If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май модата на избушеняците се оказа ден до пладне.
Изглежда доста вероятно, че избушеняка си остава избушеняк, добре поне, че батята успя да купи джипа, а за останалите остава утешението, че се учат добре как се играе на бфб )))
Те ако досега не са се научили- няма и да се научат... Лошото е, че така парите им свършват и батята ще остане само с джип, няма да има за яхта
Тук за съжаление хич не изглеждат розови нещата. Затъването продължава, за последните 5 години и 1 тримесечие дружеството е генерирало загуба от над 40млн лв, собствения капитал се топи с всяко тримесечие, дълга тежи все повече.
Загуба по години
2009 -14.595 млн лв
2010 -4.974 млн лв
2011 -3.381 млн лв
2012 -5.970 млн лв
2013 -8.905 млн лв
2014Q1 -2.738 млн лв
И при всичко това някой да ми обясни бесния ръст последните месеци. Аз поне вече имам обяснение, след като видях дневния ред на ОСА и предложените промени в устава. Явно мислят за увеличение на капитала, за което са нужни цени над номинала ... дано успеят да стабилизират дружеството.
Като гледам колконката с цифрите си спомням, че падре беше изкарал преди време подобна със Синергон...
Май модата на избушеняците се оказа ден до пладне.
Изглежда доста вероятно, че избушеняка си остава избушеняк, добре поне, че батята успя да купи джипа, а за останалите остава утешението, че се учат добре как се играе на бфб )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Това се превърна в най-сриващата се акция за 2014 г.
КАто гледам как се продава, май има и още надоле...
Нека бъдем обективни, Спарки Елтос е завършило 2013 г на цена 0.556, така че има ръст от близо 80%, не знам за каква срищава се акция на 2014 година говориш
Коментар