IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КРЗ Одесос (ODES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от atanas76
    Реал Финанс изсипаха? 19 500 броя.
    Що ли?
    Ти гле'й кой ги взе!

Коментар

• чекай да позная. мммммммммммммм, продал си фазерите Smile ха ха ха ха
      не трябваше
      напротив, требваше, с тех бех взел още преди повече от месец Лесопласт, Одес, и трето тва отдавна съм си го признал, междувпрочем немам току сега и Лесопласт, но виж при Одеса съм решил да е дългосрочно

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
        Ужас, ужас....а трябват кораби да се изнася таз дървесина, тоз фазер...Smile))
        Сънче майтап да става , то може да потребват кораби и за внасяне ако Топливото вземе да вкарва шперплати, талашити и фазери от братята китайци /както се разправа налево надесно/ може да стане интересно за корабоводенето все пак, голем е пътя от китай ...ужас, ужас
        /майтапа засега нема връзка с кораборемонта/
        чекай да позная. мммммммммммммм, продал си фазерите ха ха ха ха
        не трябваше

Коментар

• Ужас, ужас....а трябват кораби да се изнася таз дървесина, тоз фазер...Smile))
          Сънче майтап да става , то може да потребват кораби и за внасяне ако Топливото вземе да вкарва шперплати, талашити и фазери от братята китайци /както се разправа налево надесно/ може да стане интересно за корабоводенето все пак, голем е пътя от китай ...ужас, ужас
          /майтапа засега нема връзка с кораборемонта/

Коментар

• Сетих се от "онова" интервю, к'во каза човекът - "много интересно, при нас идват за ремонт чужди кораби, а тези от БМФ навън отиват за ремонт"....Дали ще е дълго така...
            Ужас, ужас....а трябват кораби да се изнася таз дървесина, тоз фазер...))

Коментар

• Лесопласт /средна цена за деня/ -> 291 лв
              Одес /средна цена за деня/ -> 280 лв
              както питат в една реклама - "как е ремонта", отговор "перфектно"
              обаче немат предвид кораборемонта...

Коментар

• ...мии някой си ги е търсил, сигурно)) що ли))

Коментар

• Реал Финанс изсипаха? 19 500 броя.
                  Що ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    .... но не мисля че Одесата ще стои така.
                    Нек' си почине малко,за къде сте се разбързали?!

Коментар

• Първоначално изпратено от vesterland
                      Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                      Ветре добре че Фазера догони Одесата.Кофти щеше да е обратното....
                      здр. Graham! ами никак даже нема да е кофти ако одеса гони фазера с големо нетарпение чекам фазера да стане 500
                      Айде, залози за следващия който ще стигне и мине Одес-а...Хидропневмо...примерно звучи сериозен кандидат!
                      Хидрото може но не мисля че Одесата ще стои така.
                      Life won't wait for you.

Коментар

здр. Graham! ами никак даже нема да е кофти ако одеса гони фазера с големо нетарпение чекам фазера да стане 500
                        Айде, залози за следващия който ще стигне и мине Одес-а...Хидропневмо...примерно звучи сериозен кандидат!

Коментар

• нема страшно Graham, продал си едно, но па друго си награбил, после и другото е дало растеж, засега е такава работата, па да видиме по нататък...

Коментар

е така си е, ама я не съм лаком,
                            Е аз се полакомих да му е...ш м.....а Ама ми е за урок.А Лесото го изпущих дето се вика.Мамка му и на него.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• е така си е, ама я не съм лаком, само си играеме играта с големото куче той тъй рече веднъж "щом врага направи рокадо и ти че требва да правиш, че инак с вероятност голема губиш играта".. та така играеме според пазара и за никъде не бързаме ... имаме си примерно и оргахими така че си имаме и растеж но сме фенове и на одеса бехме до днеска и на Лесопласта ама като гледам и той ще мине Одеса браво, браво браво на талашитения сектор по-як го дава засега от железоремонта на одеса брей докъде я докарахме - едно дървообработване да ни задмине на цена

Коментар

Чекаме задружно братче.И аз бех за кратко Одесник ама се минах.Знаеш лакомията е кофти болест.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X