IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stu
    Абе всичко точно, ама не разбрах какъв беше смисъла някой да чисти на 0.13, при положение, че най-ниското ниво до сега беше 0.14лв.Съжалявам те баце.Наистина много хора изгоряха с това Химко, ама можеше на 0.16 да продадеш, ако беше изчакал няколко дена, май нагоре тръгваше позицията, ама така е, НЕ Е ЗА ВСИЧКИ борсовата търговия!!!Цезаров, да не би да си бил ти, ама не ми се вярва, защото знам, че си върл фен на Химко...
    ПС:Не злобея, ама нямаше как да не споделя с вас, този не обмислен за мен ход...
    Стю,прав си,не съм аз този,дето продава,аз съм от другата страна,свалям си средната цена в момента.Не съм фен на Химко,просто обичам този вид борсова инвестиция - голям риск,огромна печалба или тотална загуба.Това е!

Коментар

• Всеки който имаш поне капчица мозък, избяга в последният месец. Разбира се, умните спекуланти продадоха много по-високо, а умните инвеститори въобще не са пазарували акции на развалината.
      Да.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
        Първоначално изпратено от dimy
        Първоначално изпратено от SOFIX
        Инат и бамбашка хора, ама к’во сега, нема па да плача за тех, я !
        - SOFIX dosta spekulanti iavno trupat zimnina za studenite zimni meseci ot tezi 0,09st shto pak da ne kupish .....a
        Добрите спекуланти продаваха около 3 лв. А тия дето купуваха и продължават да купуват са МЕНТЕ спекуланти

Между другото много се кефя че едно не работещо дружество изпразни джобовете на тарикатчетата
        -mislia 4e sega e momenta za spekula no neka iz4akame obrashtasht trend pa togava moje da se napravi neshto po vaprosa,ne bi otrekal 4e ot tezi pozicii mojesh da vzemesh mnogo za malko kinti i pri dobri obstoiatelstva i dobra spekulativna pe4alba a moje i neshto po dobro brato

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy
          Първоначално изпратено от SOFIX
          - SOFIX dosta spekulanti iavno trupat zimnina za studenite zimni meseci ot tezi 0,09st shto pak da ne kupish .....a
          Добрите спекуланти продаваха около 3 лв. А тия дето купуваха и продължават да купуват са МЕНТЕ спекуланти

Между другото много се кефя че едно не работещо дружество изпразни джобовете на тарикатчетата

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX

Коментар

• Инат и бамбашка хора, ама к’во сега, нема па да плача за тех, я !

Коментар

• Клиент на Кепитъл Маркетс продължи да разпродава дела си в Химко, като днес наводни пазара с 240 000 акции на врачанския завод и така натисна цената до 9 ст. за акция, а средната цена се фиксира на 10 ст. за акция, което е с 9.09% под нивото й от вчера.-23.08.2006 kolegi do kakvi ceni ima oferti za prodajba na HIMKO.Tova netriabvali dae kraia i ot tuk da .....,zashtoto i predishnoto speculativno dvijenie predi po malko ot 3 godini zapo4na ot tezi 0,09stinki!?

Коментар

• Първоначално изпратено от stu
                  А защо не? Факт е, че Химко е сред най-ликвидните позиции от няколко седмици насам.Който има глава на раменете не би търгувал, а който няма, ще се чуди как да продаде на 3-4 стотинки, колкото да не остане без нищо.
                  Защото, Стю, навсякъде по света борсите имат критерии за търгуваните на тях дружества, както и нашата претендира да има.

Защото "който има глава на раменете" не е основната концепция на борсата. Важното е да има една обща концепция - или супер либерализирана търговия без ценови ограничения и др., или като ще се регулира "в интерес на дребния инвеститор" - да се регулира като хората. Не може за едно нещо да има правила, а за друго - не.

Защото Комисията се чуди как да предпази "дребния инвеститор" от "лошите посредници", които манипулират пазара и вдигат цената на Албена с 2 лева (1.3%), а не си мърда нито пръста, нито други части, за да го предпази от загубата на 100% при покупка на акции от дружество в несъстоятелност.

И т.н., и т.н. ...

Коментар

• stu,разгледай си коментарийте, особено в тази тема,е,и,каква е ползата от твоето включване?!А,ако разгледаш всичките си,ще откриеш,че до сега си купил 50 бр.SFARM,продал си на печалба,пръдна върху бакърена тепсия и стана калайджия!!!!!!!!-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy
                      Средно поскъпване с едва една стотинка осигори покачване на пазарната капитализация на Химко с 9.09%. След активна търговия на нива 11-12 ст. за акция, в която се прехвърлиха близо 60 хил. акции на врачанския завод, цената се фиксира на горната граница. Най-активно продължиха да продават от Кепитъл Маркетс, докато сред купувачите с над 50 хил. броя се открояваше клиент на Пощенска банка.
                      Май обръщате тренда със стотинка, с две и ....

Коментар

• Средно поскъпване с едва една стотинка осигори покачване на пазарната капитализация на Химко с 9.09%. След активна търговия на нива 11-12 ст. за акция, в която се прехвърлиха близо 60 хил. акции на врачанския завод, цената се фиксира на горната граница. Най-активно продължиха да продават от Кепитъл Маркетс, докато сред купувачите с над 50 хил. броя се открояваше клиент на Пощенска банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от mrasnokopele
                          stu,не за първи път се включва неподготвен!
                          А ти като си по-подготвен, включи се в коментарите!!!

Коментар

• Друго се чудя: как изобщо е възможно борсата да държи такива дружества? И защо ЗППЦК го позволява?[/quote]
                            А защо не? Факт е, че Химко е сред най-ликвидните позиции от няколко седмици насам.Който има глава на раменете не би търгувал, а който няма, ще се чуди как да продаде на 3-4 стотинки, колкото да не остане без нищо.

Коментар

• Яко

Коментар

• И аз тоже, Ачо, това щях да река...
                                Мемо - на повече не могат да се надяват.
                                Да.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X