na HIKA
tva beshe CENHL
вярно, че нечовешката постъпка на jk предизвиквайки нашето възмущение, ни отклони от същината на темата, (аз също се отклоних, както казах поради неприятната емоция свързана с индивида jk), но наистина, като ви се пише за ХИКА - ами направете си тема за ХИКА. Както каза някой - ладата не е мерцедес. Не се засягайте - нека спазваме малко правила. (Малко съм ядосан днес и от недостойното поведение на ИП към което съм се вързал, та съм на мнение, че щом борсата унищожава основни човешки ценности, какво печелим изобщо и дали не губим повече като се занимаваме с ТАЗИ ПРОСТОТИЯ)
Цената на HIKA се помпа изкуствено от един от поредниците, който вече събра стабилен пакет на ниски цени и когато лудите се налудуват този пакет ще бъде продаден на дебела цена. Това не е първият, нито ще е последният случай, при който това ИП прилага подобна схема. Всичко останало са приказки на тези, чиято роля е да помогнат в качването на цената.
Тръгна защото така им е изгодно на някои хора. Иначе реалната цена е 8-10 лв. Смятам, че HIKA и CENHL са едни от най-добрите холдинги на БФБ. Потенциал нагоре бол
Коментар