М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец октомври 2012 година в размер на 5 814 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 69 272 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба/загуба за месец октомври 2012 година е в размер на 786 хил. лева и 11 336 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец ноември 2012 година в размер на 6 250 хил. лева и 75 522 хил. лева с натрупване от началото на годината.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГовориш ми че Алианц допълват ли?
П.П. Това го правя с цел да не би някой да си продаде акциите в ТИМ и си купи например Стара планина и да направи милиони загуби като един форумен Мунчо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ тук като Стара планина и НИКА от два дни има стабилизация на акцията....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаааа не така!
Слизайте надолу - не нагоре!!!
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеА оттатък в темата на Атера каза че те е прекарал като ти е продал
Ма тъй е, като не ти издържат нервите, нали уж под 6 щеше да чакаш
ПС Сега са обаждайте на чича си О да ви сбира и сдобрява, така сме малките мишоци с малките порфейли се знаем! Какво остава за големите!
п.с. Но и за мен да е щом съм се набутал в името на тъмната страна и АТЕРА - ще спя спокойно
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеама наистина сме една много малка борса!!!
Днес гледам продал ми е тук Еврофинанс, поглеждам и бройките на продавача 111 !!!
Ехееее викам познаваме се вече продавача и купувача, ужас, нема кой друг освен Импето да е!!! Успех на човека, щом е решил че на АТЕРА при 2,16 има по-голямо бъдеще отколкото тук!!!
п.с. ама за сайта се оказах прав нали? това си е некаква Сръбска фирма с десетки години история - а не новооснована от М+С, просто имената си приличат, май?
Ма тъй е, като не ти издържат нервите, нали уж под 6 щеше да чакаш
ПС Сега са обаждайте на чича си О да ви сбира и сдобряваLast edited by pipbel; 05.11.2012, 20:47.
Коментар
-
ама наистина сме една много малка борса!!!
Днес гледам продал ми е тук Еврофинанс, поглеждам и бройките на продавача 111 !!!
Ехееее викам познаваме се вече продавача и купувача, ужас, нема кой друг освен Импето да е!!! Успех на човека, щом е решил че на АТЕРА при 2,16 има по-голямо бъдеще отколкото тук!!!
п.с. ама за сайта се оказах прав нали? това си е некаква Сръбска фирма с десетки години история - а не новооснована от М+С, просто имената си приличат, май?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеИмпето продаде и up с 5 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи четеш моите мисли, негоднико, ли?подал съм ти ръка на ХЕСките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи четеш моите мисли, негоднико, ли?
Даже някои почнаха да те пунтират вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИмпе, ти ли продаде тука бе Юда!!!
Заради една набалончена АТЕРА ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар