IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стара планина Холд АД (SPH / CENHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Argo, чак пък коварство. всяко нещо има поне две страни, поне две гледни точки, поне две тълкувания на историята

Коментар

• Вчера си позволих да пиша в този форум и тази тема!

Но ми прави впечателние кога една тема във форума умира - когато отваряйки я, виждаш че последните 5-6 поста са пълна безмислица, както долните тук. Тоест, виждаш интересно заглавие на темата, а надолу е пълен шит и не можеш да се ориентираш за какво става въпрос!

Коментар

• Може би КАПМАН трябва да удари едно рамо ! ;-)

Коментар

• Само за протокола - Случката с Ябълките се оказала измислена от негова братовчедка или сестра или нещо свързано с тях.

Не е станало с ябълките

Коментар

• за какво недоверие говорите или за какво недоволство
            холдинга не ви е виновен , за това , че някой хора / няма да ги обиждам защото не е възпитано/ си правят евтини шеги с него
            показателно за неговата дейност е как се развиват дъщерните му дружества , а това мисля че не нужно да се коментира
            а относно дивидентната политика , в последните години раздавания дивидент е все толкова 12-13 ст., та ка че не виждам от какво са толкова разочаровани някой хора
            а да не говорим , че дивидент въобще не е толкова важен , да не би да имаше разочарование при индустриалния холдинг българия , като там въобще не разпределят дивидент

Коментар

• Да си пази главата от падащи ябълки. :wink:

PS: Надявам се да си чувство за хумор и да разбереш шегата.

Коментар

• Bobi - коварно си служиш с друга извадка от друго място. Трябва да се внимава с думите, особено с онези.
                Kole, сър Исак Нютон е имал 26 библии. Защо ли?

Коментар

• Просто малко е недоверен

Коментар

• само едно немога да разбера , защо сега някой хора разпродават акции, да не би случайно холдинга да е надценен

Коментар

• Темата стана за forum.bogoslov.bg или forum.filosof.bg. Много философия вкарахте момчета.

Коментар

• Арго, в същата книга се казва, "...слушайте думите ми, а не гледайте делата ми, защото делата ми са позорни..."

Коментар

• Тя - много сложно го изкара. Я, колко просто го е казал в една книга от 20 страници Мъдреца на световете:
                          " ...ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ..."

Коментар

• е сега защо ми резнахте поста?

Коментар

• Ебати

Какви реални "мнения" и "обосновки", ще използвате оттук? Я си припомнете дивидента на БТК, публикуван от представителни източници...

Коментар

• Почти изчетох...днешната случка и се сетих за медийния експеримент на Орсън Уелс с радиопиесата "Война на световете", в която кара аудиторията да бъде скептична към всичко, което u се поднася.
                                Сетих се и за експеримента на Ку-ку->с ядрената авария, иницииран по О.Уелс, когато дори западни телеграфни агенции бяха подели новината без да проверят и от друг източник.А там идеята наистина си беше сериозна.

Място за коментар няма, само ще вмъкна от единия от братя Стругацки нещо казано по друг повод и добър и за този, според мен:

- За мен е непонятно защо хората толкова искат да попаднат на мястото на тази катастрофа.
                                Навярно, от липса на емоции, трябва им андреналин.
                                Е, щом се е появило търсене, значи ще има и предлагане.
                                В това няма нищо удивително.

С добри чувства към всички, признавайки че аз самата съм подвластна понякога на мнения/новини/ от форума, но по-скоро се срамувам от грешките си

Коментар

Working...
                                X