Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеА и инструментите на компанията са доста качествени, питайте някой, който се занимава със строителство
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеА и инструментите на компанията са доста качествени, питайте някой, който се занимава със строителство
Аз не биха казал, че са качествени Но са си надделяли на масрафа....
Ще се радвам някой да ме опровергаеНищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Тук за съжаление хич не изглеждат розови нещата. Затъването продължава, за последните 5 години и 1 тримесечие дружеството е генерирало загуба от над 40млн лв, собствения капитал се топи с всяко тримесечие, дълга тежи все повече.
Загуба по години
2009 -14.595 млн лв
2010 -4.974 млн лв
2011 -3.381 млн лв
2012 -5.970 млн лв
2013 -8.905 млн лв
2014Q1 -2.738 млн лв
И при всичко това някой да ми обясни бесния ръст последните месеци. Аз поне вече имам обяснение, след като видях дневния ред на ОСА и предложените промени в устава. Явно мислят за увеличение на капитала, за което са нужни цени над номинала ... дано успеят да стабилизират дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЩе видим как е започнала годината. А като гледам май търсенето се засилва днес и вече обръщаме посоката пак нагоре
Гледам и синергон мръднал нагоре, както и борда, но борда все пак не е избушеняк тъй като си е на печалба (Ако ползваме определение, че избушеняци са тези, които са на загуба)
Коментар
Коментар