If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
обезценките са ясни, без тях сме с реална 6.7 млн. печалба за годината и 7,5 за трите тримесечия при новите собственици, но в последното тримесечие нищо добро не виждам, затова за повече яснота ще чакаме следващите отчети, както и дали тези обезценки ще се върнат като извънредна печалба, ако променят закона. Таргетът ми от 120-150 лева се отлага засега, имам акции
120-150 таргет .... браво все пак за оптимизма (пък е и безплатен)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
обезценките са ясни, без тях сме с реална 6.7 млн. печалба за годината и 7,5 за трите тримесечия при новите собственици, но в последното тримесечие нищо добро не виждам, затова за повече яснота ще чакаме следващите отчети, както и дали тези обезценки ще се върнат като извънредна печалба, ако променят закона. Таргетът ми от 120-150 лева се отлага засега, имам акции
на един бърз поглед отчетът ми се вижда доста по-слаб от очакваното. реално оправдава достигнатите цени, но не и това, което бяха моите очаквания. ще видим от следващото тримесечие как ще се развият нещата
Коментар