If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
20% ръст на печалба, ама някакви малоумници продават на глупави цени. Съмнявам и самите те да могат да обяснят смислено защо, мишоци на мишоците му църцорещи !!!
Колкото за HES-а можеш да разбереш COBOS-те, толкова е тук....радвам се,че някой е забелязал любимите ми дружества ...как се казваше някъде...май в съветските учебници по физика...едновременно и независимо един от друг??????
20% ръст на печалба, ама някакви малоумници продават на глупави цени. Съмнявам и самите те да могат да обяснят смислено защо, мишоци на мишоците му църцорещи !!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Всички знаете, че аз голям фен на М+С - знам че се инвестира и ще има разширения - нови халета и машини, но има време докато те заработят. Говорим за тримесечният - нали тъй?
А че М+С е водеща фабрика в световен мащаб, това го знаем. :-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Доколкото съм запознат миналата година инвестициите, които бяха направени бяха с цел да се увеличи производствения капацитет, което ме навежда на мисълта, че новите производствени халета и новите машини вътре в тях ще генерират по ефективен паричен поток от този който е бил до момента.
Коментар