Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Аз пък не мога да върна смукача , пред мен 5 иенски ;- първото било очистително за артериите пасирана сардини със зехтин лимон и тученица /било рендето на тръбите/ , второто градинско домати от по над половин кило, полято зехтин и ситен лук и листа босилек , трето с градинска гергана само с балсамико и олои, четвърто печени зелени пипериии , маслини и сирйенее и двойно припечената гроздова ииии ,,, сега да влезе Софиксов и да ми върне смукача
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеГолеми са сладури КаФеНето! Адресирали са писмото до "М+С Хидравлик" АД, ул. "Козлодуй" №68, 6100 гр. Козлодуй".
Следва ли да се приеме, че разпоредбата няма да бъде спазена? Хахахахаххахаххаха! Не мога да спра да се смея!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
айде уво за кфн!!!
Коментар
-
Vidqh na otkrivaneto na stroitelstvoto na industrialniq park v Bojurishte pano s imenata i logata na firmite ,koito shte se nastanqvat tam.NQkoi hodil li e na mqsto da vidi koi sa i da cukne snimka da postne tuk,Osven nemcite s klimaticite,mi e interesno da chuq koi sa drugite chuh neshto za optika
sori no nqmam kirilica na kompa ,samo romanicaв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМда тук явно се опитват да опровергаят разказа ми от ходенето на оса.
Аз също мисля че е хубаво това че структурата на акционерите е толкова шарена и се контролират - иначе да са "инвестирали" в дял на интернешънъл асет банк и в новия застраховател.
Не е препоръкатърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДружествата от структурата на Стара планина са едни от най-коректните към акционерите си..
Аз също мисля че е хубаво това че структурата на акционерите е толкова шарена и се контролират - иначе да са "инвестирали" в дял на интернешънъл асет банк и в новия застраховател.Last edited by tony1975; 01.07.2013, 06:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеХайде , хайде ;- добре че са подпрени от и от ХИКА, ако не я тази конкуренция, ще заприлича на ЕЛХИМа и онова ЧОРАПЕНОТО в Русе ли беше
Щото ХИКА-та държи ЕМКА - не че е лошо предприятието, ама тази година реши да даде дивидент за първи път и то 3 ст. - горе долу колкото ЕЛХИМа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДружествата от структурата на Стара планина са едни от най-коректните към акционерите си.
Хайде , хайде ;- добре че са подпрени от и от ХИКА, ако не я тази конкуренция, ще заприлича на ЕЛХИМа и онова ЧОРАПЕНОТО в Русе ли беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениебраво!
Коментар
Коментар