IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eltos-новият бърз асансьор нагоре

POne 6te se isravni sus s4etovodnata si stoinost...

Коментар

Става вапрос, че има неизплатени заплати.

Коментар

Sigurno rabotnicite si prodavat drebosuka i investitorite kupuvat tunko..

Коментар

Kapitalistite- akcioneri trrjabva da se interesuvat ot prodajbite i pe4albata,a sa rabotnicite se grijat profsujusite...

Коментар

Как ги мислите тези работи незнам. Работниците не са май много доволни.

Коментар

Spoko-hubavite raboti stavali bavno , a o6te po-hubavite-o6te po bavo:-) Druzestvoto si e dobre.Ne moze vsi4ko da se poka4va s ednakvi preocenti.Nali zatova diversificirame:-)

Коментар

Me4ka, 4ul te gospod s dvete u6i za tiq 15 lv. Ama kato gledam kolko vreme se zadyrja na tezi niva ne vqrvam da e skoro za moe i tvoe sajalenie :-(

Коментар

Клатушка се, защото някой (да не казвам кой) хем иска да направи цената 15 лв., хем ако може да не купува скъпо. И почва едно надлъгване...
                  Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

Me4ka, ti za men ne se pritesnqvai. Az se ka4ih kogato trqbva6e. I ne si misli 4e svalqm cenata, za6toto az si imam akciiki na Eltos ama me e malko qd 4e se klatu6ka napred nazad. Na fona na vsi4ko ostanalo tova mai ostana edinstvenata poziciq, koqto ne ska4a. Uspeh!

Коментар

Baven .no siguren- nito samig ne sujaljavam 4e vlesah v tasi posicija..Prosto ima pogoljamo koli4estvo akcii i sega drebnite pritejateli prodavat...

Коментар

Ами като не си се качил на 2 лв.....
                        Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

Abe ne znam! Taq poziciq samo se klati mejdu 7.10-8.00 leva i ne moje da probie. Kakyv byrz asansior ne znam. Mai se okaza dosta baven....

Коментар

Koito njama pari sa istinski akcii da si kupi HIMKO.

Коментар

Mom4eta tttakiva evtini akcii ve4e njama,a i koleda mina- stiga podarucii...

Коментар

Не е кисело а горчиво ( Езък, че се набутах в тая пумийна яма ((

Коментар

Working...
                                X