If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъкмо мислех да им гласувам доверие с някой друг лев а то греда.. Голям карък съм.
Еми то ситуацията другата седмица като че ли ще е идеална за тази цел. Гаф със събранието и очертаващия се хаос в политиката са предпоставки за по-ниски нива за влизане
Тъкмо мислех да им гласувам доверие с някой друг лев а то греда.. Голям карък съм.
ееее чакай сега , това че не посрещат добре гости мисля че се дължи доста и на факта че над 25% от акционерите всъщност са работници в предприятието и не са свикнали в затънтения Казанлък да посрещат много много други акционери.
Това определено не значи че не бачкат яко, че не реинвестират част от печалбата и че не споделят останалата с акционерите.
Там доста голямо влияние има г-н Велев, прокуриста докато водеше ОСА-то го гледаше в очите за реакции , а мисля че г-н Велев се е доказал като точен мажо през тези 15 години.
Поздрави!
п.с. просто ми беше първо ОСА и очаквах малко повече "отношение" ако ме разбираш.
Ще видим как е СФАРМ!
Коментар