IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Единствено се притеснявам тия дни някой да не изсипе сериозно количество акции в БТХ, че тога ще трябва да се кешира някъде. Иначе съм спок. Трябва да падне с два пъти по 15% за да ме притеснят.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Купих...
      май не ми е месец....
      Това го казвам за трети път....
      Продадох в Продажби а се набих тук...
      Аз продадох тук и купих в продажби
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• На Цеко акциите са ги купили по около 60лв.имаше статии в капитал.
        Отделно колко щеше да е цената ако от табака не им дават поръчки ,може би 25 лв колкото миналата година ?
        Game Over...

Коментар

Купих...
          май не ми е месец....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Продаде ли?
            купил е
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Продаде ли?
              Купих...
              май не ми е месец....

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                Откровено говориш глупости , персонала е 472 4овека и в сравнение с 2012 са нараснали с 200 , откъдето и увеле4енията на разходи за заплати , 4удя как тези хора не са се отразили пове4е от тези 20% . И Второ на тази пе4атница 40% процента от продукцията и са филтри за цигари ...
                Zащо да са глупости, когато съм го писало това предишния път бяха към 400 (може би преди година) и толкова съм запомнило. Напълно възможно е да са се увеличили. Нямате кой знае каква причина да се панирате и да се държите все едно са ви пропаднали гемиите И какво като са 40% с филтри - значи че е 60% печатница ли а не 100%
                Между другото и на Неохим не съм им броило сега работниците, казах го ориентировъчно пак по стари спомени, идеята беше, че очаквате същата ебитда
                Не е препоръка... !!!

Коментар

11 лв...
                  Дааа почти 15 % .... и аз неиздържах....
                  Продаде ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Не виждам кой знае какви огромни селски номера, чудя се къде им отиде наличния кеш. Вдигнали са и разходи за заплати, въпреки че свиват заплати на някои работници (което значи че са вдигали на разни хрантутници) и не се знае, дали няма да има и недовлство, дано няма и текучество.
                    11-12 мил ебитда си е сериозна сума, напълно достатъчна за настояща цена, незнам защо сте имали хипер очаквания та сега да сте и толкова разочаровани, все пак както съм казвало и друг път, това е само една печатница с 400 човека, а не компания като неохим с 1400 ... как да се получи същото ебитда.
                    Откровено говориш глупости , персонала е 472 4овека и в сравнение с 2012 са нараснали с 200 , откъдето и увеле4енията на разходи за заплати , 4удя как тези хора не са се отразили пове4е от тези 20% . И Второ на тази пе4атница 40% процента от продукцията и са филтри за цигари ...

Коментар

11 лв...
                      знаех си
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

Днес си взех няколко бройки. Все пак цената падна с над 10 лв. и не можах да се сдържа А дали ще пада още не се наемам да прогнозирам

Мнението ми не е препоръка за търговия!

11 лв...

Коментар

• Така е в БГ- трябват здрави нерви.Ще видим следващите отчети, но Мустака се изложи с този засега

Коментар

• Днес си взех няколко бройки. Все пак цената падна с над 10 лв. и не можах да се сдържа А дали ще пада още не се наемам да прогнозирам

Мнението ми не е препоръка за търговия!

Коментар

• Така или иначе много бързахте за цени от 100 и повече лева.Че даже да надмине БТХ.Споко.И това може би ще стане, но както казах вчера няма да е преди края на годината.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Грозни селски номера, но това са рисковете да си ортак с такива фигури. Не случайно винаги съм смятал че доверието в мажоритаря е на първо място. Компанията е върха, но рисковете ги виждаме ...
                                Не виждам кой знае какви огромни селски номера, чудя се къде им отиде наличния кеш. Вдигнали са и разходи за заплати, въпреки че свиват заплати на някои работници (което значи че са вдигали на разни хрантутници) и не се знае, дали няма да има и недовлство, дано няма и текучество.
                                11-12 мил ебитда си е сериозна сума, напълно достатъчна за настояща цена, незнам защо сте имали хипер очаквания та сега да сте и толкова разочаровани, все пак както съм казвало и друг път, това е само една печатница с 400 човека, а не компания като неохим с 1400 ... как да се получи същото ебитда.
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X