HSLB,RIVR....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Заспали" дружества
Collapse
X
-
besen
-
suny печалбата е много важен показател, но не забравяй че не е единствения, а и тя доста лесно се манипулира. За мен по важно е дали наистина се върши работа в дадено дружество, инвестира ли се в него, какви са му перспективите и т.н., тъй като купувайки акция от дадено предприятие, ти освен настоящата купуваш и бъдещата стойност на това дружество. Така че и аз се придържам към мнението на znae6t, че въпреки спада в печалбата HHI при тези цени е подценено .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtraderdddd,
и аз ще изкажа подкрепа за VPLOD. Много перспективно дружество, като освен силните резултати трябва да се отбележи, че се очаква скоро да разширят дейността си и да увеличат капитала. За съжаление е много неликвидно, но няма как да е на тези нива
Коментар
-
Anton Chigurh
Няма как да се обидя защото си прав. Аз използвам графиките най-вече за да си определям нива на влизате на излизане и реалистични таргети. Иначе във фундамента е истината поне за сега.. :wink:
Коментар
-
Честно казано от доста време се занимавам с технически анализ, но все още се страхувам да правя такъв на БФБ. Имам чувството, че ако го направя, определено ще съм минал всякакви граници и трябва да си взема почивка и да се заточа в планината. Тук се говори за пробиви, крос на МА и т.н., а като си помисля че с 5000лв. мога да направя и пробив и крос и се отказвам. Но уважавам мненията на колегите и правото на всеки да анализира каквото си иска и както си иска.
Коментар
-
Anton Chigurh
Знаещ ако питаш мен ПОЛИМ има огромен потенциал. Аз не можах да продам когато ти продаде не защото не исках, а защото не можах да се доредя, което ме направи дългосрочен инвеститор, сега обаче там става много интересно.
Коментар
Коментар