IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Давай смело. До 40 лева има да се включваш минимум 5 пъти

Коментар

Няма нужда, той се е включил вече. Сега радиото ще боботи за перспективите.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Грозни селски номера, но това са рисковете да си ортак с такива фигури. Не случайно винаги съм смятал че доверието в мажоритаря е на първо място. Компанията е върха, но рисковете ги виждаме ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          B.Graham,
          само щом чух думичката ...търгово и вече съм на първия ред с първата четвърт.. и солиден запас кърпички , за да съм солидарен с вас......
          Утре ще купувам на всеки 5 леФа надолу по една четвърт.........
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
            Да ти е реална картинката ще гледаш EBITDA преди обезценки, за да не останеш прецакано ...
            Ами то има само един начин на гледане на ЕБИТДА
            earnings before interest, taxes, depreciation, amortization.
            по кой друг начин да я смяташ
            Не е препоръка... !!!

Коментар

Аз и на 85-90 съм доволен.Ама няма да има търгово.
              B.Graham,
              само щом чух думичката ...търгово и вече съм на първия ред с първата четвърт.. и солиден запас кърпички , за да съм солидарен с вас......
              Утре ще купувам на всеки 5 леФа надолу по една четвърт.........

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                Кви са тия шифри?

Печалба на акция на БТХ за 2012->2013.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  ще видим тази година, какво ще покаже, но при очаквани от мен 18-22 млн. EBITDA, колко трябва да ми е таргета според теб
                  Ако покаже 18-22 мил. мисля, че имаш основания. Ако задържи на сегашните 12, също не е толкова зле като постижение, все пак са милиони печалба. Мисълта ми беше, че много бързо спекулантьорите искаха да продават на 100
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Като гледам колегите от Петрол как се "оптимизират" при тяхната ситуация, вие тук се спичате
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                      Значи ясна каква е играта тука - батковците от Булгартабак купуват на занижени цени, източват печалбата на дружеството и я прихвърлят в големия брат. Селска пръчка. Продадох, щот не виждам как тук нещо ще се промени в средносрочен план.
                      И аз така мисля. Все пак като купиха Булгартабак казаха, че ще го стегнат и ще го препродадат. Значи , че печалбата там трябва да се надува, не тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Аз съм си споко. Средната ми е 35,40, пазара е в булиш тренд.. и да направи стъка назад, после ще са 2-3 напред А и при търговото ще има хубава премия, няма как иначе да съберат над 95%.
                        Въпроса е че ми е мъчно, че май още едно хубаво дружество ще напусне БФБ.
                        Aко сега холдинга да речем купи ГАГБТ може и да има търгово и сега да смъкват цената.Но някой има ли индиции, че такова нещо се готви?
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Прави се оказахте, БТХ - 1.48->11.13.
                          Кви са тия шифри?
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Прави се оказахте, БТХ - 1.48->11.13.

Коментар

Се надявам да покажат 2014 Значително увеличаване на продажбите + като "върнат" обезценките Споко.
                              Аз съм си споко. Средната ми е 35,40, пазара е в булиш тренд.. и да направи стъка назад, после ще са 2-3 напред А и при търговото ще има хубава премия, няма как иначе да съберат над 95%.
                              Въпроса е че ми е мъчно, че май още едно хубаво дружество ще напусне БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                                Колко беше при СофияБт миналата година дивидента ?
                                ........33лв. или повече?
                                Там някъде, нямам вече спомен, но при купена хартийка на 25 лв., само от дивидента съм избила цената и сега каквото дадат- нито вода иска , нито хляб.

Коментар

Working...
                                X