Argo, чак пък коварство. всяко нещо има поне две страни, поне две гледни точки, поне две тълкувания на историята
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)
Collapse
X
-
Bobi75
-
Вчера си позволих да пиша в този форум и тази тема!
Но ми прави впечателние кога една тема във форума умира - когато отваряйки я, виждаш че последните 5-6 поста са пълна безмислица, както долните тук. Тоест, виждаш интересно заглавие на темата, а надолу е пълен шит и не можеш да се ориентираш за какво става въпрос!
Коментар
-
за какво недоверие говорите или за какво недоволство
холдинга не ви е виновен , за това , че някой хора / няма да ги обиждам защото не е възпитано/ си правят евтини шеги с него
показателно за неговата дейност е как се развиват дъщерните му дружества , а това мисля че не нужно да се коментира
а относно дивидентната политика , в последните години раздавания дивидент е все толкова 12-13 ст., та ка че не виждам от какво са толкова разочаровани някой хора
а да не говорим , че дивидент въобще не е толкова важен , да не би да имаше разочарование при индустриалния холдинг българия , като там въобще не разпределят дивидент
Коментар
-
Anton Chigurh
Да си пази главата от падащи ябълки. :wink:
PS: Надявам се да си чувство за хумор и да разбереш шегата.
Коментар
-
Anton Chigurh
Темата стана за forum.bogoslov.bg или forum.filosof.bg.Много философия вкарахте момчета.
Коментар
-
Bobi75
Арго, в същата книга се казва, "...слушайте думите ми, а не гледайте делата ми, защото делата ми са позорни..."
Коментар
-
Почти изчетох...днешната случка и се сетих за медийния експеримент на Орсън Уелс с радиопиесата "Война на световете", в която кара аудиторията да бъде скептична към всичко, което u се поднася.
Сетих се и за експеримента на Ку-ку->с ядрената авария, иницииран по О.Уелс, когато дори западни телеграфни агенции бяха подели новината без да проверят и от друг източник.А там идеята наистина си беше сериозна.
Място за коментар няма, само ще вмъкна от единия от братя Стругацки нещо казано по друг повод и добър и за този, според мен:
- За мен е непонятно защо хората толкова искат да попаднат на мястото на тази катастрофа.
Навярно, от липса на емоции, трябва им андреналин.
Е, щом се е появило търсене, значи ще има и предлагане.
В това няма нищо удивително.
С добри чувства към всички, признавайки че аз самата съм подвластна понякога на мнения/новини/ от форума, но по-скоро се срамувам от грешките си
Коментар
Коментар