IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
    МОИТЕ СЕ ЗНАЯТ, АМИ ТИ ВСЕ СЕ ПРАВИШ ЧЕ СИ РАЗКАРАЛА БОКЛУЦИТЕ И СИ ИЗБИВАШ КОМПЛЕКСИТЕ В АКЦИИТЕ НА ДРУГИТЕ
    Е като се знаят напиши ги бе, какво увърташ като някакъв циганьор-комунист
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Пак доказвате чисто българския си произход....
      Радвате се неистово на загубите на другия......
      Евала !
      Чичо страдам за загубите, не ме радват. Но виж Киро-комунягата е все наобратно резбован и все шитове му са в главата
      Не е препоръка... !!!

Коментар

• МОИТЕ СЕ ЗНАЯТ, АМИ ТИ ВСЕ СЕ ПРАВИШ ЧЕ СИ РАЗКАРАЛА БОКЛУЦИТЕ И СИ ИЗБИВАШ КОМПЛЕКСИТЕ В АКЦИИТЕ НА ДРУГИТЕ

Коментар

• Пак доказвате чисто българския си произход....
          Радвате се неистово на загубите на другия......
          Евала !

Коментар

Изпратено от precakanoto-Омръзнаха ти спекулантските химски шитове и се...

Омръзнаха ти спекулантските химски шитове и се кумиш да купуваш евтинджос ли?
            Споко, всички искаме пъпката пак да разкеши на 2 кинта. Не е много по-ниско, само около 20-25% по-ниско от текущата...

АМА ТИ СИ ИЗГОРЯЛА И В СФАРМ- ЧЕСТИТО
            Сфарм съм си ги разкарало на 3.29, мерси за предложението. Опитайте пак
            Не чувам кои са твоите шитове Карлито. Ако продължаваш да ги криеш, май ще продължиш в монолог - нещо което ти е доста присъщо обикновено ...
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Изпратено от precakanoto
              Мили "чичо О", дълбоко заседна в душата ми...

Мили "чичо О", дълбоко заседна в душата ми мисълта - "Скоро ще прочетем някъде обява - търсят се работодатели"...
              Но оня гологлав плазмодий, седнал отдясно, беше кух и глух за тази мисъл....
              АУУУ И МИЛИЯ ЧИЧО ОГИ ТЕ ПРЕЦАКА ПАК

Коментар

• Изпратено от precakanoto-Омръзнаха ти спекулантските химски шитове и се...

Омръзнаха ти спекулантските химски шитове и се кумиш да купуваш евтинджос ли?
                Споко, всички искаме пъпката пак да разкеши на 2 кинта. Не е много по-ниско, само около 20-25% по-ниско от текущата...

АМА ТИ СИ ИЗГОРЯЛА И В СФАРМ- ЧЕСТИТО

Коментар

А ХДПАТ, ЕНМ. ЕВРОХОЛД И МОСТА ЗА ГЕНИАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ ЛИ СИ ГИ СМЯТАШ
                  Това са уникални шитове Карлито
                  ps. моста дори го бях забравило че го има вече, тенкс, че ми го припомни, взимало съм 2500 кинт за негова артия, в доброто славно времe
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• А ХДПАТ, ЕНМ. ЕВРОХОЛД И МОСТА ЗА ГЕНИАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ ЛИ СИ ГИ СМЯТАШ

Коментар

Прецаканке в твоите шитове по колко работници има и като изгоря с парите си пи ли много успокоителни
                      Измежду моите артии имам само един шит и той е УНИПАК !!!
                      Кажи сега кой ти е най-големия шит на тебе
                      Last edited by precakanoto; 25.10.2013, 17:32.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Прецаканке в твоите шитове по колко работници има и като изгоря с парите си пи ли много успокоителни

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                          Бе не знам дали тръпнем,но ако застанеш пред фабрика и поразпиташ работниците дали има работа,ще ти отговорят,че от началото на годината са назначени куп нови печатари и се бачка много яко,и по бай Тошово време даже нямало такава тарпана....

Мнението ми е препоръка да минеш покрай фабриката и не е препоръка за покупко/продажби на акции...
                          Aбе нямам такава необходимост, по причина че дори имаме приятел пловдивчанин там, освен че бачка вътре бачка и часмак, ти си прецени дали и колко много е претоварен
                          Че имат работа - имат, ама това са 400 работника само, не са 1500 като при по-сериозните дружества
                          И става въпрос за една печатница, не за някакво хиперколосално дружество
                          Едно време бяха направили от бояджийницата оргахим половинмилиардно дружество. Мигар сега е онова време ???
                          Last edited by precakanoto; 25.10.2013, 17:14.
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Тръпнете ли в очакване за великия отчет
                            Бе не знам дали тръпнем,но ако застанеш пред фабрика и поразпиташ работниците дали има работа,ще ти отговорят,че от началото на годината са назначени куп нови печатари и се бачка много яко,и по бай Тошово време даже нямало такава тарпана....

Мнението ми е препоръка да минеш покрай фабриката и не е препоръка за покупко/продажби на акции...

Коментар

• Тръпнете ли в очакване за великия отчет
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Точно!
                                Все едно си написал поста който ме домързя да напиша

Да видим отчетчето сега, пък другото ще се нареди

А и тия промени за подновяване производството на гилзи, дето ги мислеха новите управляващи, влязоха ли в сила или още не са гласувани от НС?
                                Интересно ми е като влязат в сила, Гагарин дали ще си реинтегрира онази обезценка на съответните машини и да ни сюрпризира с неочаквано голяма цифра в графата за печалба...
                                Когато промените се обнародват в ДВ и ако Гагарин има намерение пак да произвежда гилзи - 100% се реинтегрира обезценката на машините.

Коментар

Working...
                                X