Дайте една причина за отписване?Можеше да го направят на 40 лева с покупката.Ако искаха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеИ аз това си помислих и реших да си ги оставя, да ми носят кинти през годините.
........33лв. или повече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяма ли?
Що тогава скриха печалбата?Значително увеличаване на продажбите + като "върнат" обезценките
Споко.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдаа, явно мустакис е решил да ги изкупува и тук и търгово... отписване
Схемата се повтаря като при останалите БТ дъщерни...обезценки, джижи-бижи и 20-тина % премийка при търговата цена...
И после като ги отписаха, печалбите им отидоха в небето..
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз и на 85-90 съм доволен.Ама няма да има търгово.
Що тогава скриха печалбата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСлед тоя отчет ако ни хвърли по 85-90 лв. на търгово ще се кефим... а иначе ако бяха оставили хубавите резултати, нямаше да сме доволни на под 100-тачка
Хитра лисица е.. как иначе се става Номер 1 във Форбс
Ще се чака търговото явноLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеСлед такъв отчет човек не може да разбере дали се бъзикаш или си сериозенLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПродавайте.Strong sell.
Не е препоръка.
Коментар
-
Значи ясна каква е играта тука - батковците от Булгартабак купуват на занижени цени, източват печалбата на дружеството и я прихвърлят в големия брат. Селска пръчка. Продадох, щот не виждам как тук нещо ще се промени в средносрочен план.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
Коментар