If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами хората търгуват перспективи
а тук манидмънта си казва - няма възможност за увеличение на приходите и печалбите
как искаш да се търгува по-скъпо, то и сега е на върха на капитализацията си
тъй де, заядливец....))
без да се заяждам) да те помоля само да прочетеш пак какво е казал...човекът, споменавайки продажбите, материалната база, инвестиции...еее, хубаво....не очаквал значителен ръст - ами да видим какъв ще е... http://www.investor.bg/?cat=107&id=53063
...пък и кой ли ще е новият собственик на морския флот
Абе интересна работа наща борса...навсякъде се смятат некви коефициенти, истории, P/E за след пет години, заради което очаквано П/Е се търгуват днеска акциите на алпийски цени...а добрия стар ОДЕСОС го забравихме...
а тук манидмънта си казва - няма възможност за увеличение на приходите и печалбите
Моля, я пак че нещо не те разбрах?
Няма възможност за увеличение на печалбите ли искаше да кажеш...хммм, да , добре, ще му предам
Що не се поинтересуваш колко се увеличило строителството на кораби в световен мащаб последните години, и да речем дали световните корабостроителници пък да не работят на 105% капацитет
И защо не го свържеш да речем с хипотетичния ръст на вноса и износа към и от България и не се сетиш с какво се внасят или изнасят тия стоки.
И достигаме до разковничето...тея кораби сигурно и от поддръжка се нуждаят
Хората от ОДЕСОС нови докове поръчват, разширяват, щото може пък и да знаят за какво става въпрос
Абе интересна работа наща борса...навсякъде се смятат некви коефициенти, истории, P/E за след пет години, заради което очаквано П/Е се търгуват днеска акциите на алпийски цени...а добрия стар ОДЕСОС го забравихме...
ама в Библията е казано Последните Ще Станат Първи
Smile
щом е там казано, значи никой не може да им го отнеме
/между другото големото куче ми обясняваше, че според него бесния ход на фазера до изравняването му с одеса се дължало вече не чак толкова на големите печалби /които си остават по-малки от одеса, а в края на годината може и да са 2 пъти по-малки/ но и на това, че едното имало в пъти по-малък фрифлоут от другото, а това не му харесвало чак толкова, па нали са и на една цена, значи винаги човек дето има 1 одес може да го смени за 1 фазер, що треба да бърза/
Инокентия, я си се майтапа не за друго ами щото ако сега на тея нива имах фазер и той се пазареше на същото колкото е одес, просто насън да ме бутнат веднага бих ги сменил 1 фазер за 1 одес може би съм се деформирал нещо напоследък...
Инокентия, я си се майтапа не за друго ами щото ако сега на тея нива имах фазер и той се пазареше на същото колкото е одес, просто насън да ме бутнат - веднага бих ги сменил 1 фазер за 1 одес може би съм се деформирал нещо напоследък... за лесопласта тва също вече е решено...
e то нема друг начин освен дългосрочно. а третото требва да е егати екзотиката, за да ни впечатлиш Smile
савсем погрешно предположение тогава одеса беше 190
а третото нема да го кажа щото е много яко и ми трябва време и не искам да впечатлявам особено па некой от играчите
e то нема друг начин освен дългосрочно. а третото требва да е егати екзотиката, за да ни впечатлиш Smile
савсем погрешно предположение тогава одеса беше 190
а третото нема да го кажа щото е много яко и ми трябва време и не искам да впечатлявам особено па некой от играчите
чекай да позная. мммммммммммммм, продал си фазерите Smile ха ха ха ха
не трябваше
напротив, требваше, с тех бех взел още преди повече от месец Лесопласт, Одес, и трето тва отдавна съм си го признал, междувпрочем немам току сега и Лесопласт, но виж при Одеса съм решил да е дългосрочно
e то нема друг начин освен дългосрочно. а третото требва да е егати екзотиката, за да ни впечатлиш
Коментар