IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Това се превърна в най-сриващата се акция за 2014 г.
    КАто гледам как се продава, май има и още надоле...
    Ми до 60 стотинки си има бая път още

Коментар

• Това се превърна в най-сриващата се акция за 2014 г.
      КАто гледам как се продава, май има и още надоле...
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ще го занулявате ли бе ?!

Коментар

• Aз слязох от този влак
          Имам малка печалба и не съм капо, но очаквах повече от акцията.
          Беше ми късметлийска още от масовата, но явно тук има проблеми и предпочетох да си набия камшика.

Коментар

А и инструментите на компанията са доста качествени, питайте някой, който се занимава със строителство
            Качествени са много , но или не ги произвеждат достатъчно , или не ги купуват достатъчно !

Коментар

• Зависи.

Коментар

• как е?

Коментар

А и инструментите на компанията са доста качествени, питайте някой, който се занимава със строителство
                  ОК, ама нещо за собствениците и мениджмънта да се каже тук
                  Аз не биха казал, че са качествени Но са си надделяли на масрафа....
                  Ще се радвам някой да ме опровергае
                  Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• А и инструментите на компанията са доста качествени, питайте някой, който се занимава със строителство

Коментар

• Би трябвало да го стабилизират. Все пак Елтос е марка позната в много страни от 10-ки години. Би трябвало винаги да има потенциални стратегически инвеститори

Коментар

• Тук за съжаление хич не изглеждат розови нещата. Затъването продължава, за последните 5 години и 1 тримесечие дружеството е генерирало загуба от над 40млн лв, собствения капитал се топи с всяко тримесечие, дълга тежи все повече.
                        Загуба по години
                        2009 -14.595 млн лв
                        2010 -4.974 млн лв
                        2011 -3.381 млн лв
                        2012 -5.970 млн лв
                        2013 -8.905 млн лв
                        2014Q1 -2.738 млн лв

И при всичко това някой да ми обясни бесния ръст последните месеци. Аз поне вече имам обяснение, след като видях дневния ред на ОСА и предложените промени в устава. Явно мислят за увеличение на капитала, за което са нужни цени над номинала ... дано успеят да стабилизират дружеството.

Коментар

• по принцип на фигури не вярвам че те са съчинени от плешивеца и бабата , но на дъното спаркито си има трендобръщаща чаша с дръжка

Коментар

• Коментар

Ще видим как е започнала годината. А като гледам май търсенето се засилва днес и вече обръщаме посоката пак нагоре
                              E да, избушеняците май пак са на ход и днес може да им е ден.
                              Гледам и синергон мръднал нагоре, както и борда, но борда все пак не е избушеняк тъй като си е на печалба (Ако ползваме определение, че избушеняци са тези, които са на загуба)

Коментар

• Ще видим как е започнала годината. А като гледам май търсенето се засилва днес и вече обръщаме посоката пак нагоре
                                Last edited by XY; 27.05.2014, 12:03.

Коментар

Working...
                                X