IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво толкоз лобирате за HIKA. Балон от където и да го погледнеш?
    В сравнение с CENHL е все едно да сравняваш Лада с Мерцедес.

Коментар

• Бурята в чаша вода приключи, важното е че не се поддадохме
      на краткосрочните аванти. Тези дето продадоха на 18 сега ще
      купуват на 17 - халал да са им тези никакви 100-на лева.
      Жалкото е , че жк ще си смени ника и ще потъне е престъпната си
      недобросъвестност. Тези магураджийски похвати нямат място на този форум. Това е все едно да ти продадат кукла.

Коментар

• Първоначално изпратено от H5N1
        Първоначално изпратено от каката
        Само дето CENHL за да се изравни по показатели с HIKA трябва да слезе на 10 лева!
        Това означава ли, че считаш ХИКА за по-надценен в момента от ЦЕНХ?
        CENHL в момента е поне с 20-30% надценен спрямо HIKA. За това естествено си има много обяснения, но най-прозаичното е неосведомеността (некадърността) на набедените за портфолио-мениджъри доморасли брокорчета.

Коментар

• Абе накой от вас брой ли вълните на графиката? ако има такъв определено е в час кво следва от тук нататък

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
            Нека да излезе консолидиран отчет за годината с 2,60 повече печалба на акция спрямо неконсолидирания пък да видим няма ли да стане 20 лв. Стара планина холдинг.
            ....от твоята уста - в Божийте уши....
            на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• ами да рано или късно ще стане. за мен обаче е важно аз да си купя евтинко и затова гледам нещата от моята камбанария

Коментар

• Нека да излезе консолидиран отчет за годината с 2,60 повече печалба на акция спрямо неконсолидирания пък да видим няма ли да стане 20 лв. Стара планина холдинг.

Коментар

• Първоначално изпратено от каката
                  Само дето CENHL за да се изравни по показатели с HIKA трябва да слезе на 10 лева!
                  Това означава ли, че считаш ХИКА за по-надценен в момента от ЦЕНХ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                    Хинина казах ви аз че ще ядете дървото ама вие не та не акцията била подценена и трябвало да стигне 20 кинта. Видяли сега 20 кинта през крив макарон
                    Е, мисля, че тук по-скоро спадът не е закономерен а е резултат от вчерашните простотий....

Коментар

• Хинина казах ви аз че ще ядете дървото ама вие не та не акцията била подценена и трябвало да стигне 20 кинта. Видяли сега 20 кинта през крив макарон

Коментар

• за мен очакването за дивидент се свързва с инвеститори в пенсионна възраст, за тях е важно така да са инвестирали,че дружествата да им носят дивиденти.Тук смятам сме все младежи или с младежки дух поне ;-)
                        По-добре е едно дружество да реинвестира печалбата си или да мисли за сплит по късно на база неразпределени печалби и да дава акции, отколкото да раздава кеш, с който няма да забогатеете, нали?
                        Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Само дето CENHL за да се изравни по показатели с HIKA трябва да слезе на 10 лева!

Коментар

• ХИКА също тръгна надолу....

Коментар

• Много колеги очакваха освен дивидент (по-голям от този, та една GAMZA дава 0.13ст.) и някои други решения - спрягаше се тук сплит и увели4ение на капитала, но това така и не се случи;-((
                              да не говорим, че HES i MCH на този етап са меко казано надути- тогава какво да о4акваме в близко бадеще???
                              Според мен прогнозата за down на SOFIX ще се сбадне на този етап.
                              Хайде успешна търговия на вси4ки :-)

Коментар

• И какво - последващ ефект от вчерашната дандания е днешно сриване на позицията.... Сега трябва да се очаква нашествие на големите акули...

Коментар

Working...
                                X