Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДавай смело. До 40 лева има да се включваш минимум 5 пътиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеB.Graham,
само щом чух думичката ...търгово и вече съм на първия ред с първата четвърт.. и солиден запас кърпички , за да съм солидарен с вас......
Утре ще купувам на всеки 5 леФа надолу по една четвърт.........Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеДа ти е реална картинката ще гледаш EBITDA преди обезценки, за да не останеш прецакано ...
earnings before interest, taxes, depreciation, amortization.
по кой друг начин да я смяташНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз и на 85-90 съм доволен.Ама няма да има търгово.
само щом чух думичката ...търгово и вече съм на първия ред с първата четвърт.. и солиден запас кърпички , за да съм солидарен с вас......
Утре ще купувам на всеки 5 леФа надолу по една четвърт.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКви са тия шифри?
Печалба на акция на БТХ за 2012->2013.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеще видим тази година, какво ще покаже, но при очаквани от мен 18-22 млн. EBITDA, колко трябва да ми е таргета според тебНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеЗначи ясна каква е играта тука - батковците от Булгартабак купуват на занижени цени, източват печалбата на дружеството и я прихвърлят в големия брат. Селска пръчка. Продадох, щот не виждам как тук нещо ще се промени в средносрочен план.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз съм си споко. Средната ми е 35,40, пазара е в булиш тренд.. и да направи стъка назад, после ще са 2-3 напредА и при търговото ще има хубава премия, няма как иначе да съберат над 95%.
Въпроса е че ми е мъчно, че май още едно хубаво дружество ще напусне БФБ.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПрави се оказахте, БТХ - 1.48->11.13.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСе надявам да покажат 2014Значително увеличаване на продажбите + като "върнат" обезценките
Споко.
А и при търговото ще има хубава премия, няма как иначе да съберат над 95%.
Въпроса е че ми е мъчно, че май още едно хубаво дружество ще напусне БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеКолко беше при СофияБт миналата година дивидента ?
........33лв. или повече?
Коментар
Коментар