IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от заядливецът

ами хората търгуват перспективи
    а тук манидмънта си казва - няма възможност за увеличение на приходите и печалбите
    как искаш да се търгува по-скъпо, то и сега е на върха на капитализацията си
    тъй де, заядливец....))
    без да се заяждам) да те помоля само да прочетеш пак какво е казал...човекът, споменавайки продажбите, материалната база, инвестиции...еее, хубаво....не очаквал значителен ръст - ами да видим какъв ще е...
    http://www.investor.bg/?cat=107&id=53063

...пък и кой ли ще е новият собственик на морския флот

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
      Първоначално изпратено от Kalo
      Абе интересна работа наща борса...навсякъде се смятат некви коефициенти, истории, P/E за след пет години, заради което очаквано П/Е се търгуват днеска акциите на алпийски цени...а добрия стар ОДЕСОС го забравихме...
      а тук манидмънта си казва - няма възможност за увеличение на приходите и печалбите
      Моля, я пак че нещо не те разбрах?

Няма възможност за увеличение на печалбите ли искаше да кажеш...хммм, да , добре, ще му предам

Що не се поинтересуваш колко се увеличило строителството на кораби в световен мащаб последните години, и да речем дали световните корабостроителници пък да не работят на 105% капацитет

И защо не го свържеш да речем с хипотетичния ръст на вноса и износа към и от България и не се сетиш с какво се внасят или изнасят тия стоки.

И достигаме до разковничето...тея кораби сигурно и от поддръжка се нуждаят

Хората от ОДЕСОС нови докове поръчват, разширяват, щото може пък и да знаят за какво става въпрос

Коментар

• Незнам как е при вас ,но моето търпение жзе да се изчерпва
        Лешояда е търпелива птица

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
          Абе интересна работа наща борса...навсякъде се смятат некви коефициенти, истории, P/E за след пет години, заради което очаквано П/Е се търгуват днеска акциите на алпийски цени...а добрия стар ОДЕСОС го забравихме...

Коментар

• Кало, не се забравя такова "чудо")))И к'во да му смятаме коефициентите, че те едни от най - добрите на борсата....))
            Ще му дойде времето)

Коментар

• Nashiat ODES beshe v polezrenieto na investitorite predi mesec.
              Sega sabira sili.
              " I pak pri ODESA ke doidat ...."

Коментар

• Абе интересна работа наща борса...навсякъде се смятат некви коефициенти, истории, P/E за след пет години, заради което очаквано П/Е се търгуват днеска акциите на алпийски цени...а добрия стар ОДЕСОС го забравихме...

Коментар

• ама в Библията е казано Последните Ще Станат Първи
                  Smile
                  щом е там казано, значи никой не може да им го отнеме

/между другото големото куче ми обясняваше, че според него бесния ход на фазера до изравняването му с одеса се дължало вече не чак толкова на големите печалби /които си остават по-малки от одеса, а в края на годината може и да са 2 пъти по-малки/ но и на това, че едното имало в пъти по-малък фрифлоут от другото, а това не му харесвало чак толкова, па нали са и на една цена, значи винаги човек дето има 1 одес може да го смени за 1 фазер, що треба да бърза/

Коментар

• ама в Библията е казано Последните Ще Станат Първи

Коментар

• може и да съм сбъркал, то не може винаги да умерваш най-правилно, борса е има и малко хазарт

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        Инокентия, я си се майтапа не за друго ами щото ако сега на тея нива имах фазер и той се пазареше на същото колкото е одес, просто насън да ме бутнат веднага бих ги сменил 1 фазер за 1 одес може би съм се деформирал нещо напоследък...
                        ветре. ветре......абе не сменяй дръж и двете

Коментар

• Инокентия, я си се майтапа не за друго ами щото ако сега на тея нива имах фазер и той се пазареше на същото колкото е одес, просто насън да ме бутнат - веднага бих ги сменил 1 фазер за 1 одес може би съм се деформирал нещо напоследък... за лесопласта тва също вече е решено...

Коментар

e то нема друг начин освен дългосрочно. а третото требва да е егати екзотиката, за да ни впечатлиш Smile
                            савсем погрешно предположение тогава одеса беше 190
                            а третото нема да го кажа щото е много яко и ми трябва време и не искам да впечатлявам особено па некой от играчите
                            е прав си

Коментар

• e то нема друг начин освен дългосрочно. а третото требва да е егати екзотиката, за да ни впечатлиш Smile
                              савсем погрешно предположение тогава одеса беше 190
                              а третото нема да го кажа щото е много яко и ми трябва време и не искам да впечатлявам особено па некой от играчите

Коментар

чекай да позная. мммммммммммммм, продал си фазерите Smile ха ха ха ха
                                не трябваше
                                напротив, требваше, с тех бех взел още преди повече от месец Лесопласт, Одес, и трето тва отдавна съм си го признал, междувпрочем немам току сега и Лесопласт, но виж при Одеса съм решил да е дългосрочно
                                e то нема друг начин освен дългосрочно. а третото требва да е егати екзотиката, за да ни впечатлиш

Коментар

Working...
                                X