браво!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение40 стинки беше миналата година
Или май не беше и затова им се наложи да правят второ ОСА.
Явно съм проспал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПриятна изненада.
В материалите за предното ОСА беше обявено 40 ст. ако не се лъжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv7771950 Разгледай мнениеза 2012- брутен дивидент- 0.60лв.; нетен дивидент-0.57лв. от ОСА на 28.06.2013
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТака да Ви разкажа за първото си ходене на ОСА(и аз барабар петко с мъжете)
Коментар
-
[QUOTE=4850;1059465569]М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец май 2013 година в размер на 7 633 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 37 301 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба/загуба за месец април 2013 година е в размер на 1 204 хил. лева и 5 948 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец юни 2013 година в размер на 7 900 хил. лева и 45 201 хил. лева с натрупване от началото на годината.[/QUO
Нямам интерес към тази акция, но се радвам когато видя печелившо българско предприятие.
Коментар
-
М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец май 2013 година в размер на 7 633 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 37 301 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба/загуба за месец април 2013 година е в размер на 1 204 хил. лева и 5 948 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец юни 2013 година в размер на 7 900 хил. лева и 45 201 хил. лева с натрупване от началото на годината.
Коментар
-
М+С Хидравлик АД обявява продажби за месец април 2013 година в размер на 8 350 хил. лева и с натрупване от началото на годината в размер на 29 668 хил. лева. Междинната неокончателна брутна печалба/загуба за месец април 2013 година е в размер на 1 470 хил. лева и 4 743 хил. лева с натрупване от началото на годината. М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец май 2013 година в размер на 7 540 хил. лева и 37 208 хил. лева с натрупване от началото на годината.
Коментар
-
Ха-ха-ха - перверзници.
Трибестанът е яко - мене за самолетът ми не трябва - ама дава як пауър и общ тонус.
А теканка - аз отчасти избягах на седмак и половина - чудя се - сега да не си ли ги купя обратно - около 35 стинки по-тънко?Това все едно - два пъти да зема дивидент...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеИмпето получава и трибестани
Получава, но на края на събранието и под строгия контрол на ДВИ. Това се прави, за да не размаха лазерния меч пред акционерите преди да се е стигнало до обсъждане на точка "Разни" от дневния ред.
Коментар
Коментар