IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от THE TRADER
    И Пощенска се включи с 50-тина хиляди, за стотинки.....
    Първоначално изпратено от abc
    И сега ги продава...:-)
    Пичове Пощата има над 60 клона в цяла България и съответно - клиенти всякакви. Не си мислете, че всичко, което купува и продава е за собствена сметка

Аз лично не бих инвестирал в дружество, в което се усеща и най-лекия полъх от несъстоятелност, камо ли в такова, което вече е обявено в несъстоятелност. Предполагам, че банките са доста по-консервативни от мен поне в това отношение.

Друго се чудя: как изобщо е възможно борсата да държи такива дружества? И защо ЗППЦК го позволява?

Коментар

• Ей, най-после. Браво на инвестора. Какво бъдеще и перспективи какви пет лева. Да видим сега лечение ли ще да е, евтаназия ли ще да е или нещо друго. Май само господ(пастиря наш) знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER
        И Пощенска се включи с 50-тина хиляди, за стотинки.....
        И сега ги продава...:-)

Коментар

• И Пощенска се включи с 50-тина хиляди, за стотинки.....

Коментар

• Импе,
            едва ли ПФБК и Дилингова пазаруват толкова здраво за 2-3 стотинки разлика, още повече ПФБК купуваха много на 0,24-0,26 преди 2 седмици.
            нещо по-друга е тука работата.

Коментар

• Какви квалификации, Трейдъров?
              Собственкът на предприятието не може да дава на купувачът, че го е оттървал от него именно защото е фалирал и вече нищо не може да дава - освен да разпродаде каквото е останало читаво и да плати колкото може на кредиторите.
              Ако някой купува Химковици, то е само защото се надява да се вдигне курсът с 2-3 стинки и да направи печалбичка. А и евентуално сам да предизвика покачването с изкупуването си.
              Не съм похлупак, просто имам емоционална слабост към тоя суперизбушляк - просто защото заради него съм отнесъл тонове обиди, но накрая танцувах на финансовите гробове на негодяите които ме ругаеха.
              Можело да възкръсне... може, но не и като собственост на Химко АД. Шансовете за последният вариант са толкова нищожни, че по добре за тия два бона примерно, които човекът иска да вложи в Развалината, да си пусне куп тотофишове или да си купе няколко кочана лотарийни билети - шансовете му ще са по-големи.
              Да.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Когато нещо се знае от двама(ДФК,ПФБК по вашите думи) то вече не е тайна. Скоро ще се разчуе.

Коментар

• stu,не за първи път се включва неподготвен!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy
                    na tezi cenovi niva okolo 0,09st ima podkrepa,niakade ot tam zapo4na minaloto spekulativno poka4vane do nad 3,.... lv
                    Това е като покер 99.99% е сугурно че ен струва нищо, но ако по някъкъв случаиност възкръсне с 1000 - 2000 лева може да удариш джактопа.
                    С 2000 лева ще си вземеш към 22 000 акции и при цена 3 лева ...3300%.

Така че даваите на покера
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от stu
                      По- добре да ми ги дадат на мене тея кинти, аз да им ги въртя, както и да ги завъртя, пак няма да съм толкова стотин процента "вътре", че може и хиляди...
                      повече от 100% не могат да са вътре
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• na tezi cenovi niva okolo 0,09st ima podkrepa,niakade ot tam zapo4na minaloto spekulativno poka4vane do nad 3,.... lv

Коментар

• От една седмица, следя търговията с акции на ХИМКО и не съм видял нито една поръчка на ПРОДАВА от страна на ИП "ДФК" или с номер 119.Много е странно.За първи път виждам, как едно дружество се срива пред очите ми, а един и същ ИП продължава да копува и копува... и копува, без да продава.Може би продават, по друг начин и на нас ни изписва не 119, а COB. Ако си ги държат тези акции, за какво може да им послужат след време?По- добре да ми ги дадат на мене тея кинти, аз да им ги въртя, както и да ги завъртя, пак няма да съм толкова стотин процента "вътре", че може и хиляди...Ако някой предполага или знае, какъв е реалния им мотив, моля да коментира.
                          Успех на всички!!!

Коментар

• 4. за да има какво да продават някога...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от stu
                              Здравейте трейдъри! Някой знае ли причината, поради която ИП"Дилингова Финансова Компания" не спират да купуват ?
                              Има три варианта:

1. Имат излишни пари;
                              2. и те не знаят защо купуват;
                              3. толкова са набрали инерция, че не могат да спрат :-)
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Здравейте трейдъри! Някой знае ли причината, поради която ИП"Дилингова Финансова Компания" не спират да купуват ?

Коментар

Working...
                                X