IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    ...за злочестина не можах да ида... чакаме инфо от същото - ако някой бил е.
    Чувам че РМД-то щяло да става публично, но все пак нека да бъде оповестено. Докато не го обявят нищо не се приема за истина

Коментар

• ...за злочестина не можах да ида... чакаме инфо от същото - ако някой бил е.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Някой може ли да каже какво се е случило на събранието днес?

С какво ще ни зарадват днес

Коментар

• Ъръмчх.

Благодаря... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            20% ръст на печалба, ама някакви малоумници продават на глупави цени. Съмнявам и самите те да могат да обяснят смислено защо, мишоци на мишоците му църцорещи !!!

това изказване е много забавно

Харесва ми стила ти Импе

Коментар

• Колкото за HES-а можеш да разбереш COBOS-те, толкова е тук....радвам се,че някой е забелязал любимите ми дружества ...как се казваше някъде...май в съветските учебници по физика...едновременно и независимо един от друг??????

Коментар

• 20% ръст на печалба, ама някакви малоумници продават на глупави цени. Съмнявам и самите те да могат да обяснят смислено защо, мишоци на мишоците му църцорещи !!!

Коментар

• интересни пакети минават
                  някой може ли да каже чии са кобусите?
                  Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Импето да почерпи - около 20 % ръст на печалбата не е зле. Надявам се същото да покаже и ХЕС /защото аз там имам акции/.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• иии има отчет - 2.1 млн печалба, 20.6 млн продажби

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850
                        Първоначално изпратено от wannarock
                        Първоначално изпратено от EquityPrivate
                        Tova veche e faktorirano v cenata.
                        Надявам се само да не се окаже, че и тазгодишните инвестиции ще бъдат калкулирани Защото тази година има доста големи планове изглежда.
                        Individualnia investitor obiknovenno reagira negativno na goliama CAPEX programa, tui kato tova oznachava po-malko cash vav firmata. Povecheto investitori imat investicionen horizont ot 12-18 meseca, koeto e nedostatuchno za CAPEX programata da pochne da dava plodove.

Коментар

• Всички знаете, че аз голям фен на М+С - знам че се инвестира и ще има разширения - нови халета и машини, но има време докато те заработят. Говорим за тримесечният - нали тъй?

А че М+С е водеща фабрика в световен мащаб, това го знаем. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                            Първоначално изпратено от EquityPrivate
                            Надявам се само да не се окаже, че и тазгодишните инвестиции ще бъдат калкулирани Защото тази година има доста големи планове изглежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Доколкото съм запознат миналата година инвестициите, които бяха направени бяха с цел да се увеличи производствения капацитет, което ме навежда на мисълта, че новите производствени халета и новите машини вътре в тях ще генерират по ефективен паричен поток от този който е бил до момента.

Коментар

Working...
                                X