IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• HSLB,RIVR....

Коментар

• Императоре, кажи две думи за BIOV, ще я бъде или нема да я бъде???
      не е препоръка!!!

Коментар

• ZLP,ZLP,ZLP..

Коментар

• SUN, PLOBT, ELHIM, HIKA

Коментар

• suny печалбата е много важен показател, но не забравяй че не е единствения, а и тя доста лесно се манипулира. За мен по важно е дали наистина се върши работа в дадено дружество, инвестира ли се в него, какви са му перспективите и т.н., тъй като купувайки акция от дадено предприятие, ти освен настоящата купуваш и бъдещата стойност на това дружество. Така че и аз се придържам към мнението на znae6t, че въпреки спада в печалбата HHI при тези цени е подценено .

Коментар

• :-))

Коментар

• преди време някой се беше оплакал 4е няма предлагане при VIPOM сега ве4е има

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                  dddd,
                  и аз ще изкажа подкрепа за VPLOD. Много перспективно дружество, като освен силните резултати трябва да се отбележи, че се очаква скоро да разширят дейността си и да увеличат капитала. За съжаление е много неликвидно, но няма как да е на тези нива
                  И аз отдавна го наблюдавам. Мажоритари са ТИМ и мисля, че скоро ще има развитие и по-него. Да на по-високи нива, мисля ще има търговийка тук. Цената си е ниска, никой не продава. Това му проблема и малкото информация.

Коментар

• dddd,
                    и аз ще изкажа подкрепа за VPLOD. Много перспективно дружество, като освен силните резултати трябва да се отбележи, че се очаква скоро да разширят дейността си и да увеличат капитала. За съжаление е много неликвидно, но няма как да е на тези нива

Коментар

• Полимери не са заспали, а Какво ще кажете за по-ниско ликвидни като МИЗА например ?

Коментар

• Няма как да се обидя защото си прав. Аз използвам графиките най-вече за да си определям нива на влизате на излизане и реалистични таргети. Иначе във фундамента е истината поне за сега.. :wink:

Коментар

• Ники здравей, знам че и ти си падаш по чартизма на БФБ да не се обидиш заради долния ми пост. Ти не си успял да продадеш, аз пък не успях да си купя после. Така че май е все едно и също. Наистина е интересно около Полимери, както вече казах очаквам още да поскъпне, но бъдете осторожни.

Коментар

• Честно казано от доста време се занимавам с технически анализ, но все още се страхувам да правя такъв на БФБ. Имам чувството, че ако го направя, определено ще съм минал всякакви граници и трябва да си взема почивка и да се заточа в планината. Тук се говори за пробиви, крос на МА и т.н., а като си помисля че с 5000лв. мога да направя и пробив и крос и се отказвам. Но уважавам мненията на колегите и правото на всеки да анализира каквото си иска и както си иска.

Коментар

• Знаещ ако питаш мен ПОЛИМ има огромен потенциал. Аз не можах да продам когато ти продаде не защото не исках, а защото не можах да се доредя, което ме направи дългосрочен инвеститор, сега обаче там става много интересно.

Коментар

• Тъй, като съм от новаците тук (да си го призная честно), бихте ли ме посъветвали, с какви акции не е лошо да се набамбуча?

Коментар

Working...
                                X