Първоначално изпратено от karl1957
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Мда Silver Fox, и аз ги виждам долу-горе така нещата.
Иначе за който го мързи - обезценката е описана на стр. 16 в счетоводните бележки. На същите две машини за производство на гилзи са им вдигнали обезценкато от 4 млн. лв. от 6-месечния отчен, на близо 7 млн. лв. сега.
Това обаче не е реална загуба. Още повече след информацията че се предвижва законопроект който пак ще отпуши тази дейност. И тогава тази обезценка ще бъде реинтегрирана като печалба.
Отделно дружеството ще заработи по нова ниша
Като обобщение - добър отчет, но за който може да чете
Затвърждава се впечатлението, че компанията има потенциал да прави по 15-16 млн. годишна печалба! А с възобновяване производството на гилзи и повече.
Аз съм стронг холд тук. Въпреки че от цената ми на влизане 34-35 лв. се е натрупала вече доста апетитна печалба. Нооо...лет дъ профит рън
Коментар
-
От началото на годината обезценки за около 7 милиона
Имат 500 хилки оперативна печалба.
Adjusted Печалба около 7.5 милиона. за 9 месеца, последното 3-месечие е около 3.5 милиона adjusted печалба. Малко над 10 милиона на годишна база.
При консервативно ПЕ 8
Прави таргет цена около 80 лева за акция.
Тук все пак да имамве в предвид, че Q1 беше трагично
По 3.5 милиона средно на тримесечие прави 14 милиона на година; при PE 8, прави около 110 лева за акция.
Както и да го смятам цената има доста потенциал
Поздрави и не е препоръка!Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеидентичен с второ тримесечие!
Коментар
-
Прецаканке- от просташка свирка и цигански кларнет не става..Омазана си и завиждаш- след като и Унипак за тебе е шит, а Моста е качество се видя мозъка ти на патка- мисирка- комунистическа- мутренска калинка
..С негативизъм и лаене няма да си напълниш джоба- иска се учене, четене и акъл..Ама ти ги нямаш кифло
..Или си мъж със женско именце
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеАМИ ТИ НАПИШИ ТВОИТЕ ДЕАз първи те попитах- АЗ НЕ НАПАДАМ ЧУЖДИТЕ АКЦИИ КАТО ТЕБЕ
Не лъжи като дърта циганка- нали знаеш, че има архив и ще се изложиш пак
Не да обикаляш всички теми и да си лузърка, а да си омазана до ушите с шитовеИ един дори не смееш да кажеш... явно има защо да си гузен, Шита си е шит и с празни приказки не може да се обърне. Пътувай както си знаеш, както казва мой любим съфорумец, на когото съм фенче. Пиши си глупостите навред, загубата на време да ти се отговаря, няма как да я платиш. Като си спомня какво каза един наш виден съгражданин и велик футболер - От цървул трандафор не става
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар