Отчета е добър. Просто има голямо изменение на запасите от продукция и незавършено производство - 15 милиона разлика от предния период, което би трябвало даже да е много добре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КРЗ Одесос (ODES)
Collapse
X
-
За всяка позиция е различно :-)Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Бах колко ти е инвестиционният хоризонт?
Коментар
-
Бах колко ти е инвестиционният хоризонт?Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Това беше преди 1 година ;-)
Коментар
-
Това беше преди 1 година ;-)Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
Няма връщане казваш
Коментар
-
Няма връщане казвашПървоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеПри Одесос няма връщане назад, напред и нагоре ;-)
Коментар
-
Ако направят сплит на акцията ще повишат ликвидността ;-)Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Абе много ниско ликвидна е таз хартия. Имам и се радвам на 200% ръст досега отделно сладките дивиденти.
Според мен има много скрита стойност в актива!
- 1 like
Коментар
-
Война е!Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнениеПерлата блести все по-ярко.
За някой блести, за други гасне :-))))
Коментар
-
Абе много ниско ликвидна е таз хартия. Имам и се радвам на 200% ръст досега отделно сладките дивиденти.Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнениеOдесос е скритата перла на нашата борса, а короната е за феноменалният мениджмънт на компанията.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар

.
Коментар