If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
М+С държи 7% от световното производство на хидравлични двигатели, единствената Българска фабрика която произвежда над процент от нещо в светът. Сигурни пазари, много поръчки, сосни печалби... Солиден ръст на същите, спад на цената за 10 месеца от 17 на 7 кинта.
Докажете ми, че продаващите не са скудоумни.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Глупости, не се ближем - даже бих си понапазарувал още, ама то кое по-напред да грабя ??? При толкова промоции се изкушавам да си продам златцето и сребърцето и платинчицата или едното си бъбрече...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
сигурно си имал предвид шанса да се Сбъдне, ок - в ТА ти е силата, но явно не разчиташ само на него след като при 50% спад си готов след 100 пункта да влизаш?
Разчитам на фундамент стар и нов-той ми показва къде да вляза ,а ТА -на какви нива да вляза , за да не гледам минуси в сметката.
сигурно си имал предвид шанса да се Сбъдне, ок - в ТА ти е силата, но явно не разчиташ само на него след като при 50% спад си готов след 100 пункта да влизаш?
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Мерси и на теб. В последните дни беше пуснал много смислени постове и това за АТЕРА и СОФКОМ и кеша всички го знаем. Но днес останах страшно изненадан от прогнозите ти и наистина и в момента ми е мъка да те разбера при положение, че очакваш тук цена от 4 лв. защо ще влизаш толкова рано между 800-1000?
Нямам акции тук, но ти говориш за спад от повече от 50%
Цената 4лв. ми я казва графиата на база тех. анализ -а това е настроението на борсовата тълпа в момента -щанса да се збъдне е 60-70 % .
Мерси и на теб. В последните дни беше пуснал много смислени постове и това за АТЕРА и СОФКОМ и кеша всички го знаем. Но днес останах страшно изненадан от прогнозите ти и наистина и в момента ми е мъка да те разбера при положение, че очакваш тук цена от 4 лв. защо ще влизаш толкова рано между 800-1000?
Нямам акции тук, но ти говориш за спад от повече от 50%
един въпрос къв vhk :
Можеш ли да уточниш какъв ти е таргета на Софикс-а, че като гледам какви цени си наредил насам натам хич не ми се връзва с очакванията ти за индекса, които си споменал до момента?
Здравей,Киф!В форума споделям моите познания, мисли и действия ,каквато е и целта на форума ,въпреки че някои колеги се засягат от това .Смятам да купувам в интервала СОФИКС 1000-800, но само качественни акции които ще обявя публично както винаги съм правил.В момента държа само АТЕРА ,СОФКОМ и най вече кеш.Успех ти желая!
един въпрос къв vhk :
Можеш ли да уточниш какъв ти е таргета на Софикс-а, че като гледам какви цени си наредил насам натам хич не ми се връзва с очакванията ти за индекса, които си споменал до момента?
С гласуването на обратно изкупуване на до 3% от капитала може ли да се случи спад на цените на дружеството до 4 лв/акция...звучи някак нелогично. То в тази ситуация няма да е зле да се свика и ново ОС на което да се гласува още едно обр. изкупуване на още 3%(стига да няма законови пречки).
И все пак ДВИ-то няма да е зле да се намеси малко и да даде някоя и друга информация за дружеството и да поразясни, че моментните ниски нива на търговия са противни на моментното състояние на търгуване, ако наистина е така. Че и без това от както е на тази позиция освен статията в пари от преди 3-4 месеца май не съм срещал други негови изяви.
Toranaga, тези големи възнаграждения, които MCH дава не са за хората които дълги години подред носят предприятието на раменете си, а за хората участващи в СД. По всичко личи, че ти не си акционер в това дружество или ако си то сигурно ще си един от тези които прибират с шепи, защото ако беше акционер с малък дял нямаше да ти е приятно да гледаш как под носа ти ти прибират и малкото, което имаш. Това ти го казвам защото от години моите спестявания отиват в тази компания и ми писна от цялата тази ситуация, в която няколко типа обират всичко. Както има една приказка - неможе само да взимаш, трябва и да даваш. Е в години в които един обикновен български гражданин вземаше заплата от 500 лв. месечно на тези господа които толкова на широко обсъждам заплатата беше 10 000 + (месечна). Ако за тебе това е нормално то за мен не е. И ако ти наистина си управител на фирма и можеш да си позволиш да плащаш бонуси от по 200 000 лв. - евала ти давам. Но ако мислиш че хората имат нерви цял живот да ги тъпчат, да ги грабят и т.н. - лъжеш се. Рано или късно всичко избива.
А и цялата тази работа с дългосрочните инвестиции и добро управление - дрън дрън. Какво чак толкова се случва в това предприятие че се гордееш толкова много...за някакви си 30 ст/акция. Айде моля ти се не се излагай.
Коментар