If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изпратено от precakanoto-Омръзнаха ти спекулантските химски шитове и се...
Омръзнаха ти спекулантските химски шитове и се кумиш да купуваш евтинджос ли?
Споко, всички искаме пъпката пак да разкеши на 2 кинта. Не е много по-ниско, само около 20-25% по-ниско от текущата...
АМА ТИ СИ ИЗГОРЯЛА И В СФАРМ- ЧЕСТИТО
Сфарм съм си ги разкарало на 3.29, мерси за предложението. Опитайте пак
Не чувам кои са твоите шитове Карлито. Ако продължаваш да ги криеш, май ще продължиш в монолог - нещо което ти е доста присъщо обикновено ...
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Изпратено от precakanoto
Мили "чичо О", дълбоко заседна в душата ми...
Мили "чичо О", дълбоко заседна в душата ми мисълта - "Скоро ще прочетем някъде обява - търсят се работодатели"...
Но оня гологлав плазмодий, седнал отдясно, беше кух и глух за тази мисъл....
АУУУ И МИЛИЯ ЧИЧО ОГИ ТЕ ПРЕЦАКА ПАК
Изпратено от precakanoto-Омръзнаха ти спекулантските химски шитове и се...
Омръзнаха ти спекулантските химски шитове и се кумиш да купуваш евтинджос ли?
Споко, всички искаме пъпката пак да разкеши на 2 кинта. Не е много по-ниско, само около 20-25% по-ниско от текущата...
А ХДПАТ, ЕНМ. ЕВРОХОЛД И МОСТА ЗА ГЕНИАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ ЛИ СИ ГИ СМЯТАШ
Това са уникални шитове Карлито
ps. моста дори го бях забравило че го има вече, тенкс, че ми го припомни, взимало съм 2500 кинт за негова артия, в доброто славно времe
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Бе не знам дали тръпнем,но ако застанеш пред фабрика и поразпиташ работниците дали има работа,ще ти отговорят,че от началото на годината са назначени куп нови печатари и се бачка много яко,и по бай Тошово време даже нямало такава тарпана....
Мнението ми е препоръка да минеш покрай фабриката и не е препоръка за покупко/продажби на акции...
Aбе нямам такава необходимост, по причина че дори имаме приятел пловдивчанин там, освен че бачка вътре бачка и часмак, ти си прецени дали и колко много е претоварен
Че имат работа - имат, ама това са 400 работника само, не са 1500 като при по-сериозните дружества
И става въпрос за една печатница, не за някакво хиперколосално дружество
Едно време бяха направили от бояджийницата оргахим половинмилиардно дружество. Мигар сега е онова време ???
Бе не знам дали тръпнем,но ако застанеш пред фабрика и поразпиташ работниците дали има работа,ще ти отговорят,че от началото на годината са назначени куп нови печатари и се бачка много яко,и по бай Тошово време даже нямало такава тарпана....
Мнението ми е препоръка да минеш покрай фабриката и не е препоръка за покупко/продажби на акции...
Точно!
Все едно си написал поста който ме домързя да напиша
Да видим отчетчето сега, пък другото ще се нареди
А и тия промени за подновяване производството на гилзи, дето ги мислеха новите управляващи, влязоха ли в сила или още не са гласувани от НС?
Интересно ми е като влязат в сила, Гагарин дали ще си реинтегрира онази обезценка на съответните машини и да ни сюрпризира с неочаквано голяма цифра в графата за печалба...
Когато промените се обнародват в ДВ и ако Гагарин има намерение пак да произвежда гилзи - 100% се реинтегрира обезценката на машините.
Коментар