i kakva 6te e cenata na koiato se predlagat?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Заспали" дружества
Collapse
X
-
Мостстрой ще строи мост при Огняново
Мостстрой АД ще изгради нов мост край пазарджишкото село Огняново, съобщава в. Дневник. Проектът е на стойност 2.5 млн. лв, като средствата ще бъдат осигурени от Публични инвестиционни проекти ЕАД. Проектант на съоръжението е Трансконсултинженеринг, като проектът вече е готов и строежът се очаква да започне напролет. Стартият мост бе разрушен по-време на наводненията в началото на месец август 2005 г., припомня Дневник.
Коментар
-
Дами и господа, (от мен уважавани)
Бих искал да напомня на спекулантите, че днеска може да се поспекулира с акциите на .... ЕЛМА. Вече е 24-ти и новите акции са за първи ден на търг, имаше даже оферта 1000 бр. продава, които минаха на 2лв., (а месец бяха над 2,50)... така че наглеждайте позицията (в момента продава е 2,39)
Коментар
-
Има няколко интересни позиции, наблюдавайте EMKA тези дни, там както казах очаквам цени над 30 лева, а защо не ако интереса се потвърди и над 40 лева
При VIPOM се появи наистина предлагане, което може само да ни радва, очаквам позицията да стане по-активна и по-ликвидна, особенно над цена от 10 лева
Не ми се пише за всички интересни за мен позиции в момента, но наистина вече е време да се публикуват няколко годишни отчета
Коментар
Коментар