If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Видяхме две добри тримесечия за Гагарин, надяваме се да видим и трето. Според мен ще спазят традицията и ще видим обезценки за още 2 млн, ама то повече няма да има накъде през 2014 г и вече ще чакам връщането им обратно със знак плюс след като мине прословития Закон за тютюна.
Ми хвърляй бе МОМЧЕ, кой ти пречи????????? То от такова хвърляне хима когато беше 66 стотинки (първата ми сделка тогава) оборота беше 8-10к на сесия, и един като се захвърля виж до къде я докара.............. че й продължава да хвърля. Ако си мислиш че имаш достатъчно пари да манипулираш пазара дългосросчно, спирам да пиша......
пич ако имаше сделка за 500 акции на 74 лева щях да си замълча, ама става въпрос за 5. какво ми сравняваш хима с оборот от 10к с оборот от 200 лева не мога да разбера. и баба може да ти вдигне цената с 5 акцийки. не ми сравнявай едно от най-ликвидните дружества с гагарин дето има сигурно средно 2 сделки на седмица.
отделно притежавам акции тук, така че не се правя на интересен. и на мен ми се иска цената да се помпи здраво, просто с рехави бройчици освен за статистиката друго не мож постигна. айде и със здраве.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
5 акцийки бе момчета, 5 акцийки.
Някой прави вятър, и аз мога да фърля едни 200 лева ей така без да гледам
Ми хвърляй бе МОМЧЕ, кой ти пречи????????? То от такова хвърляне хима когато беше 66 стотинки (първата ми сделка тогава) оборота беше 8-10к на сесия, и един като се захвърля виж до къде я докара.............. че й продължава да хвърля. Ако си мислиш че имаш достатъчно пари да манипулираш пазара дългосросчно, спирам да пиша......
Коментар