IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 18-22 бяха, вече моите очаквания са в диапазона 2-22 Не мисля до продавам засега, но причините да държа вече не са фундаментални...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      120-150 таргет .... браво все пак за оптимизма (пък е и безплатен)
      ще видим тази година, какво ще покаже, но при очаквани от мен 18-22 млн. EBITDA, колко трябва да ми е таргета според теб

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
        БАХТИ И НАГЛАСЕНИЯ ОТЧЕТ - РЕЗУЛТАТ 1, това съм го виждал само като има еквилибристика, главната им счетка за нищо не става.
        Велкоме то БГ

Коментар

Някой страшен будала купува, аз се наредих 40,00 /що не оставиш цената да си падне спокойно, па си купувай после/, но може и да не ме огрее
          Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
            обезценките са ясни, без тях сме с реална 6.7 млн. печалба за годината и 7,5 за трите тримесечия при новите собственици, но в последното тримесечие нищо добро не виждам, затова за повече яснота ще чакаме следващите отчети, както и дали тези обезценки ще се върнат като извънредна печалба, ако променят закона. Таргетът ми от 120-150 лева се отлага засега, имам акции
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• БАХТИ И НАГЛАСЕНИЯ ОТЧЕТ - РЕЗУЛТАТ 1, това съм го виждал само като има еквилибристика, главната им счетка за нищо не става.
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Гледаме ев/ебитда значи, ами ок, да видим колко ще е и на унипак. Очаквам да е 1,3 пъти по-добра
                Да ти е реална картинката ще гледаш EBITDA преди обезценки, за да не останеш прецакано ...
                Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                  Ами има 6 700 000 обезценки.
                  Гледаме ев/ебитда значи, ами ок, да видим колко ще е и на унипак. Очаквам да е 1,3 пъти по-добра
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• обезценките са ясни, без тях сме с реална 6.7 млн. печалба за годината и 7,5 за трите тримесечия при новите собственици, но в последното тримесечие нищо добро не виждам, затова за повече яснота ще чакаме следващите отчети, както и дали тези обезценки ще се върнат като извънредна печалба, ако променят закона. Таргетът ми от 120-150 лева се отлага засега, имам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Енергото видяхме какъв отчет извади, но тук при 70 % ръст на продажбите, що се случи с печалбата???
                      Ами има 6 700 000 обезценки.
                      Veni, Vidi, Vici

Коментар

• на един бърз поглед отчетът ми се вижда доста по-слаб от очакваното. реално оправдава достигнатите цени, но не и това, което бяха моите очаквания. ще видим от следващото тримесечие как ще се развият нещата

Коментар

• Енергото видяхме какъв отчет извади, но тук при 70 % ръст на продажбите, що се случи с печалбата???

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Да влизам ли...

Коментар

вижте отчета на балоняка

Коментар

• хипервеликата ебитда се е свила с 4 мил до към 11-12 мил. Ако продължава така ... незнам няма и 150 хил пари по каса ....
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X